18 Μαρ 2007

...μα δεν την αφήνει η χαρά της.

18 Μαρ 2007 , 3:14 μ.μ.
Image Hosted by ImageShack.us

Ο Γ. Καρατζαφέρης οπότε έχει μιλήσει για το κόμμα του, πολλάκις φορές ανέφερε ότι πρόκειται για μια παράταξη που έχει στις τάξεις της στελέχη από όλο το πολιτικό φάσμα (δεξιούς αριστερούς, κτλ), προσδοκώντας έτσι να περάσει το μήνυμα ότι το ΛΑ.Ο.Σ. δεν έχει καμιά σχέση με την ακροδεξιά αλλά κατατάσσεται στο μεσαίο χώρο (εξ ου και τα δεξιά και αριστερά στελέχη). Και όλα αυτά διότι ξέρει πολύ καλά, πως ένα ακροδεξιό κόμμα δεν έχει καμία απολύτως τύχη στην ελληνική πολιτική σκακιέρα.

Για να δώσει περισσότερο έμφαση σε αυτή του την προσδοκία, ως γνήσιος πολιτικός χαμαιλέοντας που είναι, κατέληξε στο να συνεργάζεται (ή να προσδοκά να συνεργαστεί) στις τελευταιες Δημοτικές Εκλογές με ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα μια πληθώρα αντιδράσεων από τα ίδια τα στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ.

Αυτός ο πολιτικός χαμαιλεοντισμός του, αποδεικνύεται επίσης και με το μέγεθος της διαφήμισης που έκανε και ακόμα κάνει για την περίφημη χειραψία του με τον Φιντέλ Κάστρο στην Κούβα, συνοδευόμενης πάντα με το καύχημα, ότι η Παπαρήγα δεν είχε την ίδια τύχη.



**όλη η ιστορία, για το πως βρέθηκε ο Καρατζαφέρης στην Κούβα και πως έγινε η χειραψία με τον Φιντέλ Κάστρο, θα παρουσιαστεί σε ένα από τα επόμενα δημοσιεύματα**


Όμως παρά τις όλες προσπάθειες του Καρατζαφέρη προς κάλυψη του πραγματικού προσώπου του, όπως και του προσώπου του κόμματος του, τα περιεχόμενα των Συνεδριών του ΛΑ.Ο.Σ ξεσκεπάζουν όλη την πικρή αλήθεια.
Σε αυτά τα Συνέδρια δικαιολογείται, αν μη τι άλλο, η ύπαρξη της λαϊκής ρήσεως: "Θέλει η τανάπου να κρυφτεί, μα δεν την αφήνει η χαρά της."

Μερικα αποσπάσματα από ένα τέτοιο Συνέδριο:





Και επίσης ένα μικρό συμπλήρωμα της συνολικής εικόνας (κάντε κλικ για μεγένθυση):




Κατά τα άλλα, τάδε έφη Γ. Καρατζαφέρης:

«Όποιος από εδώ και πέρα μου αποδώσει τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς ναζιστής, φασίστας, ακροδεξιός, τον λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη. Ο ΛΑ.Ο.Σ. απάντησε στους σκευωρούς».

«να ξεκαθαρίσουμε προς κάθε κατεύθυνση τι είναι ο ΛΑ.Ο.Σ., ούτως ώστε όλοι αυτοί οι οποίοι σκοπίμως προσπαθούν να μας φορέσουν ετικέτες που δεν θέλουμε, να ξέρουν ότι τώρα πλέον ο ετεροπροσδιορισμός θα είναι ποινικό αδίκημα και δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας φορτώνει ιδεολογίες και πρακτικές που δεν μας ανήκουν»

Και τάδε έπραξε:

«ο αρχηγός του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργος Καρατζαφέρης κατέθεσε αγωγή κατά του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη και του δημοσιογράφου Βασίλη Χιώτη με αφορμή δημοσίευμα στο «Βήμα» στις 9/11/04. Ο πληθωρικός ευρωβουλευτής ζητάει από την εφημερίδα 2 εκατ. ευρώ, θεωρώντας ότι θίγεται από τον χαρακτηρισμό «ακροδεξιό» που αποδίδεται στο κόμμα του.»


Μια άλλη λαϊκή ρήση λέει: "Οποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται" (ακόμα και αν πρόκειται για χαμαιλέοντα)



Υ.Γ.
Τελικά οι μηνύσεις κατά ασκούντων κριτικής (σατιρικής ή μη), μάλλον βασικό χαρακτηριστικό του εν λόγω χώρου θα είναι... Ειδάλλως δεν εξηγείται...

Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή