19 Μαΐ 2007

Λιάκουρας: Ο σωτήρ της ελευθερίας στο διαδίκτυο (2)

19 Μαΐ 2007 , 8:20 μ.μ.
Δε θα άντεχε αν δεν έλεγε κι άλλα.

Μέσα στο νέο του παραλήρημα, πέταξε και μια υπέρμετρα χοντρή κοτσάνα:

"Δεν μπορείς, χωρίς να λες ποιός είσαι, να προωθείς παιδάκια στο ίντερνετ, ούτε να σφάζεις παιδάκια και να πουλάς τα όργανά τους, ούτε να πουλάς ναρκωτικά, ούτε να προωθείς παιδάκια στην πορνεία ή ακόμα και γυναίκες"
Με λίγα λόγια, κατά τον Προφήτη, όλα τα παραπάνω γίνονται μόνο επώνυμα από το ίντερνετ. Λες για παράδειγμα, "γεια σας είμαι ο Μένιος Ιωάννου, σήμερα έχω σε καλή προσφορά 5 γρ. κολομβιανή κόκα και 2 μελαχρινές Τσέχες (κοπιάστε παιδιά, τσιμπουκάκι, πισωκολλητό, ένα πεντοχίλιαρο, φώναζαν παλιά οι τσατσάδες στα Λαδάδικα)".

Το γελοίο είναι, ότι προσπαθεί συνεχώς να συγκρίνει αυτού του είδους τα βαριά εγκλήματα (εμπόριο οργάνων, ναρκωτικών κλπ) με το "έγκλημα" της σάτιρας και της κριτικής που το ασκείται από το funEL. Προσπαθεί με την αναφορά τέτοιων εγκλημάτων να εξοργίσει το κοινό του για να στραφεί εναντίων του funEL.

Βέβαια η συνωμοσιολογία συνεχίζεται σταθερά και σε αυτό το δελτίο "ενημέρωσης". Αναφέρει άστοχα παραδείγματα με Τριανταφυλλόπουλους και υποδηματοπωλεία, και βγάζει εξίσου άστοχα συμπεράσματα, χωρίς να αναλογίζεται καν, ότι ο κύριος υπαίτιος είναι η σαβούρα, η παραπληροφόριση, τα ψέμματα και ο φασιστορατσισμός που παρέχει καθημερινώς επί σειρά ετών.

Γι αυτόν, σίγουρα τα παίρνει το funEL. Αλλιώς πως θα ήταν δυνατόν να ασκεί κάποιος 1 φορά την εβδομάδα κριτική (και όχι κάθε μέρα, όπως ψευδέστατα αναφέρει) στο σοβαρό Λιακόπουλο και στο εξίσου σοβαρό έργο του;;

Οι υπόλοιπες θέσεις του JUNGLE-Report για την υπόθεση, βρίσκονται στο αμέσως προηγούμενο ποστ.




Αν όντως το funEL "τα παίρνει" απο τη Νέα Τάξη (Εβραίους, Σιωνιστές, Νεφελίμ, λευκοπυραμιδίτες, τακλαμακανομάδες, κλπ..), τότε το JUNGLE-Report ευχαριστεί θερμά τους χρηματοδότες για τη διασκέδαση και το απολαυστικό ξεβράκωμα του Προφήτη-Ισαπόστολου που μας παρέχει!
Και αν τα χρήματα είναι πολλά, ευχαρίστως να βοηθήσουμε κι εμείς με συνδρομές.




ΥΓ

2 ποστς εν συνεχεία επί καθημερινής βάσεως για τον Λιακόπουλο.
Έχει πλάκα να τα παίρνουμε κι εμείς...!


Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή