18 Μαΐ 2007

Λιάκουρας: Ο σωτήρ της ελευθερίας στο διαδίκτυο

18 Μαΐ 2007 , 3:02 π.μ.
Καταρχήν κοινωνήστε πρώτα αυτό τον συμπιεσμένο ωκεανό της βλακείας, ο οποίος στη γλώσσα των ΕΛληθίων λέγεται "ενημέρωση":




(η γελοία έκδοση εδώ)

Από που να αρχίσει και που να τελειώσει κανείς σχολιάζοντας αυτό τον οχετό της παραφροσύνης.

Αυτό το ζωντανό φοράει ισόβια ένα αόρατο ζευγάρι γυαλιά, το οποίο του μεταφράζει όλο του τον εξωτερικό κόσμο σε χρήμα (ή αλλιώς Κωνσταντινάτα αν θέλετε).

Και εδώ τίθεται ένα εύλογο ερώτημα:

ΑΝ, λέμε αν, ο (η/οι) funEL αποδεδειγμένα τα έπαιρναν από κάποιους και ο Λιακόπουλος ήταν βέβαιος γι αυτό και είχε τα στοιχεία του, τότε νομίζετε ότι δεν θα τα παρέθετε όλα αύτα στις εκπομπές του;; Εδώ έχει "αποκαλύψει" μυστικά αρχηγών κρατών, μυστικών υπηρεσιών και δε συμμαζεύεται, στους προμηθευτές των χρημάτων του (της/των) funEL θα κόλλαγε;;

Όσο ο Λιάκουρας συνεχίζει να μιλάει για χρηματισμούς και απειλές που τάχα δέχεται, ΧΩΡΙΣ να μας παραθέτει στοιχεία -ή έστω χωρίς να τα παραθέτει σε κάποιο εισαγγελέα-, τότε δεν είναι τίποτα άλλο έκτος από έναν ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΟ και ΑΡΧΙΣΥΚΟΦΑΝΤΗ αισχίστης υποστάθμης! (δηλαδή παραμένει αυτός, όπως το ξέρουμε όλοι από το έργο του)

Η καραμέλα βέβαια του "εγώ τα λέω επώνυμα, ενώ αυτός ανώνυμα" καλά κρατεί. Γεγονός που αποδεικνύει περίτρανα τον φασιστοτραμπούκικο πολιτισμό του: "Βγες έξω ρε να πλακωθούμε".
Βέβαια η επωνυμία και ο πλήρης έλεγχος είναι το όνειρο του κάθε φασίστα.
Αυτό εύχονται οι φασίστες ... να γίνονται "ανοιχτά" οι ψηφοφορίες - εκλογές..."για να έχει ο καθένας το θάρρος της γνώμης του"...που θα είναι και η τελευταία της ζωής τους, για μερικούς αντιφρονούντες.

Δυστυχώς για τον Λιακόπουλο, δεν ζούμε στον θαυμαστό του κόσμο. Η ανωνυμία είναι δημοκρατική κατάκτηση και η επίμονη σάτιρα αποδίδει στους φασίστες ακόμα κι αν γίνεται από το ίντερνετ!

Και όταν λέμε σάτιρα εννοούμε σάτιρα. ΔΕΝ υπάρχει υβριστικό κείμενο. ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ του/των funEL, είναι μόνο ΚΡΙΤΙΚΗ και ξεσκέπασμα των μπουρδολογιών. Αυτό μπορεί να το διαπιστώσει ο καθένας και με κλειστά μάτια.


Οι φόβοι του Λιακόπουλου όμως από που προέρχονται;
Αυτός έχει με το μέρος του μια πανίσχυρη τηλεόραση με εκατομμύρια παθητικούς τηλεθεατές που βρίσκουν τις πολλές εκπομπές του σε πολλά κανάλια με ένα ζάπινγκ 1 λεπτού. Φοβήθηκε ο Προφήτης ένα μικρό μπλογκ που για να το βρεις στο ίντερνετ στο αντίστοιχο τυχαίο ζάπινγκ πρέπει να περάσει η ηλικία του σύμπαντος. Ένα μπλογκ με μετρημένους επισκέπτες!
Και επιστράτευσε όλη τη συνομωσιολογία περί νέας τάξης και πληρωμένων (από ποιους;;) και λασπολογεί εμμέσως ότι τον εκβιάζουν και άλλες εξωφρενικές αηδίες.

Αυτό όμως που στην πραγματικότητα τον καίει, είναι το γεγονος, ότι αυτό που δεν κατάφεραν πολλοί με ανώδυνα αστειάκια στη τηλεόραση ή με αδιαφορία το κατάφερε αυτό το μικρό μπλογκ του/των funEL.

Εκεί είναι που πονάει ο γάιδαρος!

Πονάει που βλέπει να γίνεται με μεγάλη ακρίβεια το ξεμπρόστιασμα ενός κοινού απατεώνα.



ΕΔΩ! ΜΕΧΡΙ Ο ΚΕΡΑΣΦΟΡΟΣ ΗΛΙΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή