10 Ιουν 2007

Μπάτσοι - Γουρούνια - Δολοφόνοι: Υπερβολή;

10 Ιουν 2007 , 1:58 μ.μ.
Πολύ περιληπτικά:

  • 35χρονος κάτοικος Καλλιθέας με ψυχολογικά προβλήματα ενόχλησε θαμώνες σε καφετέρια στην Καλλιθέα (απλώς φώναζε).
  • Ο ιδιοκτήτης φώναξε την αστυνομία και αυτή τον πήρε στο αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας με χειροπέδες (συνήθως, απ' όσο ξέρουμε, εφ' οσον δεν διεπράχθει κάποιο ποινικό αδίκημα, σε τέτοιες περιπτώσεις γίνονται συστάσεις και απλώς απομακρύνεται ο ενοχλών)
  • Μετά από το αστυνομικό τμήμα και χωρίς να ξέρει κανείς το πως και το γιατί, ο 35χρονος μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο σε προθανάτια κομματώδη κατάσταση με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις (εκτεταμένα αιματώματα στον εγκέφαλο) και μόλωπες στο σώμα σε όλη την αριστερή πλευρά (κοιλιακή χώρα, ραχαία περιοχή, βραχίωνας).
  • Ο 35χρονος χειρουργήθηκε και βρίσκεται εως και αυτή τη στιγμή σε κόμμα. Οι πιθανότητες να επιζήσει ειναι 50% και για να αποκατασταθεί η υγεία του, δηλαδή για γίνει πάλι κάλα όπως ήταν πριν, ειναι 5%
  • Η ιατρική γνωμάτευση υποστηρίζει, ότι οι τραυματισμοί και οι μόλωπες προήλθαν από πολλάπλα χτυπήματα με περισσότερα από ένα θλώντα όργανα και ότι τα αιματώματα δημιουργήθηκαν 2 με 3 ώρες ΠΡΙΝ διακομιστεί ο 35χρονος στο νοσοκομείο.
  • Η αστυνομία δεν ειδοποίησε κανένα συγγενή μετά το όλο συμβάν και σιωπά κραυγαλέα! Στα παρακάτω αποσπάσματα θα δείτε, ότι εντελώς συμπτωματικά κανείς από τους αντυνομικούς διοικητές και συνδικαλιστές (Μπαλάσκες και Σία) δεν μπορούν να βρεθούν τηλεφωνικώς από τους δημοσιογράφους. Στο τέλος βρίσκουν κάπως καθυστερημένα τον κ. Κρικέτο με τον οποίο είχαν κλείσει ραντεβού για την εκπομπή από τη χθεσινή μέρα και αυτός περιορίζεται σε αοριστολογίες, ενώ είχε δηλώσει ότι γνωρίζει για την υπόθεση.

Στα παρακάτω βίντεο μπορείτε να ενημερωθείτε λεπτομερώς για το περιστατικό. Είναι αποσπάσματα από τη σημερινή πρωινή εκπομπή "MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ" του MEGA (από όπου και πληροφορηθήκαμε για το γέγονός) με καλεσμένους δύο συγγενείς του 35χρονου.


1ο μέρος



2ο μέρος



3ο μέρος



Αν και όλα είναι φως φανάρι για το ποιος ευθύνεται γι αυτή τη βαρβαρότητα, εμείς ειλικρινά ευχόμαστε να μην είναι η αστυνομία ο φταίχτης!

Γιατί αν αυτή η δολοφονική ενέργεια προέρχεται ΟΝΤΩΣ από την αστυνομία, τότε τα πράγματα είναι πάρα -μα πάρα πολύ σοβαρά.
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή