21 Ιουν 2007

Κύλισε το ΛΑ.Ο.Σ και βρήκε τον Μαντούβαλο

21 Ιουν 2007 , 8:20 μ.μ.

Σχετικά με την ανοιχτή πρόσκληση του Καρατζαφέρη στον Πέτρο Μαντούβαλο για να πολιτευθεί με τον ΛΑϊκίστικο Οπισθοδρομικό Συντηρητισμό, ένας καλός φίλος έγραψε κάπου στο αχανές διαδίκτυο:

Το...όμοιος ομοίω αεί πελάζει το έχουν ακουστά τα καλόπαιδα;

Υπάρχει και το άλλο γνωμικό που ταιριάζει γάντι στην περίπτωση, το κλασικό "δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι".....

Γιατί τα λεω αυτά;

Διαβάστε απλά την είδηση που αφορά στον εκλεκτό του κου Καρατζαφέρη:


«Καταπέλτης» ο εισαγγελέας Εφετών στην αξιολόγηση των στοιχείων στα οποία θεμελιώνει τις ενδείξεις εις βάρος του Πέτρου Μαντούβαλου. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, οι μέθοδοι που χρησιμοποιούσε περιλάμβαναν -μεταξύ άλλων- απειλές και εκβιασμούς.

Όπως αναφέρεται στο Βήμα της Πέμπτης, ο Βασίλης Πλιώτας πρότεινε στο δικαστικό συμβούλιο την παραπομπή του βουλευτή και δικηγόρου στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Όπως προκύπτει από το περιεχόμενο της εισαγγελικής πρότασης, ο κ. Πλιώτας καταλογίζει στον Π. Μαντούβαλο ποινικά αδικήματα και συμπεριφορές που απάδουν του βουλευτικού αξιώματος και του δικηγορικού λειτουργήματος.

Έτσι ο εισαγγελικός λειτουργός ζητεί από το Συμβούλιο Εφετών την παραπομπή σε δίκη του Π. Μαντούβαλου για τρία κακουργήματα και τέσσερα πλημμελήματα.

Επιπλέον ο κ. Πλιώτας ζητεί να καθήσουν στο εδώλιο μαζί με τον Π. Μαντούβαλο ο προφυλακισμένος πρώην πρόεδρος Πρωτοδικών Ευ.Καλούσης, ο επιχειρηματίας Ι.Μπολέτσης και οι δικηγόροι και συνεργάτες του δικηγορικού γραφείου του βουλευτή Χρ.Χατζηπαναγιώτου και Σωτ.Ντινόπουλος



Από άρθρο του in.gr


Προσωπικά οφείλω να πω πως τίποτα από όλα αυτά δεν μου κάνει εντύπωση. Το ψάρι που λέγεται ΛΑΟΣ βρωμάει από το κεφάλι. Και βρωμάει πολύ. Εκβιασμοί και απειλές, ο θαυμαστός κόσμος της ακροδεξιάς συμμορίας.


UPDATE

Από την εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ":



Λαβράκι ψάρεψε τελικά το ΛΑ.Ο.Σ...
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή