29 Ιουν 2007

Το ΛΑΟΣ και οι Νεοσσοί του

29 Ιουν 2007 , 2:11 μ.μ.

Το ΛΑΟΣ και οι Νεοσσοί του ή με άλλα λόγια τι κλωσάει ο κατηραμένος όφις.

Επειδή έχουμε μία α’ ηλικία έχουμε και μία μνήμη.

Ευτυχώς πάντως , η ηλικία μας, δεν έχει περάσει εκείνο το όριο από το οποίο και μετά αρχίζει να ασθενεί.

Ευτυχώς, δυστυχώς, να πω την αλήθεια δεν ξέρω.

Με το ποιόν του κου Καρατζαφέρη έχω ασχοληθεί ανελλιπώς και επιμόνως με πολλές δημοσιεύσεις τόσο στο διαδίκτυο όσο και σε έντυπα , ραδιόφωνα κλπ.

Με την αγωνία του να υπάρξει δημοσίως και να επηρεάζει επίσης. Από την εποχή κιόλας που διατηρούσε στην Καλλιθέα ένα «διαφημιστικό» γραφείο το οποίο ουδέποτε αναγνωρίσθηκε από την Ένωση Διαφημιστικών Επιχειρήσεων Ελλάδος, γιατί καταπατούσε μονίμως κάθε έννοια δεοντολογίας, μέχρι την πρώτη του περίοδο ως καναλάρχης.

Όπου ψάχνοντας όπως πάντα με αγωνία για πελατεία, άλλαζε ύφος και στυλ σαν πουκάμισο.

Αλλά, πολλά πουκάμισα βρε παιδί μου. Πάρα πολλά.

Γιατί από τις εκκλήσεις περί αποστολής σε ξερονήσια των φορέων του AIDS, μέχρι τις απόπειρες συνομιλιών με τους εκπροσώπους της Ομοφυλόφιλης Κοινότητας, η απόσταση είναι ιλιγγιώδης.

Αλλά από αυτά, δεν καταλαβαίνει τίποτα ο αρχηγός.

Έχοντας υιοθετήσει τις πλέον φτηνές εκδοχές της Γκεμπελίστικης προπαγάνδας, αναγάγει σε επιστήμη τις αλλαγές επικοινωνιακού στυλ προκειμένου να υπάρξει στο στερέωμα.

Τα τελευταία χρόνια, λόγω κυρίως της πολυπλοκότητας των πολιτικών και κοινωνικών συνθηκών διεθνώς, που ασφαλώς επηρεάζουν και τη χώρα μας ασμένως, κατόρθωσε να αποκτήσει μία σταθερή εκλογική πελατεία γύρω στο 3% που, κατά συγκυρία ανεβοκατεβαίνει γύρω στο 2%.

Ασφαλώς θα συμφωνήσουμε πως μία πεντακομματική Βουλή, υπηρετεί τη Δημοκρατία καλύτερα.

Όπως και μία εξακομματική κλπ.

Και, κάτι τέτοιο, κάνει τα παραδοσιακά κόμματα εξουσίας και εναλλαγής να νιώθουν άβολα.

Μόνο που, αυτό για να έχει νόημα προϋποθέτει πως οι δυνάμεις που θα επιφέρουν μια τέτοια ποιοτική και ποσοτική αλλαγή στο Ελληνικό πολιτικό στάτους κβο θα κομίζουν κάτι περισσότερο από αγοραία και χυδαία συνθηματολογία που στοχεύει αποκλειστικά και μόνο στο θυμικό του ακροατηρίου αποκοιμίζοντας ταυτόχρονα την όποια κριτική διεργασία.

Κάτι, από το οποίο απέχει παρασάγγες το «φορτίο» του ΛΑΟΣ και του αρχηγού του.

Ο οποίος συχνά μας έχει δώσει την εντύπωση πως θα ξεπούλαγε περίπου τα πάντα, προκειμένου να ενισχύσει την ανέλιξή του.

Αυτό τουλάχιστον, βγάζει αβίαστα ως συμπέρασμα όποιος με μαζοχισμό έχει παρακολουθήσει τα σχόλιά του από το κανάλι του για τα τελευταία δέκα περίπου χρόνια.

Πραγματικά, ενώ θέλουμε διακαώς να στριμωχτεί ο δικομματισμός, δεν θέλουμε με τίποτα να αναλάβει αυτό τον ρόλο ο κος Καρατζαφέρης.

Μία τέτοια «επιβράβευση» της χυδαιότητας και της πολιτικής κακογουστιάς θα ενεργήσει ως δηλητήριο στην κοινωνία μας καθώς είναι κουρασμένη και ζαλισμένη.

Πιστεύουμε πως οι αριστερές και όχι μόνον δυνάμεις του τόπου, αν μη τι άλλο σε αυτό το ζήτημα οφείλουν να συγκλίνουν αρμονικά και συντονισμένα:

Να μην βάλει πόδι στην Ελληνική Βουλή το ΛΑΟΣ. Να μην επιβραβευθεί η σκαιότητα, το μίσος, η ξενοφοβία, τα ύπουλα χτυπήματα, ο δαιδαλώδης λόγος του χαμαιλέοντα αρχηγού.

Το ΛΑΟΣ πρέπει να μείνει έξω. Πρέπει να ακολουθήσει τα χνάρια του Λεπέν στο πολιτικό και κοινωνικό περιθώριο
.

Όχι γιατί έχει επικίνδυνο πολιτικό λόγο!

Αλλά γιατί ΔΕΝ έχει πολιτικό λόγο, παρά μόνο ενδοφλέβια δημαγωγία χωρίς καν το τάλαντο και τη γοητεία του μακαρίτη του Ανδρέα Παπανδρέου, που αν μη τι άλλο ομιλούσε πολιτικά.

Διαβάστε τα λόγια του Κου Καρατζαφέρη, με αφορμή μία επέτειο του Πολυτεχνείου. Το λογίδριον το εκφώνησε από το τηλεοπτικό του κανάλι, που έτσι και αλλιώς συνιστά παρανομία.

Με γλώσσα σώματος εκφράσεις και στυλ «τα λέμε μεταξύ μας εμείς τα φιλαράκια» λέει:

Ελλάδα γειά σου, σήμερα είναι….(με ύφος ειρωνικο/ξυνισμένο)…

«πως το λένε; Γιορτή της Δημοκρατίας ,χρόνια πολλά λέει ο άλλος από τηλεοράσεως, δεν καταλαβαίνουμε το λόγο, είναι αυτό που λέμε….γιορτή του πολυτεχνείου…/ πρώτα- πρώτα να μιλήσουμε λίγο για την 21η Απριλίου. Τη λένε «χούντα». Δεν δυσκολεύομαι και εγώ να την πω ….χούντα. Τη λένε…τη λένε, Κίνημα. Δεν δυσκολεύομαι καθόλου να την πω και Κίνημα. Τη λένε και…Επανάσταση. Δεν δυσκολεύομαι καθόλου, να την πω και…Επανάσταση!

(είναι απίστευτο το πόσο πολύ ΔΕΝ έχει καμία δυσκολία αυτός ο άνθρωπος. Τόσο χαρακτηριστική βέβαια αυτή η έλλειψη δυσκολίας, όταν απουσιάζουν Αρχές και Αξίες –και συνεχίζει):

έκατσαν επτά χρόνια, άλλο αν ήταν καλά ή κακά χρόνια, άλλο θέμα αυτό….έτσι; …ήρθε λοιπόν ο Παπαδόπουλος, ο οποίος, όσο και να σας φαίνεται περίεργο, είχε τις πρώτες μέρες της Επαναστάσεως , μία λαϊκή αποδοχή.

Μελετήστε παρακαλώ τις ατάκες προσεκτικά...Φανταστείτε τις με εκείνο το τάχα μου τάχα φιλικό υφάκι που είναι και ολίγον κουρασμένο, μιας που ο αρχηγός, είναι πολύ κουρασμένος από τις ασήκωτες αλήθειες που έχει στους ώμους του...

Είχε κουραστεί ο κόσμος, κι αναζητούσε έναν Λοχία. Έναν Λοχία, έναν Λοχία, έναν Λοχία. Και ήρθε μετά αυτός, και είπε, Λοχία ψάχνετε, σας ήρθε Συνταγματάρχης. Ακόμα…καλύτερα!

Συνεχίζει, πάει για το κρεσέντο:

….ο «μπάρμπα Γιάννης ο Λαδάς, ο …άνθρωπος με τα καθαρά χέρια-πράγματι.

Στις 17 του μηνός, ξεσπάει το Πολυτεχνείο. Υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι με βεβαιώνουν ότι είδανε κάποιους εκ των πρωταγωνιστών του Πολυτεχνείου που εν συνεχεία ευτύχησαν πολιτικά να πηγαίνουν από το πολυτεχνείο με αυτοκίνητα της πρεσβείας, της Αμερικάνικης. Ε!...αυτά είναι και θέμα χρόνου. Κάποια στιγμή, ανοίγουν και τα αρχεία και θα φανούν…ποιοι και πως και τα λοιπά.

Ακολουθεί μία αδιανόητη και χυδαία υπερ απλούστευση στο ζήτημα των νεκρών όπου ο κος Καρατζαφέρης επιχειρεί να μας πει πως οι ελεύθεροι σκοπευτές στις ταράτσες της Αθήνας ήταν κάτι άσχετοι τύποι που δεν είχαν καμία σχέση με τις παρακρατικές υπηρεσίες και την ΚΥΠ.

Και κορυφώνει ο πρωθιερέας της στρέβλωσης , της σπίλωσης και της αποδόμησης της Ιστορικής μνήμης με τον βαθύτατα ρυπαρό και χυδαίο τρόπο του:

Και πάνε με το….μαλλί της γριάς, τρώνε το μαλλί της γριάς (κάνει και τις ανάλογες κινήσεις) και φωνάζουν «ζήτω το Πολυτεχνείο» …Μα τι…ζήτω το Πολυτεχνείο; Τι πετύχαμε από το Πολυτεχνείο;


Ποια είναι η δική μας πρόταση; Η δικιά μας πρόταση, είναι μία….ρήξη συνολική! Με όλο το σύστημα… Θέλουμε λοιπόν εμείς , ανατροπή του συστήματος. Και το ταχύτερο δυνατόν…και θα τα κάνουμε όλα, …λαμπόγυαλο.


Είναι πραγματικά μοναδική η αμετροέπεια αυτού του ανθρώπου, που στην κυριολεξία λέει ότι του κατέβει και αλλάζει τον τόνο και το ύφος από εκπομπή σε εκπομπή στοχεύοντας πάντα σταθερά στο θυμικό του ακροατηρίου.

Δεν έχει σημασία αν χθες έλεγε «άσπρο».
Σήμερα θα πει «μαύρο» και θα το κάνει να φανεί και φυσιολογικό.

Όχι σε όλους βέβαια, είναι συγκεκριμένη η αγορά στην οποία στοχεύει.

Μπορεί για μας, το marketing η στρατηγική και η μεθοδολογία που χρησιμοποιεί να είναι τελείως πρωτόγονα, ωστόσο, είναι αρκετά πετυχημένα, ώστε να τον συντηρούν στο πολιτικό προσκήνιο.

Το μαγαζάκι του, έχει ένα 3% από τα πολύ χαμηλά μορφωτικά στρώματα, και μία ελάχιστη μερίδα νεολαίας. Διαχειρίζεται ο κος Καρατζαφέρης πολύ πονηρά και τις δύο μερίδες: τους μεν στην άγνοια και την αμορφωσιά που ακυρώνουν κάθε διάθεση κριτικής σκέψης και τους δε γιατί θεωρούν πως ο Καρατζαφέρης συνιστά την ….σύγκρουση με το κατεστημένο, την ανατροπή του.

Γιατί ο Καρατζαφέρης θα τα κάνει όλα ….λαμπόγυαλο.

Αφού όμως θα τα κάνει όλα λαμπόγυαλο…τότε γιατί σε άλλο τηλεοπτικό του μήνυμα επιτίθεται απροκάλυπτα κατά του δικαιώματος της διαδήλωσης;

Γιατί καλεί την εξουσία και το κατεστημένο (που θέλει να ανατρέψει) να εξωθήσει τις διαδηλώσεις στο πεζοδρόμιο και μάλιστα κατόπιν ειδικής αδείας από τον…Δήμο;

Μα γιατί, κάθε φορά όπως πάντα λέει άλλα. Για να χαϊδεύει τα αυτιά του κοσμάκη.

Ο κος Καρατζαφέρης, στοχεύει σε ένα βαθύτατα απολιτικό κοινό. Κατά συνέπεια, ερανίζει με βουλιμία από την πολιτική φρασεολογία των πάντων, δημιουργώντας ένα μόρφωμα ή μάλλον ένα καρκίνωμα που ευτυχώς δεν δείχνει να έχει ισχυρές μεταστατικές τάσεις στο corpus της κοινωνίας.

Επί μακρόν ο εν λόγω, έχει κυριολεκτικά εξαφανίσει την κριτική διεργασία από το μόνιμο ακροατήριο του. Μιλάει πάντα με συμπεράσματα και σοφιστείες, ευαγγελίζεται διαρκώς μία ανατροπή εκ του ασφαλούς διότι γνωρίζει πως ποτέ δεν θα βρεθεί στην δύσκολη θέση να «εφαρμόσει» οτιδήποτε και, συσπειρώνει τη Νέα Δημοκρατία με τον καλύτερο τρόπο.

Γιατί ασφαλώς στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας, υπάρχουν πάρα πολλοί απλοί ψηφοφόροι, που είναι σκεπτόμενοι και καλλιεργημένοι άνθρωποι και δεν επιθυμούν να δουν ξαφνικά τον κο Καρατζαφέρη να είναι σε θέση να εκβιάσει την κατάσταση προκειμένου η Ν.Δ. να σχηματίσει κυβέρνηση.

Βεβαίως, ας μην αυταπατώνται οι οπαδοί του.

Αν-λέμε-αν το ΛΑΟΣ βρεθεί –που λέει ο λόγος- σε θέση να μπορεί να εκβιάσει, τότε όλη αυτή εμετική ρητορεία, θα σκάσει σαν φούσκα.

Με κάποιο υπουργικό αντάλλαγμα, θα αφομοιωθεί στο κατεστημένο που διατείνεται πως θα ανατρέψει και, θα βρει τον τρόπο πάλι να δικαιολογήσει τη στάση του ως «Εθνικώς Αναγκαία» και, θα παρουσιάσει για πολλοστή φορά το μαύρο άσπρο, το άσπρο κίτρινο, το κίτρινο κόκκινο.

Πάντα αυτό έκανε ο πάλαι ποτέ διαφημιστής του μικρομάγαζου της Καλλιθέας.

Όταν αποκαλύφθηκε η συμμετοχή στελεχών της Ναζιστικής Χρυσής Αυγής στο ψηφοδέλτιο του ΛΑ.Ο.Σ., ο Γ. Καρατζαφέρης δήλωσε ότι συμμετείχαν επίσης δυο Εβραίοι, ένας τσιγγάνος και δυο ομοφυλόφιλοι..

Η Χρυσή Αυγή, μέσω του Ν. Μιχαλολιάκου, δήλωσε ότι… θίγεται ηθικά από τη δήλωση αυτή και απέσυρε την υποστήριξή της πλην των υποψηφίων. Ο μικρόσκοσμος της Ελληνικής ακροδεξιάς και η ευθιξία του.

Αν μη τι άλλο ο Μιχαλολιάκος στην περίπτωση επέδειξε μία στοιχειώδη συνέπεια. Τι γυρεύει αυτός και η δική του συμμορία παρέα με αλλοεθνείς και ομοφυλόφιλους; Οι θαυμαστές των Άουσβιτς και των Νταχάου συνέταιροι με αυτούς που έμπαιναν στους φούρνους;

Η συμμετοχή Εβραίων στο ψηφοδέλτιο του ΛΑ.Ο.Σ. διαψεύστηκε βεβαίως κατηγορηματικά από το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδας.


Προσέξτε τώρα, τι σημαίνει χυδαίος λόγος που καλλιεργεί τον ρατσισμό ενδοφλεβίως:

Έχει υποστηρίξει υπό μορφή μομφής ότι κάποιοι Έλληνες πολιτικοί όπως ο Κώστας Σημίτης ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Μιλτιάδης Έβερτ για αδιευκρίνιστους λόγους έκρυψαν την Εβραϊκή τους καταγωγή και ότι κάποιοι άλλοι το ότι είναι Μασόνοι.

Έχει πει χαρακτηριστικά:

"Πρώτον: Δεν είμαι Εβραίος. Ας το πει αυτό κι ο πρωθυπουργός. Δεύτερον: Δεν είμαι κομμουνιστής. Ας το πει αυτό κι ο κ. Καραμανλής. Τρίτον: Δεν είμαι ομοφυλόφιλος. Αυτό δεν μπορεί να το πούνε πολλοί" (28/5/2002, Κόρινθος, δημόσια ομιλία).

Κατά συνέπεια λοιπόν το αβίαστο συμπέρασμα που κυριαρχεί, είναι πως η εβραϊκή καταγωγή, η ιδεολογική αριστερή τοποθέτηση και η ομοφυλοφιλία, αποτελούν αναπηρίες σοβαρές, μη επιτρεπτές για κάποιον που διεκδικεί ρόλο στο δημόσιο βίο….

Κατά τον μέγα Αρχηγό βέβαια…

Τελειώνω με μια μικρή ανθολογία από το φόρουμ της Νεολαίας του ΛΑΟΣ, των Νεοσσών του αρχηγού, απλά και μόνο για να δούμε το ύφος και το ήθος αυτών των ανθρώπων.

Σκεφθείτε μόνο, τι θα γίνει, αν αυτή η αλητεία, επιβραβευθεί και αρχίσει να κυκλοφορεί στους δρόμους ως «δικαιωμένη»…


Ας τολμησουν οι αλβανιαρηδες εχουμε πολλες σφαιρες για τις κολοφατσες τους!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ! ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ!



Τη δήλωση υπογράφει ο…νοήμων «Τζόκερ» έγκριτο μέλος του τσίρκου, μιας που βαρύνεται με ακόμα 125 σχόλια και που βεβαίως οι διαχειριστές του φόρουμ δεν αισθάνθηκαν την ανάγκη να τον συνετίσουν και να τον διαγράψουν.

Ενώ λίγο πιο κάτω ο «κος» Τζιοτάκης αναλαμβάνει να καθαρίσει για πάρτι μας. Θαυμάστε :

ξεχασατε τις λεωφορειοπειρατιες,τους βιασμους;,τις συνεχεις δολοφονιες που
διαπραττουν?ονειρο μου να μπω στην αλβανια.........και να την ερημωσω

Και πιο κάτω άλλος ένας:

"

Οι Τουρκοι είναι αδέρφια μας και 'μεις ΑΔΕΡΦΟΚΤΟΝΟΙ Τούρκοι μογγόλοι
ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

ΣυνΈλληνες την ώρα που εμείς τσακονόμαστε αναμετάξι μας
για το αν θα πρέπει ή όχι ο πρόεδρος να βάλει τον Μαντούβαλο στις λίστες του
κόμματος μας οι τούρκοι βάζουν όλα αυτά τα κάλα βίντεο στο διαδίκτυο για την
ΙΕΡΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. Ο Ερντογκάν είναι ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ του ΚΑΡΑΜΑΝ-ΑΛΗ και ο GIORGOS -
ΤΣΑΝΤ - PAPANDREOU κατέθεσε στεφάνι στον σκατοτάφο του σφαγέα κεμάλ όταν ήταν
υπουργός εξωτερικών.

Και κάτι τελευταίο. Οι χειρότεροι εχθροί μας
δεν είναι τα ρυπαρά έθνη που απειλούν την ΙΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ μας, (βλέπε Αλβανούς
Τουρκομογγόλους, Σκοπιανούς, Εβραιομασώνοσάξωνες-αμερικάνους), αλλά οι ίδιοι
πολιτικοί που μας κυβερνούνε. Ο Τσαντ-παπανδρέου (το πεντί), ο π...της
Καραμάν-αλής ο εβραίος Σιμήτης Αρόον Αγουρί και η Εβραιομασόνα, Ντορά
Μπακογιάννη ΠΡΟΔΟΤΡΑ της Ιεράς Ελλάδος, είναι οι μεγαλήτεροι εχθροί της ΙΕΡΑΣ
ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ. Turkoktonos είμαι εγώ.



Είναι και άλλα πολλά. Και όχι μόνο στο φόρουμ τους. Οι ψηφοφόροι του ΛΑΟΣ οι οπαδοί του, διασκορπισμένοι σε διάφορα φόρα του διαδικτύου, βυσσοδομούν με λύσσα κατά πάντων και κυρίως κατά εθνικών /κοινωνικών ομάδων που είναι ανίσχυρες.

Πράγματι, αν πάρουν θάρρος, θα τα κάνουν λαμπόγυαλο. Και τις νύχτες, ο κάθε αλλοδαπός ή ο κάθε ημεδαπός που μπορεί να μοιάζει με ξένο, θα κινδυνεύει από αυτά τα συμπλεγματικά ανθρωποειδή που χαρακτηρίζονται από το μίσος τους για οτιδήποτε.

Είναι χρέος κάθε σκεπτόμενου ανθρώπου στον τόπο που θέλει να τιμήσει την Ανθρώπινη ταυτότητά του να κάνει ότι μπορεί προκειμένου το ΛΑΟΣ να μείνει εκεί που πρέπει. Στο περιθώριο, στο σκοτάδι. Στη «νύχτα των βρικολάκων».

Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή