22 Ιουν 2007

Μπάτσοι - Γουρούνια - Δολοφόνοι: Άνευ υπερβολης

22 Ιουν 2007 , 12:56 π.μ.
UPDATE ME TA 2 NEA VIDEO


Και όπως όλοι περιμέναμε, μετά το βίντεο με το βασανισμό των 2 νεαρών, άρχισε η κατρακύλα-ντόμινο της "ένδοξης" ΕΛ.ΑΣ με μπαράζ αποκαλύψεων "σωφρονιστικών" βασανισμών κρατουμένων.
Στη φόρα βγήκαν άλλα 2 βίντεο με ζαρντινιέρες εν δράσει. Υπολογίζεται, ότι αν βγούν σε βιντεάκια όλες οι βιαιότητες των ζαρντινιέρων που έχουν διαπραχθεί σε οίκους ζαρντινιέρας (ήτοι αστυνομικά τμήματα), τότε θα σχηματισθεί ταινία που θα ξεπερνάει σε μήκος την εξαλογία του Ρόκυ Μπαλμπόα.
Στο ένα από τα δυο νέα βίντεο λοιπόν, εμφανίζεται και πάλι, ω ποία έκπληξις!, η πολυαγαπημένη μας φαλακρή ζαρντινιέρα της Ομονοίας να βασανίζει αυτή τη φορά έναν ασιάτη κατά τον ίδιο ακριβώς τρόπο με τον οποίο "καλαμπουροπραγούσε" με τους δύο νεαρούς στο βίντεο χάρην του οποίου έγινε ένας συμπαθέστατος Σούπερ-Σταρ.

Από τον ALPHA:

UPDATE (22/06/07, 09.02)


Νέο βίντεο-ντοκουμέντο αστυνομικής αυθαιρεσίας με πρωταγωνιστή τον ίδιο αρχιφύλακα του Α.Τ. της Ομόνοιας, ο οποίος διώκεται για τον βασανισμό δύο αλλοδαπών κρατουμένων, αποκάλυψε την Πέμπτη ο ALPHA. Σε αυτό το βίντεο θύμα των βασανιστηρίων είναι ένας δυστυχής κρατούμενος από την Ασία. Στο βίντεο διακρίνεται ο αρχιφύλακας αρχικά να εξαναγκάζει τον κρατούμενο να χτυπήσει τον εαυτό του. Στη συνέχεια εξοργισμένος ζητά και πάλι μεγαλύτερο πάθος από το θύμα του και ξεσπάει με όλη του την δύναμη.

Ο κρατούμενος καταρρέει και ένα δεύτερο όργανο της τάξης αναλαμβάνει δράση, ενώ στο κρατητήριο ακούγονται μπουζούκια και τρανταχτά γέλια. Με τον κρατούμενο ημιλυπόθυμο οι βασανιστές δέχονται επισκέψεις. Ασπάζονται. Ο επισκέπτης απαξιεί. Στα βασανιστήρια παρευρίσκονται 5 αστυνομικοί. Ο γνωστός παλικαράς αρχιφύλακας με το ξυρισμένο κεφάλι, ένας ένστολος, ένας που βιντεοσκοπεί, ένας άλλος που αρχικά καταγράφει με το κινητό του και στην συνέχεια χτυπάει τον ημιλυπόθυμο κρατούμενο και ο επισκέπτης.

Το βίντεο ντοκουμέντο σας παρουσιάζει ο ALPHA καταρρίπτει όλους τους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου αρχιφύλακα για παράσημα και πρότερο έντιμο βίο. Την ώρα που στο βίντεο το τραγούδι «ο καλύτερος άνθρωπος στα χειρότερα χέρια» ακούγεται στην διαπασών, ο αρχιφύλακας επινοεί νέα βασανιστήρια.


Ενδιαφέρον προκαλεί και μια μαρτυρία ενός αναγνώστη του Indymedia:
Μάγκες οι μουσικές που άκουσα να παίζουν στο βιντεο μου θύμισαν το εξης περιστατικό: Πρίν καιρό, με εχουν παει μαζί με φίλους για εξακρίβωση λίγο πριν τα μεσάνυχτα σε ένα Α.Τ. Εκεί που περιμένουμε καθισμένοι στους πάγκους στο διάδρομο σκάει μύτη ένας 50ρης γύρω στα 120 κιλά και βάλε μπάτσος, με όψη σαν κι αυτούς που συναντάς στα πιο τελευταία μπάρ της Αθήνας, κρατώντας μια σακούλα με ένα μπουκάλι τζόνι και φυστίκια. Ανοίγει την πόρτα του Αξ.Υπ μέσα απ την οποία ακούγονταν τέρμα μπουζουκοτράγουδα. Είχαν τσιμπούσι τα παιδιά. Εκεί θα έλεγε να έχω μια κάμερα. Αραγε τους μπάτσους τους πιάνει το αλκοτέστ? χααχαχαχααα τι λέω τώρα ε?


Στο δεύτερο νέο βίντεο, η ατμόσφαιρα είναι πιο "εύθυμη". Εδώ έχουμε να κάνουμε με σεξουαλικές ορέξεις στερημένων ζαρντινιέρων.

Οι ζαρντινιέρες μας αυτή τη φορά μετατρέπουν τον οίκο τους σε κωλόμπαρο και μέσω απειλών, εκβιασμών και γενικά ψυχολογικής βίας, εξαναγκάζουν συλληφθείσες ιερόδουλες να τους κάνουν Στριπ-Σόου.
Να μη ξεχνάμε όμως, ότι και οι ζαρντινιέρες είναι άνθρωποι (χαριτολογόντας).
Μετά από μια κουραστική μέρα με σωφρονιστικές καλαμπουροπραγίες κατά αλλοδαπών, τοξικομανών και ψυχικά ασθενών, θέλουν κι αυτοί ένα στριπτιζάκι για να χαλαρώσουν με τον τρόπο τους και να φορτίσουν τις μπαταρίες της φαντασίας τους για τις στιγμές που θα βρεθούν μόνοι παρέα με το μικρό τους φίλο...





Από τον Φιλελεύθερο:

Αθήνα
: Νέο βίντεο με σκηνές σεξουαλικής βίας σε αστυνομικό τμήμα της Αττικής φέρνει στο φως της επικαιρότητας Το Βήμα της Πέμπτης.

Στο βίντεο, αστυφύλακες και αστυνομικοί παρουσιάζονται να ασκούν ψυχολογική και σεξουαλική βία σε νεαρές ιερόδουλες.

Oι γυναίκες αναγκάζονται να κάνουν «στριπ σόου» με καθαρά σεξουαλικό προσανατολισμό στους πέντε ένστολους. Oι αστυνομικοί φαίνονται να χρησιμοποιούν τουλάχιστον δύο κινητά για να καταγράψουν τις σκηνές.

Στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης φοβούνται ότι θα υπάρξουν και άλλα παρόμοια βίντεο, καθώς σύμφωνα με πηγές της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου το «τράβηγμα» παρόμοιων σκηνών έχει εξελιχθεί σε ένα είδους χόμπι για ορισμένα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε ότι υπάρχουν και άλλα βίντεο, με πολύ σκληρότερο περιεχόμενο σεξουαλικών κακοποιήσεων αλλοδαπών γυναικών, που κυκλοφορούν ανάμεσα σε αστυνομικούς. Σύμφωνα μάλιστα με κάποιες πληροφορίες, ένα τέτοιο βίντεο βρέθηκε στην κατοχή αστυνομικού του Τμήματος Oμονοίας.


UPDATE (22/06/07, 01.12)
Αποσπάσματα από το βίντεο, από δελτίο του ALTER:




Αν και είναι περιττή η κάθε είδους επιχειρηματολογία που υποστηρίζει ότι όλα αυτά είναι μεμονωμένα περιστατικά, δανειζόμαστε τις πολύ εύστοχες σκέψεις του "γνωστού Ανώνυμου" αναγνώστη του funEL:

"... φαντάσου να είχε πιαστεί ένας ταξιτζής που π.χ. πουλάει ναρκωτικά. Αν ρωτούσες τον επίσημο εκπρόσωπο των ταξιτζήδων, τι απάντηση πιστεύεις πως θα έδινε; Σίγουρα πως καταδικάζει τον κακό συνάδελφο κλπ. ....
Λοιπόν, φαντάσου το θέαμα, να έβγαινε ο εκπρόσωπος των ταξιτζήδων να ...υπερασπιστεί (!) τον συνάδελφό του που πουλάει ναρκωτικά. Αδύνατον!! Στην αστυνομία λοιπόν γιατί όλοι πέφτουν επάνω να κουκουλώσουν μια "μεμονομένη περίπτωση"; Γιατί πολύ απλά, η περίπτωση μόνο μεμονωμένη δεν είναι και στην ουσία όλοι αυτοί κουκουλώνουν τον εαυτό τους. Και μόνο μειοψηφία δεν είναι οι παρακρατικοί τραμπούκοι - μπράβοι της Ασφάλειας, για όσον γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα."


Πολλοί θα πουν, "εγώ έχω φίλους αστυνομικούς που είναι καλά παιδιά και δεν κάνουν τέτοια πράγματα"... Σύμφωνοι! Μπορεί να είναι καλά παιδιά και να μη κάνουν τέτοια πράγματα.
Ρωτήστε τους όμως, πόσες φορές είδαν συναδέλφους τους να κακομεταχειρίζονται συλληφθέντες ή κρατούμενους;
Πόσες τέτοιες ιστοριούλες έχουν να διηγηθούν;
Και τέλος, πόσες φορές το κατήγγειλαν;

Καλά παιδιά μπορεί να είναι πολλοί από αυτούς και να μη κάνουν τέτοια πράγματα, αλλά αφ' ης στιγμής κρατούν το στοματάκι τους κλειστό δεν είναι τίποτα άλλο παρά συνένοχοι!
Διότι πράττουν, αυτό που λένε στη γλώσσα της νομικής, "υπόθαλψη εγκλήματος".

Tα χαρμόσυνα νέα:

Ο εισαγγελέας αφού μελέτησε την δικογραφία που του διαβιβάστηκε το απόγευμα της Τετάρτης από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Ασφάλειας απήγγειλε:
  • Την κατηγορία των βασανιστηρίων κρατουμένου από κοινού και κατά συρροή -κακούργημα- σε βάρος δύο αστυνομικών.
  • Της απλής συνέργιας σε βασανιστήρια από κοινού και κατά συρροή -κακούργημα- σε βάρος δύο συναδέλφων τους.
  • Της υπόθαλψης εγκληματία κατά ακόμη δύο αστυνομικών και, τέλος, της παράβασης καθήκοντος και υπόθαλψης εγκληματία κατά ενός ακόμη αστυνομικού.
Οι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης μέχρι και δέκα ετών.


Τα γελοία ψεύδη:

Η φαλακρή ζαρντινιέρα μέσω δικηγόρου άλλαξε την κατάθεσή της ισχυριζόμενη
  1. ότι το βίντεο προϊόν πλαστότητας, και
  2. ότι της ανάγκασαν να χάσει την υπομονή της και να τους χτυπήσει, διότι της έβρισαν τη μάνα και τα θεία..
Κατά τη γνώμη μας, 1) το βίντεο είναι τόσο πλαστό όσο και ο Παρθενώνας και 2) είναι εμφανές, ότι οι συλληφθέντες δε θα τολμούσαν ούτε τη λέξη "σκατά" να ξεστομίσουν ακόμα και αν ήταν το στόμα τους γεμάτο με αυτά.


Πάντως όσο περισσότερα τέτοια βίντεο βγαίνουν στη δημοσιότητα, τόσο περισσότερο μεγαλώνει η συμπάθειά μας για τους αντιεξουσιαστές όταν αυτοί λαμπαδιάζουν κάθε φορά τους διάφορους οίκους ζαρντινιέρας (μάλλον κάτι παραπάνω θα ξέρουν).

Επαναλαμβάνουμε
"Το δίκιο μας εμπρός
να βγάλουμε στους δρόμους
μπουρλότο και φωτιά
σε κράτος κι αστυνόμους"



ΥΓ:
Αν έρθει στα χέρια μας τυχόν οπτικοακουστικό υλικό ή άλλες σχετικές πληροφορίες, στο ποστ αυτό θα γίνει update.
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή