27 Ιουν 2007

Forum Νεολαίας ΛΑϊκίστικου Οπισθοδρομικού Συντηρητισμού

27 Ιουν 2007 , 9:36 μ.μ.


Μην είν' οι κάμποι;

Μην είναι τ' άσπαρτα ψηλά βουνά;

Μην είν' ο λίβας ο καυτός που την Αθήνα ψένει;

Όχι. Είναι το 219 μελών φόρουμ της Νεολαίας του ΛΑϊκίστικου Οπισθοδρομικού Συντηρητισμού!

Οι σημαιοστολισμένοι ελληνορθόδοξοι νέοι του ΛΑϊκίστικου Οπισθοδρομικού Συντηρητισμού έκαναν "τιμητική" αναφορά στο JUNGLE-Report.





Λασπολόγοι, υβρισταί και άθλιοι προπαγανδισταί είμεθα κατά τη ΝΕολαία του Οπισθοδρομικού Συντηρητισμού. Κόβουμε βίντεο και παρερμηνεύουμε τις βαθυστόχαστες απόψεις του "τρισενδόξου" αρχηγού τους και της λοιπής dream-team του ΛΑ.Ο.Σ. .

Προκαλούμε λοιπόν τους "αγνούς" τε και "τίμιους" αγωνιστές του ΛΑϊκίστικου Οπισθοδρομικού Συντηρητισμού να μας δείξουν σε ποιά βίντεο -εκτός των καθαρά σατιρικών- και που ακριβώς παρερμηνεύσαμε λεγόμενα του λαϊκιστή χαμαιλέοντα αρχηγού τους και της dream-team του.

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα κύριοι.

Εκτός και αν θεωρούν "παρερμήνευση" το γεγονός ότι κόβουμε και παρουσιάζουμε τις φασίζουσες ατάκες των καμαρίων τους. Λες και αυτές δεν είναι τα λόγια τους, αλλά δικά μας τεχνικά εφφέ.

Και αφού η παρουσία, όπως και η "άθλια προπαγάνδα" μας, τους ήταν ήδη γνωστή, που έβοσκαν αυτοί οι κύριοι; Εμείς δεν είχαμε φύγει, εδώ είμαστε. Γιατί δεν ερχόντουσαν να αντικρούσουν τη "λάσπη" και την "προπαγάνδα" μας και παρέμεναν κρυμμένοι, όπως και συνεχίζουν να κάνουν ωσάν κλαυθμυρίζουσες νεανίσκες;

Τους δίνουμε λοιπόν την ευκαιρία να βγουν από το κουτούκι τους και να γευτούν την πραγματικότητα μακριά από τη θαλπωρή του "χέρι-χέρι με τον Καρατζαφέρη" και του "πρωτεύουσα της Ελλάδος είναι η Κωνσταντινούπολη". Όπου ταμπουρωμένοι ευφραίνουν την καρδίαν δίνοντας δίκιο ο ένας στον άλλον, μιμούμενοι αρίστως τον "τρισένδοξο" φύλαρχό τους με τους απέραντους τηλεάστικους μονολόγους, στους οποίους ο ίδιος αυτοεπαινείται ασυστόλως χτυπώντας την ίδια του την πλάτη, βγάζοντας τους αγαπημένους χαρακτηριστικούς του ήχους ("μπαπ", "τσακ", "βζζζνν").


Όσο για το "ήθος" των αγώνων τους που επικαλέστηκε κάποιος εκ των ελληνορθοδόξων, αυτό το απολαύσαμε μετά ατέρμονης συγκινήσεως στη Λεωφόρου Παπάγου. Όπου "ευγενούς ήθους" μέλη της Νεολαίας του ΛΑϊκίστικου Οπισθοδρομικού Συντηρητισμού ξυλοφόρτωσαν διανέμοντες φυλλαδίων φιλειρηνικού περιεχομένου. Τα οποία μέλη έσπευσε λαχανιασμένος να υπερασπιστεί νομικά -ω ποία σύμπτωσις!- ο απεράντου "ευγενούς ήθους" Μάκης Βορίδης.

Εκτός αυτού το "ήθος που τους διακρίνει" το λουστήκαμε και εμείς οι ίδιοι αρκετές φορές στο παρελθόν με διάφορα υβριστικά και απειλητικά e-mail που δεχτήκαμε από τις αφεντιές τους λόγω του ξεβρακώματος που χαρίζουμε στο "κόμμα" τους. Και προτού σπεύσουν να αποστασιοποιηθούν από τους αποστολείς των "love"-mail μας, τους γνωστοποιούμε ότι ένας εκ τον αποστολέων ήταν το "ηθικότατο" μέλος τους "αετός". Αν θέλουν (και μας το ζητήσουν ευγενικά και με χαμόγελο) μπορούμε να το δημοσιεύσουμε.


Τέλος, για τα περί λάσπης που ανέφεραν μερικοί, να ξέρουν, ότι το ίδιο τους το "κόμμα" είναι λάσπη.
Στη λάσπη όσο λάσπη και να ρήξεις, πάλι λάσπη παραμένει.
Γι αυτό κι εμείς αντί να ρίχνουμε λάσπη προτιμούμε να παρουσιάζουμε το ίδιο το ΛΑ.Ο.Σ. ως έχει.


Επαναλαμβάνουμε: Εδώ είμαστε.
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή