20 Σεπ 2007

EKTAKTO! Όταν το ήθος περισσεύει

20 Σεπ 2007 , 4:05 μ.μ.

Σε blog που ανήκει αποδεδειγμένα, στον νέο υπουργό παιδείας, υπήρξε το πόστ αυτό. Αναδεικνύει το ήθος και αναδύει την οσμή του μέλλοντος.

Η αντίδραση κατόπιν σκέψεως υποθέτω, του τι αναδεικνύει και αποδεικνύει η ανάρτηση αυτή οδήγησε στην άμεση εξαφάνιση του blog. Μην το αναζητήσετε πια. Κάποιοι πολύ γρήγοροι όμως, πρόλαβαν και το κατέδειξαν.

Μπορείτε να το βρείτε εδώ, εδώ και εδώ.

Πνεύμα και ηθική, όπως διατεινόταν ο αείμνηστος Αυλωνίτης.

Update : Από το indy.gr και η απόδειξη του ότι το blog ανήκει στον υπόψη πολιτικό

Το πρώτο πρώτο ποστ, αναφέρει (υπάρχει και φωτογραφία του ποστ):

Πίσω από την λάσπη που του ρίχνουνε καθημερινά, βρίσκονται -γιατί πρέπει να λέγονται τα πράγματα με το όνομα τους- ο πρώην Δήμαρχος Κομοτηνής Τάσος Βαβατσικλής και ο συνυποψήφιος μου βουλευτής Κυριάκος Μπαμπασίδης, που αποσκοπούν...που άραγε; Στην μείωση του αριθμού των ψήφων του; Γιατί στην μη εκλογή του είναι σίγουρο ότι και γι' αυτούς είναι ένα όνειρο θερινής νυκτός!

Παραείναι πολλές οι συμπτώσεις για να είναι συμπτωματικό.






UPDATE (16:40)

SPY:
Αξίζει βέβαια να δούμε και μια αντίθετη και αρκετά ενδιαφέρουσα άποψη για την όλη ιστορία στο πρόσφατο δημοσίευμα του JustAnotherGoneOf. εδω

Άξιο προσοχής είναι και το παρακάτω σχόλιο που άφησε στο ιστολόγιό του ο
JustAnotherGoneOf:

"στο λινκ του ανταγωνιστή του “Στυλιανίδη” ο συντάκτης κάνει μία εντελώς αποτυχημένη απόπειρα να αποδώσει στον Στυλιανίδη το επίμαχο μπλογκ. Κάνει κρα η περίπτωση πως είναι προβοκάτσια.

Πρώτα, πρώτα, γιατί δεν είναι εμφανές το προφίλ του “νεοδημοκράτη”; Ένα μέηλ; Αλλά, προδίδεται από τα screenshot που έκανε ο εν λόγω “ανταγωνιστής”. Ας αφήσουμε το γεγονός ότι πρέπει να είναι συνδεδεμένος 24 ώρες συνέχεια και να κάνει συνέχεια refresh, οπότε του έκατσε κουτί η φάση. Με διαφορά μιας ώρας είναι τραβηγμένα τα “πειστήρια” τόσο όσο χρειάζεται να τροποποιηθεί το επίμαχο μπλογκ (το βλέπετε στο ρολόι κάτω δεξιά). Θα μου πείτε είναι από διαφορετικές μέρες. Όχι δεν είναι, αν κοιτάξετε καλά την google bar έχει το ίδιο νούμερο στον pop-up blocker: 266. Η υπόθεση μυρίζει από μακριά απάτη.

Επίσης, υπάρχει κι αυτό εδώ."

Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή