3 Οκτ 2007

ΛΑ.Ο.Σ Εντός εκτός και επί τα αυτά.

3 Οκτ 2007 , 12:18 μ.μ.
Ενδεικτικό εργαστηριακό υβρίδιο οπαδού του ΛΑΟΣ αριστοτεχνικά φτιαγμένου από μέρη διαφορετικών ψηφοφόρων ποικίλων ιδεολογιών.


Και, στο μεταξύ, καθώς εδώ αγγίξαμε τα όρια της απόλυτης ρύπανσης με ποικίλα σχόλια απαράδεκτου επιπέδου αντεγκλήσεις και προσωπικές επιθέσεις σε πρόσωπα που δεν έχουν καμία σχέση με το Ιστολόγιο μας, η ζωή συνεχίζεται βεβαίως και δεν σταματάει λεπτό.

Ο ΛΑ.Ο.Σ ως Κοινοβουλευτική δύναμη, είναι πλέον γεγονός, ο Καρατζαφέρης είναι ένα «επικοινωνιακό φαινόμενο» αντάξιο του επιπέδου που επικρατεί στον τόπο μας, τουλάχιστον για τα ποσοστά που τον ανέδειξαν.

Είναι αυτός που ήταν πάντα.
Ένας επαγγελματίας ερανιστής, που επιλέγει από τον γλωσσικό κώδικα όλων των ιδεολογιών προκειμένου μέσα από ένα μείγμα στο οποίο κάθε φορά υπάρχουν διαφορετικές εντάσεις στα συστατικά , να προσεγγίζει και το αντίστοιχο διαφορετικό Κοινό Στόχο.

Η Επικοινωνιακή Στρατηγική, είναι παλιά, δοκιμασμένη και πετυχημένη.
Την συναντάμε από καταβολής σχεδόν Διαφήμισης και συγκροτημένου Marketing όταν το προϊόν είναι απευθύνεται επιλεκτικά σε όλο το καταναλωτικό φάσμα.
Κατα συνέπεια προσπαθεί να αμβλύνει τις αντιθέσεις που χωρίζουν τις διάφορες κοινωνικοοικονομικές ομάδες.

Οι Διαφημιστές, όταν έχουν να εργαστούν σε τέτοιου είδους προϊόντα , πλήττουν γιατί απλώς η συνταγή της επιτυχίας είναι έτοιμη και δεν θέλει πολύ ψάξιμο.
Άντε να αλλάζει σε κάποια παραλλαγή κάθε δέκα χρόνια.

Ο Καρατζαφέρης, αντλεί από την συνθηματολογία της Εθνικόφρονος Δεξιάς (Πατρίς Θρησκεία Οικογένεια) για να προσεγγίσει τους ηλικιωμένους παραδοσιακούς δεξιούς μιας άλλης εποχής και ταυτόχρονα τους νεότερους που έχοντας μεγαλώσει μέσα (ή και στον απόηχο της κατάρρευσης του «υπαρκτού σοσιαλισμού) αναζητούν ένα εναλλακτικό αξιακό σύστημα.

Μια μερίδα από αυτούς, αντί να συμπεριφερθεί ριζοσπαστικά κινείται προς τον συντηρητισμό όπως κάνει πάντα η πλειοψηφία της κοινωνίας σε εποχές κρίσης.
Το χθες, είναι απολύτως ασφαλέστερο από το αύριο, το αύριο είναι άγνωστο.

Ο Καρατζαφέρης αντλεί από την συνθηματολογία της Αριστεράς μιλώντας γενικά για Κοινωνική δικαιοσύνη, πρόνοια , ίσες ευκαιρίες, φτωχούς κλπ.
Βεβαίως δεν έχει καμία σχέση με το Πολιτιστικό υπόβαθρο της Αριστεράς και για αυτό μέσα σε όλα κατά τις εκλογές μας πρότεινε και την κα Έφη Σαρρή ως υποψήφια, η οποία δεν ευτύχησε να περάσει το κατώφλι της Βουλής.
Οι οπαδοί του ΛΑ.Ο.Σ δεν μπορούν –δεν δύνανται που λέμε- να αναρωτηθούν γιατί μία σειρά από διαπρεπείς ανθρώπους του Πολιτισμού ήταν ενταγμένοι σχεδόν αυτονόητα στην ευρύτερη Αριστερά.
Και κάπου εκεί, κάθε σκεπτόμενος, κάθε διανοούμενος, κάθε δημιουργός αποκτά την ταμπέλα του ….θολοκουλτουριάρη, του «ψευδοπροοδευτικού» και άλλα θλιβερά και εμετικά..

Ο Γεώργιος Καρατζαφέρης επενδύει 100% στον ΦΟΒΟ.

Στον φόβο των ανθρώπων (όλων των παραπάνω κατηγοριών) έναντι ενός κόσμου που αλλάζει ραγδαία και τείνει να μην έχει καμία σχέση με τον κόσμο στον οποίο γεννήθηκαν και μεγάλωσαν.

Ως εκ τούτου, σε μία πραγματικότητα που λέγεται Παγκοσμιοποίηση και η οποία είναι μόνόδρομος αντιτάσσει τον πολιτικό αυτισμό.
Και ας μην πεταχτεί κάποιος εξυπνάκιας εδώ να πει πως υπηρετώ την παγκοσμιοποίηση του κου Bush.
Υπάρχει ένα ολόκληρο κίνημα σε όλον τον πλανήτη που ναι, ζητά μία άλλη παγκοσμιοποίηση στηριγμένη σε άλλες αξίες, Οικουμενικές και Ανθρωπιστικές.

Μια παγκοσμιοποίηση που μέσα από τη συνεργασία θα μπορέσει να αντιμετωπίσει τα οριακά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πλανήτης μας και που σταδιακά θα σβήσει την γενεσιουργό αιτία πολλών και αιματηρών δεινών: Τον Εθνικισμό.

Για τα πρωτοπαλίκαρα του κου Καρατζαφέρη κάθε ΜΗ Εθνικιστής ή κάθε Αντί Εθνικιστής, είναι πράκτορας, ύποπτος , εθνοπροδότης, πληρωμένος.

Χρόνια τώρα καλλιεργεί αυτή την συνείδηση ο Καρατζαφέρης με τον τρόπο του και βέβαια οι οπαδοί του, όχι απλά τσιμπάνε, αλλά ως προερχόμενοι (κατά ένα μεγάλο μέρος) από διάφορες παραδοσιακές ακροδεξιές ομάδες και μέτωπα, επαυξάνουν.

Σε έναν κόσμο που πάσχει να ταξιδεύσει στην άμβλυνση των αντιθέσεων προτάσσει τις αντιθέσεις και την κλειστοφοβία.

Σε έναν καινούργιο κόσμο τόσο τεχνολογικά όσο και με νέου τύπου προβλήματα , ο ΛΑ.Ο.Σ και ο κος Καρατζαφέρης προτείνει την….Χλωρίνη Κλινέξ.

Θυμάστε το σλόγκαν; «Αυτήν ξέρετε, αυτήν εμπιστεύεστε.»
Με άλλα λόγια «μείνετε εκεί που είστε» Η πεμπτουσία της συντήρησης.

Εσχάτως ο κος Καρατζαφέρης έβαλε και το….Περιβάλλον στην ρητορεία του.
Λέξη και έννοια η οποία μέχρι χθες ήταν απολύτως μα απολύτως ανύπαρκτη στη γλώσσα που χρησιμοποιεί για να ψαρέψει πελάτες.

Και όχι μόνο ήταν ανύπαρκτη, αλλά στον παρελθόν λοιδορούσε συχνά τις τάξεις εκείνες που σε ανύποπτο χρόνο φώναζαν, διαδήλωναν , όλα όσα τώρα αίφνης τόσο αυτός ο ίδιος αποδέχεται (χρησιμοποιεί) όσο και άλλοι από τον ευρύτερο συντηρητικό χώρο.

Ο κος Καρατζαφέρης επένδυσε σε ένα αμάλγαμα απολίτικο, φοβισμένο, συντηρητικό.
Επένδυσε σε νέους ανθρώπους της μεταπολιτευτικής Ελλάδας που αναζητούν ταυτότητα , δεν έλκονται από τον αρκετά κουρασμένο λόγο της παραδοσιακής Αριστεράς, πήρε όλα τα συστατικά, τα ανακάτεψε, και με διαφορετικές συνταγές μίξης σέρβιρε τα διαφορετικά πιάτα αναλόγως ποιους ήθελε κάθε φορά να χορτάσει.

Από τις χυδαίες επιθέσεις κατά των Ροζάκη , Σημίτη, Έβερτ κλπ λόγω …..εβραϊκής καταγωγής μέσα από τις οποίες κλείδωσε στον ΛΑΟΣ ένα μέρος των «ορίτζιναλ» εθνικοσοσιαλιστών , πέρασε στις αγιαστούρες τα μανουάλια τις μεγαλόχαρες και τις επικύψεις σε κάθε ρασοφόρο μέσα από τις οποίες αμπάρωσε στο ΛΑΟΣ μια μερίδα των ορθόδοξων ultras σε συνδυασμό με τα σκιάχτρα του 666 , νέες ταυτότητες λάβαρα σταυρούς μανουάλια και θυμιάματα
.

Και μέσα από όλον αυτόν τον "εξαίσιο" αχταρμά, να και το κοινωνικό πρόσωπο του ΛΑΟΣ.
Διότι βεβαίως η παρουσία της κας Αράπογλου στο Κοινοβούλιο – το οποίο σε συμβολικό επίπεδο έδωσε ένα γερό μάθημα σε όλες τις πτέρυγες της Βουλής- τι άλλο είναι παρά το όψιμο ενδιαφέρον του Αρχηγού για τις κοινωνικά ασθενείς ομάδες.*

Ο Γιώργος, είναι πονηρός που λέει και το τραγούδι.
Ο Γιώργος, είναι πολύ πονηρός.
Και όπως έχουμε ξαναγράψει δεν διστάζει σε τίποτα απολύτως. Η φράση «συμμαχώ και με τον διάολο προκειμένου να πετύχω» είναι κομμένη και ραμμένη για ελλόγου του.

Τι επιδιώκει; Για μένα οι επιδιώξεις του είναι απλές, ξεκάθαρες και προσωπικές.


1ον Να εκδικηθεί τη Ν. Δημοκρατία που τον απέπεμψε με τον γνωστό τρόπο.

2ον Να αποδομήσει –ει δυνατόν την Νέα Δημοκρατία , να της κάνει όσο μπορεί μεγαλύτερη ζημιά. Τίποτα άλλο.
Ιδεολογία δεν διαθέτει, πρόγραμμα δεν διαθέτει (πρόγραμμα δεν είναι ένα «καταγγελτικό» συνονθύλευμα καταγραφής ζητημάτων) .

Είναι κρίμα , που δεν έχουμε τους Monty Pythons στην Ελλάδα –και να ήταν στην εποχή της ακμής τους. Θα είχαν αμέτρητη δουλειά.

Τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό δεν θα τον αφήσουμε σε χλωρό κλαρί.

Με ένα τεράστιο αρχείο, από τα πεπραγμένα και τα λεχθέντα του Αρχηγού του, με ένα αρχείο που πάει πολύ πίσω, θα μπορέσουμε να αναδείξουμε και άλλο, το πρόσωπο πίσω από τη μάσκα.

Θα έχει ενδιαφέρον και για τον ίδιο τον «Φύρερ».
Πολλά από αυτά που θα δει εδώ θα τον κάνουν να αναρωτηθεί…. «καλά…εγώ τα είπα αυτά

Αλλά αμέσως μετά θα βρει τον τρόπο να εξηγήσει με τον πιο φυσικό τρόπο πως «όταν έλεγα νύχτα στην πραγματικότητα εννοούσα μέρα….αλλά το είπα με... κώδικα για να το καταλάβουν αυτοί που έπρεπε»

Έτσι λειτουργεί. Δουλεύει ακόμα και τον ίδιο του τον ίσκιο.
Αν και ο ίσκιος του, είναι ειλικρινής ως κατάμαυρος που είναι.

*Θεωρώ πάντως ατόπημα, μικρότητα ψυχής και α-νοησία την συμπεριφορά των βουλευτών τόσο του ΚΚΕ όσο και του ΣΥΡΙΖΑ που δεν βρήκαν την στοιχειώδη ευγένεια ψυχής αλλά και την βασική πολιτική ευελιξία, ώστε να χειροκροτήσουν την κα Αράπογλου στο πέρας της δια νοηματικής γλώσσας ομιλίας της. Ανεξάρτητα από την οποιαδήποτε πολιτική τοποθέτηση η παρουσία της στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, ανοίγει δρόμους σε μία ομάδα συνανθρώπων μας που συχνά, αν και καλύτεροι από τους μη ανάπηρους, συγκρούονται στα στερεότυπα της κοινωνίας μας. Να έχουν υπόψη τους ότι αυτά, τα βλέπει ο κόσμος και τα μετράει.
Όπως και τα χεράκια στις τσέπες κύριε Αλαβάνο ενώ ήσασταν στο βήμα της Βουλής!

Προς ….τέρψιν σας, τελειώνω με ένα μικρό ανθολόγιο (βρωμολόγιο μάλλον) από το φόρουμ των εύλογα αποθρασυσμένων νεολαίων του ΛΑΟΣ.


Δείγμα Νεολαίου ΛΑΟΣ 1ον


Αν δεν κοψεις μερικα λαρυγγια και δεν τους κανεις να σε φοβονται δεν προκειται να ηρεμησει η κατασταση. Μαθαμε να φοβομαστε τον Αλβανο επειδη μας ειπανε οτι ειναι εγκληματιες και υπουλοι. Να φοβηθω τι ρε παιδια? Τα Αλβανα που ο καθενας τους ζυγιζει απο 60 κιλα και τα κοκκαλα τους φαινονται λες και βγαζεις ακτινογραφια? Αμα ξαπλωσεις τον πρωτο κατω οι υπολοιποι θα λακισουνε σαν τις κοτες. Καποτε υπηρχε η ιδια κατασταση στην πλατεια της Α.Παρασκευης οπου ενα ωραιο απογευμα μαζευτηκανε παιδια απο συνδεσμους ομαδων απο τις γυρω περιοχες και οπου βρισκανε αλλοδαπο του ανοιγανε το κεφαλι και στο τελος της συραξης οι αλβανοι πηρανε και 2 φερετρα για να εχουνε να θυμουνται. Βεβαια τοτε η αστυνομια εκανε τα στραβα ματια και ηρθε κατοπιν εορτης και δεν ασχοληθηκε καν με το θεμα των νερκων Αλβανων. Τωρα ειναι ικανοι να σε πιασουνε και να παρουνε εσενα μεσα και να αφησουνε τον Αλβανο ελευθερο. Η κατασταση σε τετοιες περιοχες απαιτει να δωθει μια γερη απαντηση. Να μαζευτουμε αρκετοι αναλογα με το ποσοι ειναι αυτοι να τους ρημαξουμε στο ξυλο ,οχι μια μερα αλλα καθε μερα να μαζευομαστε εκει μεχρι να εξαφανιστουνε. Πιστεψε με η μονη λυση πλεον ειναι οι δυναμικες απαντησεις και οταν ο λαος θα βλεπει οτι επιτελους καθαριζουνε οι πλατειες να δεις που θα ερθουνε με το μερος μας.


Δείγμα Νεολαίου ΛΑΟΣ 2ον


ολοι γνωριζετε,οτι.........τα αλβανα(κυριως)και λοιπα αλλοδαπα, γεννοβολανε σαν κουνελια.οτι,εμεις μειονομαστε δραματικα,οι δηθεν οικονομικοι μεταναστες δεν εχουν σκοπο να μας εγκαταλειψουν ποτε και η ελληνικη κοινωνια αυνανιζεται ψηφιζοντας τους αγαπητικους-προστατες των προαναφερθεντων εισαγωμενων.... Στα ληξιαρχεια,το 50-60%των νεογεννητων,ειναι παιδια λαθρομεταναστων.....λοιπον...προβατα ξυπνατε, (που λεει και ο Νοτης), τελουμε υπο κατοχη (αυτο το λενε ο αρτεμης και ο ευθυμης)!!!!!!!!! δεν ελληνοποιούνται, αντιθετα, εχουν ξεκινησει και απαιτουν μειονοτικα δικαιωματα


Δείγμα Νεολαίου ΛΑΟΣ 3ον

Να τους διώξουμε ΟΛΟΥΣ και τους ελληνοποιημένους μαζί. Είναι θέμα Εθνικής ασφαλείας πλέον, η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, παίζεται το μέλλον του Έθνους και της Πατρίδος μας. Τι να τους κάνουμε τους σομαλούς, τους τατζίκους και την υπόλοιπη πανσπερμία, τι τους χρειαζόμαστε τους αλβανούς και τους βούλγαρους που μας επιβουλεύονται κιόλας (ήδη οι Αμερικανοί μιλούν για αλβανική μειονότητα! που καταπιέζεται!!!). Στον αγύριστο ΟΛΟΙ, δεν καλέσαμε κανέναν και από πουθενά να έρθει εδώ, δεν μας ρώτησε κανένας τίποτα απολύτως. Ο ανθρωπισμός και η φιλευσπλαχνία έχουν και τα όριά τους. Αν χρειαστούμε εργατικό δυναμικό να συνάψουμε διακρατικές συμφωνίες με κράτη και λαούς της προκοπής, να έρθουν να δουλέψουν για όσο χρόνο συμφωνηθεί και μετά τη λήξη της συμφωνίας να γυρίσουν στην πατρίδα τους.

Δείγμα Νεολαίου ΛΑΟΣ 4ον
2 είναι τα συστήματα πίστεως: ΕΛΛΑΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ -ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και ΛΑΙΚΟΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ-ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ. Το δεύτερο είναι ο θεματοφύλακας και ο εγγυητής του πρώτου. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ;;;;;
    • Αφαιρέσαμε το moderation από τα σχόλια.
    • Δεν μπορούμε να πάμε τόσο κόντρα στις αρχές μας
    • Ωστόσο, οφείλουμε να πούμε κατηγορηματικά
      πως οποιοδήποτε υβριστικό σχόλιο θα το διαγράφουμε χωρίς
      συζήτηση.
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή