2 Νοε 2007

Αδώνιδος, μεθ' εγέρσεως, βούλωμα

2 Νοε 2007 , 11:40 μ.μ.
Περί "ορθής ιστορίας" ο λόγος




Όχι ότι είπε τίποτα το σπουδαίο ο Λάκης..

Είπε απλά ως είχαν τα πράγματα και όπως τα κατέγραψε η Ιστορία και όχι η "ιστορία" που διδάσκουν οι διάφοροι τηλε-μαϊντανοί τηλεπλασιέ τύπου Άδωνι, Πλεύρη, Βελόπουλου, Λιακόπουλου και Σία.

Και μόνο αυτή τη μικρή λεπτομέρεια με το Λάκη να πάρει κανείς για παράδειγμα, μπορεί εύκολα να συμπεράνει, ότι άπαξ και ασχοληθεί κάποιος σοβαρός ιστορικός με τις θέσεις περί "ιστορίας" δαύτων, οι αρλουμπολογίες τους θα καταρρεύσουν σε χρόνο dt σαν πύργος από τραπουλόχαρτα.

Ναι για τους ίδιους πρόκειται. Για αυτούς που λυσσωδώς φωνασκούσαν νυχθημερόν για παραχαράξεις, διαστρεβλώσεις, αποκρύψεις ιστορικών γεγονότων.

Για αυτούς ακριβώς πρόκειται, οι οποίοι είναι ακριβώς αυτό για το οποίο κατηγορούν τους άλλους. Ακριβώς αυτό και πολύ χειρότερα μάλιστα.

Αυτό μπορεί να το διαπιστώσει ο καθείς, αρκεί απλά να κάνει μια οποιαδήποτε ημέρα ένα τυχαίο ζάπινγκ στα μικρά κανάλια τύπου ΤηλεΑστυ, EXTRA κτλ (για να μη πιάσουμε και Θεσσαλονίκη, όπου το φαινόμενο εξελίχθηκε σε μάστιγα κατά της νοημοσύνης).

Ένα μικρό παράδειγμα εδώ.

Αυτός ο τύπος εξελέγη βουλευτής (του ΛΑ.Ο.Σ βέβαια) και ήταν και αυτός εις εκ του παρακμιακού ελληνορθόδοξου όχλου που ωρύονταν διαμαρτυρόμενος -άκουσον-άκουσον- για παραχάραξη και διαστρέβλωση της Ιστορίας!

Αυτός δηλαδή, ο Κυριάκος Βελόπουλος, που υποστηρίζει τα όσα "ιστορικά" ακούγονται στο βίντεο (προϊστορικοί γίγαντες, ακροπόλεις μεσα στις ακροπόλεις, υπόγειες πόλεις κτλ).
(να μη ξεχνάμε ότι και ο Βασιλεύς της Αρλούμπας Δημοσθένης Λιακόπουλος διαμαρτυρόταν για παραχάραξη και διαστρέβλωση της Ιστορίας)

Οι υπόλοιποι του αυτού ποιόντος δεν είναι φυσικά και πολύ διαφορετικοί, καθότι όλοι τους "δίνουν αγώνα" προσπαθόντας να "επανελληνίσουν" (βυζαντινοποιήσουν μάλλον) τους "αμόρφωτους αμνούς" της Πατρίδος, οι οποίοι κινδυνεύουν με αφελληνισμό (sic).

"Αφελληνισμό" που θα προκληθεί βέβαια λόγω της έλλειψης της "σωστής ιστορίας" την οποία κρύβουν φυσικά οι "ανθέλληνες".

Αυτοί λοιπόν οι συναγωνιστές κατέχουν τη "σωστή ιστορία" (όπως αυτή πχ που ακούσαμε από τον Βελόπουλο) με τις μεγάλες πάντα αποκαλύψεις* και πασχίζουν με κάθε τρόπο, ακόμα και με κίνδυνο της ζωής τους (βλ. Κεραμιδά & Κωνσταντινίδη που την παίζουν κορώνα-γράμματα στις εκπομπές τους) να μας τη γνωστοποιήσουν προστατεύοντας έτσι τον Ελληνισμό μας.

*όπως πχ και αυτή η έκδοση "ιστορίας" του Καρατζαφέρη με τους ευφυείς οικονομολόγους και τους μπαρμπα-Γιάννηδες τους Λαδάδες με τα καθαρά χέρια


Οι κάτοχοι της "σωστής ιστορίας" βέβαια, δε διαφέρουν σε τίποτα απολύτως με τους ρασοφόρους κατόχους και διακόνους της "μίας και μοναδικής Αλήθειας".

Και οι δυό, άλλωστε, κατέχουν κάτι το μοναδικό που δεν το έχουν οι άλλοι.

Στην ουσία, και οι δύο, είναι το ίδιο ακριβώς πιάτο, απλά σερβιρισμένο με διαφορετική σάλτσα.
Γι αυτό ακριβώς το λόγο πάντα συμβαδίζουν και αλληλοστηρίζονται.
Γι αυτό το λόγο, κοινώς, πάνε πακέτο.


Ποιά είναι η "σωστή ιστορία"; Μα φυσικά η "εθνικά ορθή ιστορία".

Εξαιρώντας της εξωκοσμικές πολυδιάστατες μπούρδες, είναι η "ιστορία" στην οποία:
  1. πρέπει να τονίζεται ότι οι Έλληνες ήταν πάντα οι κυνηγημένοι, οι κατασφαγμένοι, οι αδικημένοι και ποτέ οι φταίχτες,
  2. πρέπει να τονίζεται ότι οι Έλληνες ήταν πάντα οι ήρωες και έσφαζαν πολιτισμένα,
  3. πρέπει να τονίζεται ότι οι Έλληνες ήταν πάντα οι πιο έξυπνοι και οι πρωτοπόροι στα πάντα,
  4. πρέπει να τονίζεται ότι η "Ορθο"δοξία έπαιζε πάντα πρωταρχικό και εθνοσωτήριο ρόλο
  5. το μίσος κατά των άλλων πρέπει να καλλιεργείται με πολλά αίματα, σουβλίσματα και τερατώδεις υπερβολές, και να διατηρείται σε υψηλά επίπεδα,
  6. οι αντιφρονούντες είναι πάντα οι προδότες, οι πουλημένοι, οι υπηρέτες των ξένων ανθελληνικών συμφερόντων,
  7. σε κάθε ιστορικά αποδεδειγμένο φασίστα που γέννησε ο τόπος δίδονται τιμές ηρώος ή δείχνεται τουλάχιστον συμπάθεια,
  8. κάθε ιστορικά αποδεδειγμένο φασιστικό ελληνικό καθεστώς δημιούργησε δίκαιον και ουδέποτε παρουσίασε κάτι το καταδικαστέο.

Οποιαδήποτε ιστορία δεν πληροί αυτές τις προϋποθέσεις, είναι ανθελληνική, προδοτική και τα τοιάυτα.

Τα παραδείγματα είναι πλείστα και οιοσδήποτε έχει την παραμικρή αμφιβολία, είμαι πρόθυμος να τον βομβαρδίσω με βιντεοσκοπικό υλικό διάρκειας ετών.

Για την ακρίβεια δεν υπάρχει ούτε μια δήλωση περί ιστορίας, οποιουδήποτε εκ της κάστας των εθνικοελληνορθόδοξων, που να απέχει στο παραμικρό από τα παραπάνω.


Στόχος τους, όπως πάντα, είναι το βασικό και κυρίαρχο προϊόν της Ελλάδος:

Οι αμόρφωτοι, οι ημιμαθείς, οι ανίκανοι αναπτύξεως κριτικής σκέψεως.
Αυτοί δηλαδή που αποτελούν τα πιο εύφορα λιβάδια για να σπείρει ο κάθε επίδοξος απατεώνας, ο κάθε τυχάρπαστος και ο κάθε τυχοδιώκτης τα φληναφήματά του.

Αυτοί που ονειρεύονται να κατακτήσουν την Πόλη και την θεωρούν πρωτεύουσα της Ελλάδας οραματιζόμενοι ένα άλλο σκοταδιστικό Βυζάντιο.


Αυτοί που στην 3η μ.Χ. χιλιετία αδυνατούν ακόμα να κατανοήσουν, ότι αν είναι κάτι που πρέπει να κατακτηθεί, αυτό είναι η Αθήνα, η οποία, στην Ελλάδα τουλάχιστον, έχει σβήσει κάπου πίσω στα βάθη των αιώνων.




Εδώ θα είμαστε και θα τους καταγράφουμε.
Αυτούς και τη νοητικά υπέργηρη νεολαία τους.



.
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή