17 Νοε 2007

Τα ψέματα για το Πολυτεχνείο

17 Νοε 2007 , 6:31 μ.μ.
Δεν είχαμε σκοπό να γράψουμε σήμερα κάτι για το Πολυτεχνείο. Ούτως ή άλλως πολλοί αξιόλογοι μπλόγκερς θα αναρτούσαν σήμερα διάφορα ωραία κείμενα πολύ καλύτερα από το όποιο δικό μας.

Θέλαμε αυτή τη μέρα απλώς να κάνουμε μια τσάρκα στα μπλογκς της γειτονιάς, να διαβάσουμε τις σκέψεις τους και ίσως να πάρουμε και μέρος στις συζητήσεις.

Αυτό ίσχυε μέχρι που όλως τυχαίως πέσαμε σε αυτό το άριστα ψαγμένο ποστ με τα φοβερά και ευφυέστατα επιχειρήματα, τους φοβερούς και ευφυέστατους χαρακτηρισμούς και τα ακόμα πιο φοβερά και ευφυέστατα συμπεράσματα.

Θα συμπεράνετε και μόνοι σας ότι οι πολύπλευρες και υπερεμβαθυμένες γνώσεις του, αν μη τι άλλο, ευφυούς και χιουμορίστα συγγραφέως, δικαίως τον οδήγησαν στο να το βαφτίσει με τον τίτλο "Εδώ Παρθεναγωγείο".

Για εμάς -όπως αφήνεται να εννοηθεί και από την προηγηθείσα περιγραφή μας- έχει δίκιο στα όσα λέει ο φοβερός ευφυής και χιουμορίστας συνέλλην και αφυπνιστής guerrero7,62.

Εμείς με τη σειρά μας θέλουμε με αυτό το κείμενό, χαμηλοβλέποντες και με περίσσια ταπεινότητα, να προσθέσουμε και το δικό μας λιθαράκι με τους μύθους σε αυτό το επικό έργο.


Το Πολυτεχνείο, λοιπόν, ήτο ασφαλώς μια απάτη διότι, για όσους δεν ξέρουν, ούτε καν το κτίριο υπήρχε τη χρονιά εκείνη.
Εκεί υπήρχε απλά ένα οικόπεδο με αμπέλια μοσχάτων αγριοσταφυλιών, για τα οποία υπάρχουν αποδείξεις σε σκίτσα αρχαίων χειρόγραφων, ότι είναι ακριβώς της ίδιας ποικιλίας με αυτά τα οποία έφτιαχναν απευθείας τον περίφημο νερωμένον οίνον οι αρχαίοι Αθηναίοι.

Ξυπνάτε λοιπόν και μην ακούτε τα ψέματα και την αριστερή προπαγάνδα που κάνουν.

Το κτήριο του Πολυτεχνείου χτίστηκε μετά από χρόνια και υπάρχουν ατράνταχτες αποδείξεις γι αυτό, με φωτογραφικό υλικό, στο βιβλίο του έγκυρου ιστορικού Κωνσταντίνου Πλεύρη "Ο λαός ξεχνά τι σημαίνει Αριστερά".

Οι σκηνές με τους χιλιάδες φοιτητές που φωνάζουν και τον λαό που τους συμπαρίσταται, όπως και η σκηνή με το τανκς που σπάει την πύλη, είναι μια χυδαία απάτη.
Αυτές οι σκηνές γυρίστηκαν κρυφά το 1975 από την κινηματογραφική εταιρία Ρεντ Δρέπαν Φιλμς στην Αργεντινή, η οποία μίσθωσε χιλιάδες κομπάρσους με χρήματα της Σοβιετικής Ενώσεως (το τανκς ενοικιάσθει από την αργεντινή εταιρία Rent a Tank).
Τις ατράνταχτες αποδείξεις γι αυτό θα τις βρείτε στο βιβλίο του ημι-αειμνήστου Στυλιανού Γ. Παττακού "Οδοιπορικόν ενός στρατιώτου 90 ετών".


Και τέλος, το μεγάλο ψέμα για τη "Χούντα".

Η Χούντα δεν ήτο Χούντα!

Ο αείμνηστος Γεώργιος Παπαδόπούλος εξελέγει από τον ελληνικό λαό με νόμιμες, βάσει του Ελληνικού Συντάγματος, εκλογές.
Αυτό βέβαια επιμελώς αποκρύφθηκε από τους αριστερούς και απατηλώς διαστρεβλώθηκε και παρουσιάστηκε ως πραξικόπημα με στόχο να μειώσουν το εθνικό φρόνημα του ελληνικού λαού και το λαμπρόν ποιόν του ενδόξου αυτού δημοκράτη και προδευτικού ηγέτη.

Όλες τις αποδείξεις και τα αδιάσειστα στοιχεία γι αυτό, θα τα βρείτε στο βιβλίο του αείμνηστου ηρώου της Δημοκρατίας Γεωργίου Παπαδόπουλου "Αι εκλογαι του 1967 - Ο αγών μου στις κάλπες και η επιτυχία μου".
Το βιβλίο αυτό, ως είναι γνωστόν, το εξαφάνισαν από την ελληνική αγορά οι γραικύλοι αριστεροί.

Μία ακόμα απόδειξις, είναι η δήλωσις του μέγα δημοκράτη Γεωργίου Παπαδόπουλου αμέσως μετά τη νίκη του στις εκλογές της 21 Απριλίου του 1967.

Ακούστε:


Όσα βιβλία περίσσεψαν από τότε (μαζί και με τα Χάλκινα Βιβλία του Δημοσθένη Λιακόπουλου), φυλάττονται σε μυστικό υπόγειο μέρος στη Μακρόνησο. Η οποία Μακρόνησος στην εποχή της υποτιθέμενης δικτατορίας ήταν γεμάτη με καζίνα και κέντρα αναψυχής αριστερών (οι αποδείξεις στο βιβλίο: Στυλιανός Γ. Παττακός - Η Ιστορία των Τζακ-Ποτ της Μακρονήσου).


Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε ένα ίσως από τα καλύτερα προπαγανδιστικά ντοκιμαντέρ για το Πολυτεχνείο, αυτό της ανθελληνικής αριστερής εκπομπής "Ρεπορτάζ χωρίς Σύνορα".

Θα δείτε διάφορες επαγγελματικά στημένες σκηνές της τάχα εξέγερσης του Πολυτεχνείου και μια σειρά από ψευδείς μαρτυρίες πληρωμένων από την αριστερά επαγγελματιών ηθοποιών που παριστάνουν τους τζάμπα μάγκες του Πολυτεχνείου (όπως πολύ σωστά τους χαρακτηρίζει ο guerrero7,62).

Θα δείτε και άλλα διάφορα απατηλά ψεύδη και στημένες σκηνές. Όπως π.χ. τα πέρι υποτιθέμενης δυσαρέσκειας του Σεφέρη για την τάχα Χούντα και στημένες σκηνές με τη λαοθάλασσα τζάμπα μαγκών στην υποτιθέμενη κηδεία του, που τραγουδούσαν αντιστασιακά τραγούδια.
Διαβάστε επίσης και την πρόσφατη σχετική προπαγάνδα για τον Σεφέρη του αριστερού ανθέλληνος Γιώργου Πήττα, όπως και το τελευταίο προπαγανδιστικό του άρθρο.

Θα δείτε γενικώς και πάρα πολλά άλλα ενδιαφέροντα προπαγανδιστικά αίσχη, από την μη προθυμία της Μονής Πετράκη για τη διατήρηση της εθνοσωτήριου Δημοκρατίας, εώς και τις τάχα δηλώσεις του προοδευτικού δημοκράτη Παττακού κατά των μίνι-φουστών.

Απολαύστε οπωσδήποτε αυτή την προπαγάνδα, την οποία παραθέτουμε σε δύο μέρη:

Α' Μέρος




Β' Μέρος





Αν τα είδατε και τα γευτήκατε όλα αυτά τα γελοία ψεύδη, προτείνουμε να ξαναδιαβάσετε τώρα το προαναφερθέν απείρως ψαγμένο και μελετημένο αφυπνηστικό κείμενο για να σας γίνει ακόμα περισσότερο αισθητό το μεγαλείο της ευφυίας και της γνώσης που εκπέμπει (ιδίως για τους τζάμπα μάγκες).


Γι αυτό ξυπνάτε Συνέλληνες και μην γίνεστε θύματα της ανθελληνικής αριστερής προπαγάνδας!


Φωτιά και τσεκούρι και ο καιρός γαρ εγγύς!




ΥΓ:
Οι σκέψεις μας σήμερα είναι και σε κάποιους άλλους πενθούντες (λόγω της ημέρας) αφυπνιστές και διακόνους της πραγματικής αλήθειας για το Πολυτεχνείο.




.
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή