17 Δεκ 2007

Ο Καρατζαφέρης αντιρατσιστής

17 Δεκ 2007 , 4:09 μ.μ.
============================================
Τελευταίο δημοσίευμα του JUNGLE-Report για το έτος 2007
(..εκτός και αν προκύψει τίποτα έκτακτο)
============================================


Εδώ που τα λέμε, για να είμαστε και ειλικρινείς -και για να κάνουμε και την αυτοκριτική μας- τον Πρόεδρο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, κ. Γ. Καρατζαφέρη, τον έχουμε αδικήσει λιγάκι όλο αυτό τον καιρό με τα όσα γράφουμε.

Ειδικά στην περίπτωση όπου τον θεωρούμε ρατσιστή, το έχουμε παρατραβήξει το σκοινί.

Από που κι ως που ρατσιστής ο κος Καρατζαφέρης;

Ο άνθρωπος άλλωστε το απέδειξε και εμπράκτως με τη Διακήρυξη της 11ης Αυγούστου 2007, την οποία υπέγραψαν όλα τα στελέχη του κόμματος.
Το Άρθρο 4, αυτής της διακήρυξης το λέει ξεκάθαρα:

4. Αντιτιθέμεθα σε κάθε είδος κοινωνικής περιθωριοποίησης, σε κάθε φαινόμενο ρατσισμού, μισαλλοδοξίας και αντισημιτισμού και σεβόμαστε απόλυτα όλα τα έθνη και τις θρησκείες.

Και ερωτούμε:
Θα μπορούσε να είναι ποτέ δυνατόν, κάποιος που υπογράφει κάτι τέτοιο, να είναι ρατσιστής;
Είναι δυνατόν να υπάρχει άνθρωπος που να μπορεί να υποκριθεί σε τέτοιο βαθμό;

Η απάντηση φυσικά είναι ΟΧΙ!

Είναι ξεκάθαρο το τι πιστεύει ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός και όλα τα άλλα είναι παιχνίδια εκ του πονηρού, με τα οποία μερικοί εντέχνως προσπαθούν να τον μειώσουν.

Άλλωστε τα λέει εδώ σε αυτό το βίντεο και ο ίδιος ο Πρόεδρος.
Όπως πολύ σωστά λέει και ο συναγωνιστής Θεόφραστός, θα δείτε την απάντηση του Προέδρου του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού στις "εξυπνάδες" δημοσιογραφίσκων που επιδιώκουν να τον υποβιβάσουν με δήθεν ερωτήσεις-παγίδες. Αυτή τη φορά θέμα συζήτησης είναι ο Κ. Πλεύρης, που απομακρύνθηκε από τον ΛΑ.Ο.Σ. λόγω ακραίων αντισημιτικών απόψεων.

Γι αυτό και εμείς, ως ένδειξη μετάνοιας και για να διορθώσουμε τα όσα άσχημα έχουμε πεί για τον κ. Καρατζαφέρη, φτιάξαμε το παρακάτω βίντεο.
Το οποίο, συν τοις άλλοις, περιλαμβάνει αποσπάσματα μιας εκπομπής του κ. Καρατζαφέρη με καλεσμένο το τότε στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ., Κώστα Πλεύρη.

Σε αυτό το βίντεο θα δείτε πόσο έντονα διαφωνεί ο κος Καρατζαφέρης με τον Κώστα Πλεύρη για τα περί Εβραίων και πόσο πολύ αποστασιοποιείται από τις ρατσιστικές του απόψεις (γι αυτό τον έδιωξε άλλωστε και από το κόμμα).

Θα δείτε επίσης σε αποσπάσματα από κάποια άλλη εκπομπή, πόσο κατηγορηματικά αποκρούει τις διάφορες αντισημιτικές συνωμοσιολογίες και πως απορρίπτει τους διάφορους αστικούς μύθους, όπως π.χ. αυτόν με τα πλαστά Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, ή αυτόν με την ανύπαρκτη δήλωση του Κίσσινγκερ, ή αυτόν που θέλει την κερκόπορτα να την είχαν ανοίξει οι Εβραίοι.

Το βίντεο αυτό είναι μια προσφορά του νεοσύστατου ΤΟ.ΘΕ.Σ.* του JUNGLE-Report:
*ΤΟμέας ΘΕάτρου Σκιών



Πέραν της πλάκας, εμπρός και ανάμεσα στις γραμμές του διαλόγου των δύο φωστήρων, αναδεικνύεται η πραγματική θέση τόσο του προέδρου Καρατζαφέρη όσο και του καθοδηγητή von Plevris. Η ρατσιστική – αντισημιτική μυθολογία του περασμένου και πρόπερασμένου αιώνα, σε πλήρη ανάπτυξη.

Το να αποδείξουμε την ανοησία και να καταδείξουμε το μέγα πυροτέχνημα του Καρατζαφέρη, περί «διακηρύξεως της 11ης Αυγούστου**» και τα όσα διατείνεται μέσω αυτής, χωρίς να τα πιστεύει, είναι αφ’ ενός απλούστατο, αφ’ ετέρου το έχει κάνει πολύ επιτυχημένα ο Ιός οπότε το να προσθέσουμε κάτι, μάλλον πλεονασμός θα ήταν.

Αυτό που «φωνάζει» στο διάλογο των «σοφών» του Λάος (ο Ανδρ. Λασκαράτος θα έβρισκε σ’ αυτούς τον ορισμό του λήμματος «δοκησίσοφος») είναι το ψέμα και η κατάφορη παραβίαση της ιστορικής αλήθειας, με όρους που να εξυπηρετούν την επιχειρηματολογία περί της «αναγκαιότητας» της ύπαρξης του «πατριωτικού» Λάος.

Στο στούντιο αντηχεί (πίσω από τις "ψευδοϊστορικές" εκφράσεις, το μισαλλόδοξο μήνυμα.

-Ο εχθρός είναι εκεί. Πάντα ήταν.

-Νά ‘τος. Στον δείχνουμε εμείς οι πατριώτες.

-Έλα μαζί μας για να τον πολεμήσουμε.

-Οι Εβραίοι -λαός απολίτιστος- αφού δε γνώριζαν τον προσανατολισμό όταν εμείς χτίζαμε αυτοκρατορίες κλπ. Κλπ. Κλπ.


Εν ολίγοις, τα ίδια τα γνωστά. Περί βελανιδιών και Παρθενώνων αλλά στο πιο ειρωνικό και με σαφή στόχο την ένταξη ψηφοφόρων – προβάτων, στο μαντρί του λαάρχη.

Και ήρθε η 11η Αυγούστου 2007 και όλα αυτά σβήστηκαν με το σφουγγαρόπανο της προπαγάνδας, αλλά μόνο επιφανειακά και επιπόλαια. Η βρωμιά των σκέψεων και των εμμονών του γέροντος υπάρχει ακόμα κάτω από το χαλί της «διακήρυξης» της 11ης Αυγούστου*.

Περιστασιακά το κιλίμι σηκώνεται, όταν σκοντάψει κανείς πάνω του και αφήνει λίγη από τη βρωμιά που καλύπτει, να ξεφύγει. Πρόσφατο παράδειγμα, η δίκη του μωρού γέροντος και οι αποκαλύψεις περί του εκδότη του von Plevris. Όταν εκδότης του ξεράσματος, μάρτυρας υπεράσπισης του αλλά και διαφημιστής του, είναι ο πρωτοκλασάτος λαοτιανός Γεωργιάδης, όσες διακηρύξεις των 11ων Αυγούστου και να φτιάξει ο λαάρχης, δεν πείθει ούτε τα βουβάλια του κάμπου των Σερρών.

  • Ένας είναι ο εχθρός. Ο Σιωνισμός (όπως μας βολεύει να τον ερμηνεύουμε)

Σε μία κορύφωση του «ιστορικά τεκμηριωμένου λόγου του» ο von Plevris, με ερέθισμα ερώτηση αντίστοιχης «ποιότητας» του αρχηγίσκου, δηλώνει πως σαφέστατα ο σιώνισμος υπήρχε από την εποχή του Πελοποννησιακού πολέμου (άρα και ο αντισημιτισμός;;;)

Το κοινό των εκπομπών του λαάρχη, δεν γνωρίζει βέβαια ούτε τον Theodor Herzl, ούτε το, "The Jewish State", ούτε βέβαια και τους στόχους τους. Αλλά αυτά είναι του 1896. Το κοινό του λαάρχη, έχει γνώσεις πολύ αρχαιότερες, επιμελημένες από τον tv-σοφό Πλεύρη. Καλλιεργημένες και επιμελημένες έτσι ώστε να συντηρούν το υποτιθέμενο «αιώνιο μίσος» μεταξύ των λαών.

Η δύστυχη αυτή χώρα, τυφλωνόταν πάντα από τα καλλιεργούμενα μίση. Πάντα της δείχνανε εχθρούς και πάντα πρόθυμα τους «μισούσε». Αυτούς που επιβουλεύονταν το αρχαίο κλέος της. Το αρχαίο κλέος που την εμπόδιζε πάντα, στο να κατακτήσει και ένα σύγχρονο.

Έτσι και ο Πλεύρης, καλλιεργεί ένα μίσος που τροφοδοτεί με ψυχές το δικό του, προσωπικό μίσος.

Το τροφοδοτεί με ψυχές για να πουλάει αυτός βιβλία και να απολαμβάνει την αίγλη του «γνώστη» και του «μύστη».

Από κοντά και ο Σπύρος ο Γεωργιάδης, ο επονομαζόμενος και Άδωνις. Καλλιεργεί την ιστορική ψευδοαντίληψη και το μίσος για κοινούς δήθεν «εχθρούς» για να πουλάει. Να πουλάει σαβούρα. Πιστός στα δόγματα του «πνευματικού» του. Σε τι διαφέρουν αυτοί δηλαδή, από τον Λιακόπουλο;

Στην ακολουθία των κολλητηριών και ο φαιδρός Βελόπουλος, ο υιός Πλεύρης –ο ορισμός του «γεια σου μπαμπάκο», ο Βορίδης -συνδυάζοντας την φαιδρότητα με την επικινδυνότητα των εμμονών του που τις βαφτιζει «ιδέες».

Με μία τέτοια ορχήστρα φάλτσων και με διευθυντή τον πάντα μωροφιλόδοξο και λαϊκιστή Καρατζαφέρη, οι διακηρύξεις τύπου «11ης Αυγούστου» κλπ παραμένουν άχρηστα χαρτιά για την κοινωνία και την πολιτική, ακατάλληλα ακόμα και για χαρτί υγείας. Παραμένουν χρήσιμα στους κατασκευαστές τους, ως «οπιούχα» παρασκευάσματα μαζικού υπνωτισμού και μαντρώματος ψηφοφόρων. Η σύγκριση των παρατιθέμενων ιερών βιδέων, το καταδεικνύει.


___________________________

** ο καθοδηγητής στεναχωρέθηκε που δεν ήταν της 4ης του ίδιου μήνα







ΥΓ1:
Οφείλουμε να αναφέρουμε ότι την ιδέα με τον κουδουνάτο Πλεύρη στην αρχή του κλιπ, την "κλέψαμε" από ένα βίντεο του φίλου Giant και την ιδέα για τη θεατρική παράσταση μας την έδωσε ο φίλτατος αναγνώστης george.

ΥΓ2:
Μία μεγάλη συγγνώμη στον συμπαθέστατο Καραγκιόζη.

ΥΓ3:
Καλές γιορτές και χρόνια πολλά σε όλους!
(θα αλληλοευχηθούμε βέβαια και μέσα από τα σχόλια)






.
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή