11 Ιαν 2008

Η Ν.Δ , ο Ζαχόπουλος, το Μεγάλο Πήδημα και οι Κακιές Γλώττες

11 Ιαν 2008 , 12:48 μ.μ.
Είπαμε να μην ασχοληθούμε με το θέμα καθ' ότι έχουν ειπωθεί ως τώρα σχεδόν τα πάντα σε αναλύσεις που έχουν γίνει σε κανάλια και σε μπλογκς. Άλλά κάποιοι φίλοι, μετά από ιδιωτικές συζητήσεις που κάναμε στο ρελαντί για το θέμα, φαγώθηκαν να μας βάλουν σώνει και καλά να γράψουμε τις θέσεις μας. Βάζουμε λοιπόν μια παρένθεση στο σίριαλ που ξεκίνησε ο Sky για τον Εθνικισμό.


Κακιές γλώττες λένε, ότι το "βρέχει χοντρούς στη στράτα μου, χοντρούς που μ' έχουν κάψει", θα μπορούσε να είναι οι στίχοι του άσματος που θα ταίριαζε γάντι στον υπαρκτό Πρωθυπουργό.

(πηγή photo)

Ναι υπαρκτός. Ίσως ο πιο υπαρκτός Πρωθυπουργός στην Ιστορία του Ελληνικού Έθνους.
Εως τώρα, όποτε έχει εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα, αυτός που εμφανίζεται πρώτος από όλους και μπαίνει μπροστά είναι ο Καραμανλής.
Μάταια προσπαθούν όλα τα υπόλοιπα στελέχη να τον προστατεύσουν κρύβοντας και μονώνοντάς τον για να ρίξουν όλες τις ευθύνες όπου λάχει.

Τέτοια γενναιότητα σπάνια συναντάται στην Ελληνική Ζούγκλα.

Άλλα εκεί όπου η ειλικρίνεια ξεχειλίζει και σπάει στην κυριολεξία σίδερα, είναι όταν κάνει δηλώσεις ο αντι-Γκέμπελς Ρουσόπουλος.

Ή αλλιώς, ο Αλήθειας.

Ειδικά εκείνη η δήλωση του, κατά την οποία ότι ούτε ο Καραμανλής, ούτε ουδείς άλλος εκ της ΝΔ γνώριζε για το DVD και ότι ο Ανδριανός ενήργησε αυτοβούλως και το παρέδωσε στη Δικαιοσύνη, αποδεικνύει περίτρανα για άλλη μια φορά, ότι πλανάται πλάνην οικτράν όποιου περνάει απ' το μυαλό ότι ο Ρουσόπουλος ο Αλήθειας μας περνάει όλους για ανεπανάληπτους μακάκες.

Κακιές γλώσσες λένε, ότι η Ντροπή στη ΝΔ παραιτήθηκε για λόγους υγείας.

Ασφαλώς και συμφωνούμε με την επίκληση του δημοσιογραφικού απορρήτου του επαγγελματία ρεπόρτερ Ανδριανού, ο οποίος τυγχάνει να είναι -από χόμπι μόνο- και διευθυντής του γραφείου Τύπου του πανταχού παρών Πρωθυπουργού (που δεν ήξερε τίποτα για το DVD).

Ρεπορτάζ έκανε ο άνθρωπος.

Είναι δυνατόν κάποιος επαγγελματίας ρεπόρτερ σαν τον Ανδριανό π.χ., να υποπέσει στο παράπτωμα να αποκαλύψει τους πληροφοριοδότες της Δημοσιογραφικής του Έρευνας; Απαπαπαπα...

Κακιές γλώττες λένε, ότι το δημοσιογραφικό απόρρητο χρησιμοποιείται όταν πρόκειται για μεγάλες αποκαλύψεις και όχι για μεγάλες συγκαλύψεις.

Οι ίδιες κακές γλώττες λένε, ότι ευτυχώς που δεν είναι δημοσιογράφος και ο Πρωθυπουργός -που δεν ήξερε τίποτα για το DVD (λες και αν ήταν, θα υπήρχε καμιά διαφορά με την ανυπαρξία που τον βασανίζει).

Απορούμε, για ποιό λόγο αποκαλείται "ρουφιάνος" ο δημοσιογράφος που παρέδωσε το DVD στην Κυβέρνηση; Απλά τη δουλεία του έκανε ο άνθρωπος.

Κακιές γλώττες λένε, ότι αυτό που θα έπρεπε να κάνει, είναι είτε να το δημοσιεύσει, είτε να το παραδώσει στη Δικαιοσύνη και όχι να το παραδώσει στην Κυβέρνηση για να μη πληγεί αυτή, διότι αυτό αποτελεί αλητεία και ρουφιανιά.

Άλλες κακιές γλώττες λένε, ότι στους δημοσιογραφικούς κύκλους υποχθονίως βοά το όνομα του παρουσιαστή μιάς άλλης Ζούγκλας (της τηλεοπτικής), ενώ επιχθονίως οι ίδιοι αυτοί δημοσιογραφικοί κύκλοι κωφεύουν.


Βέβαια αυτό δε θα μπορούσε να έχει κάποια λογική υπόσταση, διότι ως γνωστόν, ο Τριανταφυλλόπουλος θα ήταν ο τελευταίος στον όποιο θα μπορούσε να πάει κάποιος που θα ήθελε να κάνει κάποια μεγάλη αποκάλυψη.
Λέει πολλά επίσης και το γεγονός, ότι ο Τριανταφυλλόπουλος μέσω της εκπομπής του (21/12/07) δήλωσε κατηγορηματικά ότι σε αυτόν δεν πήγαν καθόλου οι πλασιέ του DVD [...].
Άσχετο εάν αυτοί έχουν πάει μέχρι και στον Παπαγιάννη του EXTRA Channel...

Πάντως αυτό που μπορούν εύκολα να συμπεράνουν όλοι, εχθροί και φίλοι, από την όλη υπόθεση, είναι η μεγάλη αγάπη της Κυβέρνησης της ΝΔ για τους αρχαιολογικούς μας θησαυρούς.
Αυτή η Κυβέρνηση με τις τεράστιες ευαισθησίες για την πολιτιστική μας κληρονομιά, χαρακτήριζε ως αρχαιολογικούς χώρους ακόμα και μέρη όπου απλά είχε έστω την υποψία ότι θα μπορούσαν να βρίσκονται αρχαία. Ούτε μισό χατήρι δεν έγινε στις διάφορες εταιρίες που ήθελαν να στήσουν τις επιχειρήσεις τους πάνω από αρχαιότητες.

Κακιές γλώττες λένε, ότι αν συνεχιζόταν λίγο ακόμα αυτή η ιστορία, θα αποχαρακτηριζόταν ακόμα και ο Ιερός Βράχος της Ακρόπολης.

Μεγάλη ευαισθησία έχει η Κυβέρνηση της ΝΔ όσων αφορά και την αξιοκρατία στις διαδικασίες των προσλήψεων.
Η ακύρωση του τάχα στημένου διαγωνισμού στον οποίο μετείχε και η Πέτρα του Σκανδάλου (sic) Τσέκου, ήτο απλώς μια παρεξήγηση.
Ενώ απλές συμπτώσεις είναι και το γεγονός, ότι στο Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ), μετέχουν και μέλη όπως ο Μουρτζάς (συγγενής του διευθυντή του γραφείου του πανταχού παρών Πρωθυπουργού, Αγγέλου), η Παλαιοκρασσά (αδελφή του πρώην υπουργού της ΝΔ), η Γιαννικουρή (αδελφή του πρώην υπουργού της ΝΔ, Παυλίδη), κ.α..


Περί του Μεγάλου Πηδήματος, που το είδατε το σκάνδαλο;
Ο Ζαχόπουλος απλά ζαλίστηκε από της τύψεις που είχε για το κεράτωμα και έπεσε και αυτό ήταν όλο (ρωτήστε αν θέλετε και τον Αλήθεια να σας το πει).
Έφταιγε βέβαια και το κέντρο βάρους του, το οποίο βρισκόταν σε αλλοπρόσαλλο σημείο.

Όσο για το άλλο Μεγάλο Πήδημα στο DVD με την Πέτρα του Σκανδάλου, ή αλλιώς den Stein des Anstoßes (όπως λέγει και η δεσποινίς Πετρούλα), εδώ -όπως αποκαλύπτουν και οι φίλοι από την Ελληνοφρένεια- έχουμε απλούστατα να κάνουμε με την επανίδρυση του Κράτους σύμφωνα με το όραμα της ΝΔ.

Η ΝΔ έφερε ένα νέο τρόπο εισαγωγής των νέων ανθρώπων για να επανδρώσουνε τον κρατικό μηχανισμό.

Τέρμα πια με τις παλιομοδίτικες μεθόδους, ήρθαν τα νέα κριτήρια για τις προσλήψεις.

Η ΝΔ έβαλε τέλος στην αναξιοκρατία και στις απρόσωπες διαδικασίες πρόσληψης.

Τώρα πια η δουλειά στο δημόσιο κατακτάται αξιοκρατικά και ανθρώπινα, με τρυφερότητα, χωρίς απάνθρωπα μόρια, ψυχρές συνεντεύξεις και άχρηστες προϋπηρεσίες.

Μοναδικό κριτήριο: Η αντοχή στον έρωτα!

Το σκάνδαλο όμως ήταν πράγματι μόνο ροζ (το λέει και ο Αλήθειας).
Διότι εξαιρώντας όλα τα ψέμματα περί αποχαρακτηρισμών, στημένων διαγωνισμών κλπ, τι το πολιτικό μπορεί να χαρακτηρίζει μια ερωτική περιπέτεια μεταξύ δύο ανθρώπων;
Αυτό έχει να κάνει μόνο με την οικογένεια του Ζαχόπουλου και με κανέναν άλλον.

Αν πει κανείς, ότι ο Ζαχόπουλος εκμεταλλεύτηκε την υψηλή πολιτική του θέση για να απαυτώσει την Πέτρα του Σκανδάλου Τσέκου, τότε είναι βαθιά νυχτωμένος.
Διότι ο Ζαχόπουλος όπως μπορεί να διαπιστώσει και ο καθένας και όπως φαίνεται και άλλωστε, είναι τόσο παιδαράς που κάτι γκόμενες σαν την Πέτρα του Σκανδάλου τις ρίχνει και μόνο με ένα νεύμα.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, είχαμε και το άλμα εις μήκος του υπόπτου για εκβιασμό δικηγόρου Κουτελίδα με σκοπό να κουτουλίσει επάνω σε διερχόμενο φορτηγό.
Και εδώ έρχονται και οι καλοί μας φίλοι στο προσκήνιο, δηλαδή ο πατήρ Πλεύρης (κουμπάρος του Κουτελίδα), ο υιός Πλεύρης και ο Άδωνις Γεωργιάδης (βουλευταί του ΛΑ.Ο.Σ.).

Ουδείς κατάλαβε ακόμα δια ποίον λόγον έδωσε ο Κουτελίδας -ο οποίος καθόταν διακριτικά στα έδρανα της υπεράσπισης στη δίκη Πλεύρη- την επιστολή με τα τελευταία του λόγια στον Άδωνι. Ο πατήρ Πλεύρης που έτρεχε προχθές στα κανάλια για να προλάβει τις κακιές γλώττες ισχυρίστηκε ότι μόνο 2-3 φορές και όλως τυχαίως έχουν συναντηθεί ο Άδωνις και ο Κουτελίδας στο παρελθόν, ενώ κατά τον ίδιο τον Άδωνι οι φορές ήταν 4-5.

Το ερώτημα είναι, αρκούν μόνο τόσες λίγες συναντήσεις για να εμπιστευτεί κάποιος μελλοθάνατος τα τελευταία του λόγια σε κάποιον;

Μη φανταστεί μόνο κανείς ότι ο πατήρ Πλεύρης αποτελεί ανεπίσημο μέλος του ΛΑ.Ο.Σ. και είναι διαρκώς συνδεδεμένος με τον Άδωνι και τη λοιπή κοινοβουλευτική ομάδα, η οποία φυσικά επισήμως τον αποτάσσει.

Το ότι οι εκδόσεις ΗΛΕΚΤΡΟΝ -που εκδίδουν τα βιβλία του πατήρ Πλεύρη, όπως πχ το "Οι Εβραίοι όλη η αλήθεια"- ανήκουν στα κρυφά ως επί τω πλείστον στον Άδωνι Γεωργιάδη, αυτό αποτελεί απλά μόνο μια σύμπτωση.

Δεν έχασε βέβαια στιγμή η οικογένεια Μητσοτάκη και βλέποντας την εξουσία να πλησιάζει άδραξε την ευκαιρία δηλώνοντας διά μέσου της κόρης, ότι "το πολιτικό σύστημα διέρχεται κρίση, επειδή οι πολιτικοί δεν μιλάνε τη γλώσσα της αλήθειας".


Αναμένουμε αγωνιωδώς τη συνέχεια της κωμωδίας.



Νέα Δημοκρατία - Όχι στο ρουσφέτι. Ναι στον έρωτα!




.
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή