2 Φεβ 2008

Χαφιέ-ALERT / ΝΕ.Ο.Σ (RELOADED)

2 Φεβ 2008 , 10:38 μ.μ.
Μετά από τη γνωστοποίηση που κάναμε για τη σύσταση του εθνοσωτήριου Χαφιέ-Alert, άρχισαν σε διάφορα blogs να βαράνε τα νταούλια, οι κουδούνες και οι ζουρνάδες.

Μερικά παραδείγματα:




...όμως, άρχισαν και τα ραδιόφωνα



[Από την εκπομπή Κινούμενη Άμμος του Γιώργου Πήττα (2/2/08)]


Αλήθεια, το Greek-Alert δε θα πάρει μέρος στον εθνοαπελευθερωτικό αγώνα που ξεκίνησαν οι επαναστάτες/ακτιβιστές συναγωνιστές τους από τη νεολαία του ΛΑ.Ο.Σ. και τον στΟκΟ;

Κανονικά θα έπρεπε, γιατί, αν μη τι άλλο, και αυτοί διαφημίζουν ότι σβήνουν κάθε τι ανθελληνικό.

Photobucket

Από το αστεράκι (καθαρά αριστερίστικο σύμβολο) που φαίνεται να σβήνεται στο banner, μπορεί κανείς να καταλάβει τι αφήνεται να εννοηθεί ως ανθελληνικό. Αλλιώς γιατί να μην είχε εκεί και μια σβάστικα, ή έναν κέλτικο σταυρό, ή ένα πουλί της Χούντας να σβήνονται και αυτά από τη γομολάστιχα;
Ή μήπως αυτά δεν είναι ανθελληνικά, αλλά εθνοσωτήρια;

Δεν είχαμε σκοπό να ασχοληθούμε λεπτομερώς με τους εθνοσωτήρες του Greek-Alert και με τον φαντασματοθηρικό έργο τους, γιατί αφ' ενός είμαστε λίγοι γι αυτό που γίνεται εκεί (sic) και αφ' ετέρου θα μας γράψουν στα αχαμνά τους..
http://www.greekalert.com/2008/01/blog-post_15.html#c7941234761179293708

Αλλά κάτι πρέπει να πούμε κι εμείς όταν το στέλεχός τους, ο κ. Oistros, γυρνάει στα φόρουμ και δη στα λαοτιανά και γράφει μία νταλίκα ατεκμηρίωτες συνωμοσιολογικές αρλούμπες για το Jungle-Report. Δηλαδή όπως του δίδαξαν να κάνει στην φυλλάδα στΟκΟς, όπου και εργάζεται.

Ο άλλος λόγος είναι, ότι κάποιος σχολιαστής και οπαδός του Greek-Alert άφησε σήμερα ένα σχόλιο στο οποίο μας καλεί να παραθέσουμε στοιχεία κλπ..

Photobucket

..και μετά από μικρό χρονικό διάστημα έλαβε ο Spy το ακόλουθο ευγενικό email:

"Πάνε πήδα τη μάνα σου ρε που θα μιλήσεις για το Greek Alert"

[...]

Επειδή εμείς δεν ανεχόμαστε να αποκαλούνται οι αναγνώστες μας βλάκες που μας πιστεύουν και μας προσκυνούν(!), εξηγούμεθα για τη δήλωσή μας στην προηγούμενη δημοσίευση, στην οποία αναφερόταν τα εξής:
Μετά από εκείνο το εθνικιστικό Γκρικ-Αλέρτ -στο οποίο συμμετέχει συν τοις άλλοις και αρθρογράφος της εφημερίδας στΟχΟς (με "κ" παρακαλώ)...

Ένα εκ των τεσσάρων στελεχών του Greek-Alert είναι ο επονομαζόμενος Oistros, ο οποίος μία ωραία μεσημβρία είχε πει για το Jungle-Report τα εξής σαχλοεξυπνακίστικα στο φόρουμ της νεολαίας του ΛΑ.Ο.Σ. (κάντε κλικ για μεγέθυνση):


Με τα οποία βέβαια επιχειρούσε να αφήσει υπόνοιες ότι μισθωνόμαστε από ανθελληνικά κέντρα του εξωτερικού. Δηλαδή κλασικές πρακτικές της φυλλάδας του στΟκΟυ.

Το ότι ο κ. Oistros εργάζεται ως αρθρογράφος στον στΟκΟ, αν και θα μπορούσε αυτό να αποκαλεστεί αν-αρθρογραφία, δεν το επινοήσαμε εμείς οι ίδιοι φυσικά.

Ο ίδιος το αναφέρει σε ένα σχόλιό του,επίσης στο νηπιαγωγείο εθνικιστικών πλευρίτιδων «Ο Ωραίος Ν.Ε.Ο.Σ.» (κάντε κλικ για μεγέθυνση):

Photobucket


Αυτά τα ολίγα θα μπορούσαν επίσης να είναι και η απάντηση στο για το ποιοί είναι οι λασπολόγοι και οι συκοφάντες και ποιοί οι πληρωμένοι.


Κλείνοντας, οφείλουμε να πούμε, ότι το στοκικό ποιόν του κ. Oistrou δεν σημαίνει σώνει και καλά ότι το κατέχουν και οι υπόλοιποι συνεργάτες του στο Greek-Alert, τους οποίους δεν γνωρίζουμε και δεν μας έχουν δώσει κάποια αφορμή για να πούμε κάτι.

Από την άλλη όμως, όλο και κάποια αλήθεια θα περικλείει η γνωστή παροιμία:
"Δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιός είσαι..."




.
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή