3 Απρ 2008

Όπου γάμος και γιορτή η Βασίλω πρώτη!

3 Απρ 2008 , 7:48 μ.μ.
Πρέπει να είναι πλέον επώδυνα προφανής σε κάθε ελεύθερα σκεπτόμενο άνθρωπο, ο μεγάλος και εν μέρει κατανοητός ένεκα τζέρτζελου έρωτας της ιδιωτικής κατά βάση τηλεόρασης με τα στελέχη του Λάος.

(Παρένθεση: Εδώ ολόκληρος Άνθιμος απεκάλεσε το ΛΑ.Ο.Σ. Λάος, οπότε ποιοι
είμεθα εμείς που θα πάμε κόντρα στον Μακεδονάρχη επίσκοπο του οποίου είμεθα και φανς; Ανερυθρίαστα).

Συνήθως καλεσμένος είναι εις εκ της μαγικής επιθετικής τριπλέτας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της ΝΑ Ασίας, έκαστος εκ των οποίων δύναται να κάνει τον φέροντα το περιβραχιόνιο του αρχηγού της ομάδος Γεώργιον Μαυροτζαφέρη να μοιάζει με θολοκουλτουριάρα αρσακειάδα.

Βάζουν λοιπόν τα κανάλια έναν από τους Λαοτιανούς μπαλαδόρους, Αδώνιδα, Βορίδα, ή Βελοπουλίδα απέναντι σε κάποιον Συριζαραίο και γίνεται η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου προς μεγάλη τέρψη των μηχανακιδίων της AGB.

(Παρένθεση 2: Πιθανώς ο χαρακτηρισμός "Συριζαραίος", να ακούγεται υποτιμητικός. Για εμένα, καλοί είναι οι Συριζαραίοι, αλλά όχι τόσο
θολοκουλτουριάρηδες όσο θα ήθελα)

Τέλος πάντων, κοινοβουλευτικό κόμμα είναι το Λάος και φυσικά έχει κάθε δικαίωμα προβολής από τα ΜΜΕ, αλλά εδώ μιλάμε σχεδόν για κάποιου είδος μονομανία. Τόσο από την πλευρά των ιδιωτικών καναλιών που ψάχνουν τζέρτζελο για την τηλεθέαση, όσο και από στελέχη του Λάος που είναι ικανά να εμφανιστούν οπουδήποτε για να προβληθούν.

Έτσι ο θρυλικός Αδώνιδας εμφανίσθηκε στην εκπομπή του κ. Χαρδαβέλλα.
Όοοοχι τον "Αθέατο κόσμο" που είναι η σοβαρή εκπομπή.
Στις "Πύλες του Ανεξήγητου" όπου τα μέντιουμ, τσαρλατάνοι, αστρολόγοι, ραβδοσκόποι αρχιτέκτονες(!) και οι Λιακοβαρεμένοι δίνουν και παίρνουν.
Εκεί που η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια.

(Παρένθεση 3: Το πρόβλημα με τον απλό κόσμο που δεν έχει υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και δεν έχει καλλιεργήσει το κριτικό πνεύμα, είναι ότι σιχαίνεται
την επιστήμη διότι απλά δεν την κατανοεί. Προτιμά παραμυθάκια με την μάγισσα Kλοκλό, την κούφια γη και δρακουλονεφελίμ, διότι είναι πιο εύληπτα. Δυστυχώς υπάρχει έλλειψη εκλαϊκευτών της επιστήμης όπως ο αείμνηστος Carl Sagan)

Σε μια φουρνιά παιδών που γεννήθηκαν το 1983 σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, δόθηκαν προς συμπλήρωση κάποια ερωτηματολόγια με ιατρικό ερευνητικό σκοπό (Δέστε ένα πολύ καλό ποστ του Βιολόγου εδώ). Υπήρχε και υπάρχει μάλιστα, μία παραφιλολογία, ότι τα παιδιά αυτά είναι τα παιδιά indigo που θα αλλάξουν τον κόσμο. Είναι "κρυσταλλικά" (δεν έχουν βεβαρημένο ¨κάρμα" δλδ. ) και έχουν "αύρα" χρώματος λουλακί "indigo" (Βαγγελίστρα μου τι κάθομαι και γράφω ο άνθρωπας)

Ε, σε αυτή την εκπομπάρα όπου εμφανίζονται κάτι γραφικοί σαν τον εψιλονοβαρεμένο Ιωάννη Φουράκη, εμφανίσθηκε και ο Αδώνιδας για να δείξει
ότι κάνει κοινοβουλευτικό έλεγχο όχι αηδίες. Κατόπιν τηλεφωνημάτων αγανακτισμένων πολιτών ερεύνησε σχετικώς για τα παιδιά του 83 ή indigo που υπεβλήθησαν εις αδιάκριτας ερωτήσεις τρόπον τινά.

Δέστε το παρακάτω +βίδεον+ πριν προχωρήσουμε παρακάτω.


Όπου γάμος και γιορτή λοιπόν, η Βασίλω πρώτη. Ειλικρινά δεν νομίζω άλλος βουλευτής να έχει τολμήσει να πάει σε αυτή την εκπομπή με οποιαδήποτε δικαιολογία.

Διότι εκπομπή τέτοιου είδους χωρίς σοβαρό επιστημονικό αντίλογο ΔΕΝ είναι σοβαρή.

Λαϊκισμός στα κόκκινα και οπισθοδρόμηση στα μαύρα λοιπόν.

Πλην όμως κάθε λαϊκισμός έχει περιορισμένο χρονικό ορίζοντα διότι όπως και το ψέμα, έχει και αυτός κοντά ποδάρια.



ΣΧΟΛΙΑ(53)




Gravatar
Περισσότερο περίμενα μια τέτοια ερώτηση στη Βουλή να γίνει από τον Βελόπουλο που είναι και του επαγγέλματος.
Αλλά αυτός μάλλον θα είναι για τις πιο hardcore ερωτήσεις, πχ για τους προϊστορικούς γίγαντες, τα Νεφελίμ κλπ...

Τελικά όπως φαίνεται θα ήταν περιττή η παρουσία του +Λιάκουρα+ στη Βουλή.
Ο Αδώνιδας τον εκπροσωπεί επαρκέστατα..


Gravatar @ Σπάει

Αγαπητέ συντρόφιμε,

Την επιθετική τριπλέτα του Λάος μαζί με τον Λιακό να δω στις "Πύλες του Ανεξήγητου" να μιλάνε για ούφο, ΕΛ και ίντιγκο και δε θέλω τίποτα άλλο...


Gravatar Allo ena poli endiaferon arthro... to mono pou mporo na prostheso agapitoi mou einai oti iparxi ena fovero paradokson.
Apo tin mia vlepoue pantou "sinagonistes" (vlepe kirios Velopoulos(gigantes tesaron metrwn LOL) kai veveos ton Adwnida(pou exei xaraktiristi apo tous idious tous neosites os o Tsipras tou Laos parakalo)oi opoio opos panta kapou sta 40 defterolepta pou vriskonte eis ton aera peftoun se enthikopatridolatrikoanvtivarvaristikin(evlogison) ekstasi kai arxizoun kai fonazoun dia na kalipsoun tis fones ton kai na milisoun gia tis alithies(vlepe sionistikes sinomosies kata tis elados kai ta sxetika)...apo tin alli i plaka einai oti oi neosites fonazoun oti to koma den perni arketi provoli...paradoxon?
ps.(se sinomosiologiki diathesi)ton Adonida ton exw dei mono mia fora sto mega stis ekloges pou ekane san mourlos kai den afine kanena na milisi...apo tote apo Laos sto mega pezei mono karatzafirer kai kana plevri pou kai pou...sinomosia?)

Anywayz to mono pou meni einai na doume ton adonida ston liako afou tora kalipse kai ton xardavela(spilia ntaveli, eksoginoi kai proigoumnenes zoes LOL) to mono pou emeine pistevo...

BTW SPY VRIKA FOTO SOU SIONISTI PRAKTORA OTAN SE EKPEDEVANE STO ISRAIL
http://www.encyclopediadramatica...e:Jew- jitsu.jpg


Gravatar Πολύ καλό κείμενο. Τελικά, ο Λιακό με τα Νεφελίμ του, έχει στήσει ένα είδος σύγχρονης εθνικιστικής μυθολογίας. άλλωστε μόνο ένας απατεώνας μπορεί να στήσει μία θρησκεία.

δεν είναι η μόνη σύγχρονη μυθολογία όμως, η μεγαλύτερη αλλά και πιό αμφισβητημένη είναι η μυθολογία της πανταχού παρούσας και τα πάντα ποιούσας Αγοράς! Ελιξίριο δια πάσαν νόσον και πρόβλημα, σύμφωνα με τους γκουρού του είδους.

Η νέα θεότητα της Αγοράς γκρέμισε ένα άλλο τοτέμ, την "κατάργηση της ιδιοκτησίας στα μέσα παραγωγής" ή την δικτατορία του προλεταριάτου που υπήρξαν επίσης ελιξίρια δια πάσα νόσο

( Δεν θα αναφερθώ στα επίσης μυθικά όντα του "αντιεθνικισμού" και του "αντιρατισμού" ως συμπληρωματικά στοιχεία της θεότητος της Αγοράς, επειδή είμαι φιλοξενούμενος και σέβομαι τους οικοδεσπότες, δεν θέλω να τους συγχύσω...)


Πάντως το μείγμα Λιακό και Αδώνιδος όπως και όλο το Πάνθεον των ημιπαραφρόνων ή κατεργαρέων που πρωταγωνιστούν σε αυτό το σόου είναι ξεκαρδιστικό, υπό μία ορισμένη οπτική γωνία

Και το βίντεο πολύ καλό, ειδικά οι φωτογραφίες που ξεπροβάλουν (φουράκης κλπ) μόνο τα σχετικώς μεγάλα κείμενα πάνω σε ομιλία μπερδεύουν λίγο τον θεατή

φιλικά
Lupus


Gravatar @Professor Upham

BTW SPY VRIKA FOTO SOU SIONISTI PRAKTORA OTAN SE EKPEDEVANE STO ISRAIL
http://www.encyclopediadramatica...e:Jew- jitsu.jpg


Κάνετε ΜΕΓΑ λάθος κ. Προφέσσορα! Αυτός είναι ο καλός μας ο Φρίξος o Sty στο Ισραήλ τη μέρα που έδινε εισαγωγικές εξετάσεις για να μπεί στο JUNGLE-Report.
Εγώ είμαι αυτός που τον φωτογράφισε και απορώ ποιός προδότης πράκτορας δημοσίευσε τη φώτο....

Gravatar Το βίδεο παίζει σε 1.5Χ ταχύτητα η μου φαίνεται? Ξαναθυμήθηκα τους ΑΜΑΝ.

Όταν μετά λέω ότι μαλακίζονται μέσα στο ΛΑΟΣ και σας δίνουν έτοιμη τροφή γίνομαι κακός...

Εδώ ο κόσμος καίγεται και ο Άδωνης ασχολείται με τα αυτιστικά indigo. Έλεος. Δε την είχα δει την εκπομπή αυτή του Χαλιαβδέλλα και καλύτερα γιατί θα έσπαγα τη νέα μου 50 ιντσών LCD TV μου(η PLASMA είναι ξεπερασμένη πια) με HD Support, δέκτη ψηφιακής ενσωματωμένο και σκληρό δίσκο επίσης και μετά θα σας έστελνα και το μπουγιουρντί για αποζημίωση. Ευτυχώς τη γλίτωσα και εσείς επίσης.

ΥΓ Το "Άδωνης" δε γράφεται με "ι" στη δημοτική.


Gravatar Δε μπορώ να καταλάβω που οφείλεται αυτός ο σκεπτικισμός φίλτατε Stay...εγώ έκανα το τεστ και βγηκα θετική indigo. Και βέβαια με την ιδιότητα αυτή, του παιδιού indigo, μπορώ και απορρίπτω τις βλακείες που λένε τύποι σαν τους Κατατζαφύρερ, Αδώνιδα, Βελόπουλου (είμαι κεφάτη, γυρίζω από του Βελόπουλου)


Gravatar Agapiti Petroula...
Tha sas protina ena personality test apo tous saientologous tis gitonia sas einai kalitera apo ta indigo tests mias kai sou lene poso makria ise apo to na apoktisis tis dinameis sou san Thitan (you know na petas, na diavazeis miala kai ta tiafta) karma kai malakies...emeis mporoume na petame(an dosoume arkteta lefta stin eklisia mas)...
ps. to theiko frouto tis saientologias pos den exei piasei akoma stin ellada...einai poli konta stis vlakies pou lene oi el...hmm malon epidi den mplekei mesa kai arxaious elines...anyways mah Xenu homeboyz see ya later giati exw diagonisma eksaminou sta gallika(giati ta pira ta vloimena sto master mou pote den tha katalavo)
Opos panta propagandistiko iliko mpori na evrethi eis tin selida ton internets kathos kai sto jewtube...
http://www.encyclopediadramatica...com/ Scientology


Gravatar Αν θέλετε να τρομοκρατηθείτε για τον τρόπο που παίρνουν το θέμα με τα indigo στα σοβαρά, ακολουθούν δύο "απολαυστικά" λινκ:

http://www.metafysiko.gr/epikair...otita.php? id=42
που έχει το διαβόητο "ερωτηματολόγιο" σε φωτοτυπίες.

http://www.metafysiko.gr/epikair...otita.php? id=57
τι σας θυμίζουν οι ελιτίστικες απόψεις;


Gravatar @ Upham

Αγαπητέ προφέσορα δεν θέλω να μου ανησυχείτε. Το πρόγραμμα των υπηρεσιών που βγάζει ο Λχιας(ΠΖ)(Έφεδρος) Βαϊτσης Αποστολάτος βάζει τον Αδώνιδα σε διαφορετικούς διαύλους της πανσέπτου Ελλαδικής τηλοψίας.

@ Lupus

Η Hellenic Foustanela Productions σας ευχαριστεί για τα καλά σας λόγια. Στόχος μας είναι η ικανοποίηση του θεατή. Οι υποδείξεις σας θα ληφθούν σοβαρώς υπ' όψιν.

Μην λησμονείτε: Η μόνη αληθινή θρησκεία είναι αυτή του Μεγάλου Σουβλακέα. http://souvlakimagnus.blogspot.com/



@ IMAGINOS

Πράγματι φάση "πάρτο - βάλτο"!

Οι ΑΜΑΝ είναι ημίθεοι αλλά το βίδεο τρέχει κανονικά. Μολαταύτα αν κατεβάζει κανείς βίδεα από το γιουτούμπι σε .flv και μετά τα μετατρέψει σε .mpg με κάποιον μετετροπέα μπορεί να προκύψει αποτέλεσμα χονδρός - λιγνός με τον ήχο να τρέχει κανονικά και την εικόνα σε 3 επί.

Δια την δημοτικιά ορθογραφίαν αδιαφορούμεν. Εμείς είμαστε τελειωμένοι θολοκουλτουριαραίοι!


@ Δις Πετρούλα

Είσθε σίγουρη δια την ιδιγοσύνη σας;

Έχετε αύρα ωσάν του Αδώνιδος λουλακί;

Τα τεστ δεν είναι πάντα αξιόπιστα ξερετε


Gravatar να προφεσσορα μου, αν οι ελ είχαν κάποιο τεστ θα το έκανα για να δω οτι εχω υπερδυνάμεις(γιατί σίγουρα θα έχω). Οι σαϊεντολόγοι δε μου πολυγεμίζουν το μάτι (ο τομ είναι μια πιθαμη, πώς να γεμίσει το μάτιΠάντως έχει πέσει στην αντίληψή μου ότι υπάρχει ελληνική κοινότητα σαϊεντολόγων, έχουν και περιοδικό


Gravatar sty ναι ναι και με βούλα


Gravatar Πάρα πολύ καλό κείμενο ως συνήθως. Και καλά, να συμφωνήσουμε ότι αυτοί οι τύποι που εμφανίζονται γενικώς είναι εκλεγμένοι εκπρόσωποι ... ο αδελφός Γεωργιάδης τι ρόλο ακριβώς είπαμε ότι παίζει και εμφανίζεται και ομιλεί επί παντός επιστητού; Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει;


Gravatar Α ρε μάνα, τι βιάστηκες να με γεννήσεις; Τώρα θα έπινα το ποτάκι μου μακάριος μέσα στη λουλακί αύρα μου, περιμένοντας να ρθει η ώρα να εξουσιάσω τον κόσμο, και δε θα είχα αυτό το ριμάδι το κάρμα να με βαραίνει.

Ένα μεγάλο μπράβο στον κύριο Χαρδατρέλα που τολμά να μας αποκαλύπτει την αλήθεια (όπως και τότε με το Γιούρι Γκέλερ), κι ένα ακόμα μπράβο στον κύριο Άδωνι που για μία ακόμα φορά απέδειξε την πολιτική σοβαρότητα και μαχητικότητά του.

Αντε με το καλό και επερώτηση στον υπουργό παιδείας για το λόγο που αποκρύπτεται από τα σχολικά βιβλία η συμβολή των κενταύρων στην κατασκευή του Παρθενώνα!


Gravatar @Sly
" Χαρακτηριστικό είναι το πρόσφατο παράδειγμα (2006) του 8χρονου Dusk που έπεισε δημοσιογράφο της Dallas Observer πως όχι μόνο είναι παιδί Indigo, αλλά και η ενσάρκωση ενός άβαταρ!"
LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL
Apla tha pethano....EIMAI ENA AVATAR HARHARHARHARHAR....(thelo ta narkotika pou pernoun...ti diaolo mono autoi tha pernane kala kai emeis tha menoume stin ap' ekso????)
KATO O FASISMOS tou METAFISIKO.GR DOSTE KAI SE EMAS NARKOTIKA NA GINOUME
...Eftixos pou iparxoun kai oi psekasmoi kai den vara to sindromo sterisis kathe mera...Ante kourastika pao ekso na perimeno ton epomeno psekasmo...thelo kai egw avatar...


Gravatar Τι να πρωτοπεριμένω ρε γαμώ έχω μπερδευτεί απ τους προφήτες του ΛΑΟΣ και τους περί αυτό και της ακροδεξιάς συνομωσιολογίας!Να μην γίνει τουλάχιστον 2α παρουσία γιατί έχω βάσιμες υποψίες ότι θα πλήξουμε πολύ μετά!

@professor urham

Περίμενεεεεε..περίμενε..πες λίγο τι εννοείς εδώ γιατί μόλις είδα ότι δεν απάντησες στο προηγούμενο ποστ..

"Apo germanikes mpires mporo na po pos i Wei ßsteiner nika tis alles mpires mias kai einai ftiagmeni apo win kai awsome...
in b4 "

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΔΩ,ΠΕΣ!ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ!!


Gravatar Αγαπητοί Ζουγκλιάρηδες, αναγνώστες και ποστογράφοι.Βασικά...καλησπέρα σας.

Ευχαριστώ τον Στάει για το λινκάρισμα αλλά δεν άντεχα με την παράνοια του Καραμέλα και των εψιλονικών Φουράκηδων, οπότε με 2 κλικς και το διάβασμα της σελίδας που παραπέμπει στην επιδημιολογική μελέτη τελείωσε...myth busted!
Για να αυξήσω λίγο το "ενδιαφέρον" για αυτό το καυτό θέμα τα παιδιά του 83 είναι η ελληνική πατέντα των ίντιγκο, εμπνευσμένη από ποιόν άλλον...τον Φουράκη.Άλλον έναν βιβλιογράφο.

Προσοχή.Μην πιστεύετε ότι διαβάζετε σε φόρα τύπου εσοτέρικα και μεταφυσικό και πράσινα άλογα.Εκτός αν βαριέστε και θέλετε να γελάσετε.

prof. Upham. Είσαι έτοιμος για OT VII?Να σε πάρω?


Gravatar Αγαπητέ κύριε Sty:

Αυτην την μουσικήν νομίζω την έχω ξανακούση κε είς αλλον μυστιρώδες βίνδεον.

Αλλα δεν είναι αυτό το θέμα μου. Προχθαι εκεί που ρέμβαζα διαβαζοντας Αρθούρον Ρεμβώ, ακοώ κατι να χαρχαλέβει σιωπηλώς έξω απο τα παραθυρόφυλλάν μου. Σηκωνωμαι δυσταχτικώς κε πλησιάζω Τότε είδα μιαν ψιλόλιγνην φιγούραν ενός ιντικιδείου το οποίο κε αναναγνώρισα λόγο της λουλάκιας άυρας του.

Εκείνο όμως έφυγε τρομαγμενον. Ετσι του άφησα λίγο γάλα κε λίγον ύδωρ μήπως κε ξαναλθη. Αυτην την μαρτυρίαν θεώρησα καλώς να σας μεταδώσω.

Αθήθεια, την κυρίαν Σταην τι την έχετε;
Dr.Φλάντζας


Gravatar @Dr.Φλάντζας
Αγαπητέ Κυβερνήτα, απομακρύνετε καλύτερα το γάλα και το ύδωρ από εκεί γιατί υπάρχει κίνδυνος να έρθει το αδέσποτο κατοικίδιό μας και να σας τσιρλίσει εκεί το σύμπαν πατόκορφα.


Gravatar @ Biologos
OT VII? hahahaha...agapite mou ksekinisa idi to OT IX: Orders of Great LULZ...apo pou nomizete oti sas grafo...vriskome pano sto SeaOrg kapou ston atlantiko...an thelete mporo na mesolabiso me kapoious gnostous mou Thytans gia na sas proxorisoume poio grigora oste na vrethite kai esis sto plio mas(me mia mikri xrimatiki prosfora)...Kai na thimaste den iparxoun psixikes pathiseis o Adonidas opos kai oi neosoi apla exoun polous lipimenous Thytans pagidevmenous sto soma tous...
in d4 Space Opera...
@Tropicoss
ja mein Meister beantworte ich Sie...
dieses Bier wird vom Gewinn und ehrf ürchtig gebildet...(mou vgike i panagia na vro to Umlaut sto sionistiko pc mou...elpizo i apantisis mou na sas kalipse..
bis wir wieder treffen...


Gravatar Χαχαχαχχαχαχαχαχ!!Ε πες το έτσι να ξεμπερδευτώ!
Κάποιος που με λυπάται έστω λίγο και λόγω της μεγάλης περιέργειάς μου ας μου μεταφράσει στα ελλήνικος τα γκερμάνικος του professor!


Gravatar Professor Upham
Το καινούριο άβαταρ σημαίνει πως είστε ένα indigo που εποφθαλμιά τη θέση μου; Για να ψεκάσω λίγο εδώ μέσα :-P


Gravatar ωραιο αβαταρ! πασπαρτου;


Gravatar tropikoss
Σας είπε το ίδιο πράγμα στην ίδια γλώσσα απλά να κάνει εφέ ότι έχει το Τσερτιφικάτ.Θα ήθελα να προσθέσω ότι μάλλον ο Ουφαμ αναφέρεται στην pure awesomeness της μπύρας όπως δίδαξε ο Will Ferrell.

Upham
Γουστάρω SeaOrg με σκλάβους στα καράβια και "τρελά" πάρτυ γύρω από την κορνίζα με τον Χάμπαρτ.Και συνέχισε να στέλνεις επιλεγμένα λινκζ από την εντσυκλοπεντια ντραμάτικα να διαφθείρεις τα παιδιάκια που μπαίνουν εδώ μέσα.
Lice and prosper.


Gravatar "Σας είπε το ίδιο πράγμα στην ίδια γλώσσα"
Σε άλλη γλώσσα

"Lice and prosper."
Live and prosper.

A ρχίζω να θυμίζω τον Ιμάτζινο σε σπαμ. Ανησυχητικό.


Gravatar αδυνατώ να παρακολουθήσω τη συζήτηση γιατι έχει γίνει πολύ μασκιουλέν. Σε λίγο θα αρχίσετε να ρευεστε


Gravatar ε καλα ρε παιδια εσεις μπορειτε να συνεχισετε


Gravatar GGGGGROOOOOOOOOOOOOAAAAAAARRRRRRRRR


Gravatar Θέλετε να φτιάξουμε ένα ποστ με τον τίτλο "Ασχετοσύνες & Τραλαλά Chat" για να είστε πάντα μέσα στο θέμα και για να μη χάνουν και το μπούσουλα οι υπόλοιποι αναγνώστες όταν μπαίνουν για να σχολιάσουν;


Gravatar Εννοείται ότι για τον παραπάνω ήχο ευθύνεται το σαξόφωνο που φαίνεται στην εικόνα.

Όσο αφορά το post...Παιδιά δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ ξέρω τί θα ψηφίσω στις επόμενες εκλογές: Καρατζαφέρη και σια!. To stand up comedy έχει ακριβύνει υπερβολικά, και οι κύριοι μόνο 6700 ευρώ το μήνα βουλευτική αποζημίωση το προσφέρουν άφθονα.

+ΙντιγκοΕρεύνησον+


Gravatar O Laos apetei shoutbox
apo tin alli ama vazate pezei na katantisi opos tou funel...
O Laos einai mperdemenos...
ps.sorry gia to spam spy ontos sta psilompourdeliasame...
opos panta ta interwebs exoun tin sxetiki analisi
http://www.encyclopediadramatica...matica.com/ Spam


Gravatar @SLY: Να προειδοποιείς παιδί μου πρίν λινκάρεις τέτοια πράγματα, για να προλαβαίνω να βάλω το κράνος μου με τα τούβλα που διαβάζω!
Προφανώς οι κύριοι που δημοσίευσαν δεν πήγαν ποτέ να κάνουν ψυχιατρικό τέστ, γιατί αν μπαίνανε σε γραφείο ψυχιάτρου να κάνουνε, θα βγαίνανε με συνταγή. Επειδή έχει παρατηρηθεί ότι ψυχιατρικές νόσοι όπως η σχιζοφρένεια και η παρανοϊκή ψύχωση συνοδεύονται από συμπτώματα παρόμοια με αυτά των μεταφυσικών εμπειριών (παραισθήσεις και ψευδαισθήσεις, σύνδρομο καταδίωξης, πεποίθηση ότι υπάρχει επικοινωνία με το θεό), τα στάνταρ τέστ ψυχιατρικής αξιολόγησης περιέχουν τέτοιες ερωτήσεις. Όχι για να μετρήσουν το παραψυχολογικό υπόβαθρο αλλά για να υπολογίσουν ποσοστά ψυχικών ασθενειών.
( Φορ γιορ ινφορμέησον, έχω κάνει ψυχιατρική εξέταση για λόγους πρόσληψης και ο ψυχίατρος με ρώτησε αν ακούω φωνές κι αν πιστεύω στην τηλεπάθεια...)


Gravatar Απολαυστικότατο και λυσιμελές αγαπητέ Sty. Όσο για τη φωτό, είναι μεν ο Sty αλλά μεταμφιεσμένος σε Spy. Είναι όντως οι εισαγωγικές εξετάσεις για το Jungle-Report αλλά οι εξετάσεις του Sty γίνανε σε μυστική βάση εβραιμασωνοσινοσιωνιστών στην έρημο του Σινά. Επιβαλλόταν έτσι η μεταμφίεση (το μπουκλάκι και το μούσι είναι κολλητά αλλά όλο ξεκολλούσαν)

Μία παρατήρηση Imaginos.
Ο Άδωνις είτε στην δημοτική είτε στην καθαρεύουσα και πιο πολύ στην αρχαϊζουσα αλεξανδρινή, τα ίδια σκ.. είναι. Δε βελτιώνεται ούτε δράμι.


Gravatar Α! και κάτι ακόμα. Κάθε Κυριακή γίνονται και ξεναγήσεις στην Ελευσίνα, στον αρχαιολογικό χώρο, με το πάνελ του Χαρδατρέλα να δίνει τον παλμό και φυσικά το βροντερό παρών!


Gravatar @ BioLogos

Ήτο υποχρέωσίς μας να λινκάρομεν. Τέτοιες ποστάρες δεν πρέπει να μένουν αλίνκωτες!

@ Dr.flantzas

Ιδού το σύνδομον ιστορικόν:

"... Στην πραγματικότητα προέρχομαι από ένα παράλληλο σύμπαν στο οποίο η γη έχει κατεδαφιστεί από την φυλή των Βόγκονς για να κατασκευαστεί μία οδός υπερταχείας κυκλοφορίας στο υπερδιάστημα. Σε εκείνο το σύμπαν το πλήρες όνομά μου ήταν Φριξος Sty και ήμουν μικροανιψιός της Έλλης Στάη. Χάρη σε μία χωροχρονική ανωμαλία κατά την διάρκεια της κατεδαφίσεως, βρέθηκα στο δικό σας σύμπαν και φυσικά είμαι ο μόνος που σώθηκε από την κατεδαφισθείσα γη του δικού μου σύμπαντος.

Δυστυχώς στο δικό σας σύμπαν η Έλλη Στάη δεν με αναγνωρίζει σαν μικροανιψιό της, αλλά δεν μπορεί να τα έχει κανείς όλα. Ευτυχώς όμως μπόρεσα να βρω μία θεσούλα στο Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι και έτσι βγάζω το ψωμάκι μου γράφοντας ανθελληνικά κείμενα στο μιαρό Jungle Report που σύμφωνα με τρέχουσα δημοσκόπηση το 39% των Ελλήνων θεωρεί ότι το ελέγχει ο Μάκης, το 32,2% οι Οβριοί Σιωνισταί και το 23,7% ο μιαρός ροζ θολοκουλτουριάρης δεινόσαυρος Urfuslaag..."

T α παιδιά ίνδιγο θέλουν στοργή προδέρμ και σοκοφρέτες υγείας.

@ Sky

Γίνονται τέτοια σκηνικά στην Ελευσίνα;

Δεν έχουμε αφήσει τίποτα όρθιο σε αυτό τον τόπο...

@ penguin_witch

Σας το αφήνω ευχή και κατάρα, σύντομα να ξανανοίξετε το βλογ σας, ινα απολαύσομεν την νέαν Ζουαριάδαν!


Gravatar Κάτω τα χέρια από τους ανθρώπους που μας εξασφαλίζουν χαβαλέ, τζέρτζελο και γραφικότητα!

Φαντάζεστε δελτία ειδήσεων χωρίς ΛΑΟτιανούς, Ζουράρι, Ψωμιάδη, Άνθιμο, Γιακουμάτο, παπα-Τσάκαλο και λοιπές προσωπικότητες των τεχνών και των γραμμάτων;

Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας;


Gravatar @FrapDigo& Professor Upham
Προσπαθείτε σε κάθε ποστ να αλλάξετε τη συζήτηση και να κατευθύνετε το αναγνωστικό κοινό όπου θέλετε εσείς με σκοπο να μας διχάσετε και να καταστρέψετε το μπλογκ.
Ποιός ξέρει για τι είδους σκοτεινά συμφέροντα δουλεύετε κι εσείς..

shoutbox; Απαπαπαπα.. Μακριά από μας..
Όλων των ειδών οι Μανωλάκηδες, τα κατοικίδια και τα λοιπά ιντερνετικά απόβλητα του αυτού είδους εκεί μέσα θα μαζευτούν..
Χίλιες φορές, να κάνετε στα σχόλια chat, παρά shoutbox στο blog.


Gravatar apo klanei to mparmpouni?

manos


Gravatar ton eida na to grafei se ena mplok twra pou den thimamai akrivws erixa polly gelio pantws xaxaxaxa krima re gamoto pou den thimamai pou


Gravatar Ζήτημα χρόνου ήταν να κάνεις το μοιραίο λάθος...


Gravatar exw mia erwthsh
ena filos mou rwtaei an exeis genithei to 84 perneis ligo apo indigo?


Gravatar Sinnergodless

Ως certified μελετητής τρολζ μου φαίνεται ότι επιδεικνύεις την κλασική συμπτωματολογία μόλυνσης από τον ιό Manus trolloidus strain GTP113.
Πρώτη ένδειξη είναι η εμφάνιση πολλαπλών προσωπικοτήτων και η το κοπυ/πεηστ κειμένων.
Να στείλω εμβόλιο με το αντίδοτο?


Gravatar Αγαπητέ Βιολόγε, έχω κατά νου μια αγγελία:

Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις - Απομανοβλακώσεις "ο Ωραίος ΝΕ.Ο.Σ."


Gravatar pisteyw pws pragmatika to xw anagkh
arxizw kai pisteyw twra eimai o manos h den eimai o manos
o typas mou alaxe thn prosopikotita


Gravatar alla re paidia variemai kai na grafw eimai tempelhs


Gravatar Το Ελληνικό Έθνος ζει πραγματικά μεγάλες στιγμές αν γίνονται τέτοιες ερωτήσεις στη Βουλή των Ελλήνων.
Αυτό θα πει "γροθιά στο κατεστημένο". Άρα το ΛΑΟΣ τηρεί τις προεκλογικές του δεσμεύσεις.

Εκεί που απορώ όμως, είναι γιατί εξαφανίζονται πάντα οι λαοτιανοί με κάτι τέτοια ποστ;
Με τη φάρσα προχθές όλοι εδώ ήταν και τώρα ούτε λαοτιανή τρίχα στον ορίζοντα.


Gravatar Funel, μόλις βγήκε το θέμα στη δημοσιότητα από τον Ευεργέτη Αδώνιδα, η ομάδα Ε για αντίποινα επήγαγε όλους τους νεολαίους της ΝΕΟΣ.

Η κατάσταση απαιτεί σύμπραξη υπό την καθοδήγηση του Προφήτη Λιάκουρα.

+Συμμάχισον+


Gravatar *****************************************
*****************************************
*****************************************
*****************************************
*****************************************
*****************************************
*****************************************

Spy: Μανωλάκη...δρόμο..

Edited By Siteowner


Gravatar *****************
*****************
*****************
*****************
*****************
*****************

Spy: Μανωλάκη...ουστ..



Edited By Siteowner


Gravatar Μεγάλη χαρά για το Χαρδαβέλλα, να έχει ένα βουλευτή στην εκπομπή του, έστω και μαγνητοσκοπημένο. Αλλά για΄τι εντυπωσιαζόμαστε; Όλα τα άσχετα συνομωσιολογικά στοιχεία εκεί δε μαζεύονται, στο ΛΑΟΣ;


Gravatar nai nai..kai to syriza me to kke einai gemato agna paidia tis dimokratias ..kai stin nd kai sto pasok oloi frodizoun gia to kalo tis xoras..re pate kala??


Gravatar Που κολλάνε αυτά που λέτε κ. Εμπέρορ;


Gravatar @ emperor

Αγαπητέ αυτοκράτορα, να υποθέσω ότι είσθε τέκνο ίνδιγκο;

Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή