29 Μαΐ 2008

Αν η γιαγιά μου είχε κεραίες...

29 Μαΐ 2008 , 1:05 π.μ.
…στη Μινεσότα θα έπιναν φραπόγαλο!
Ή ακόμα θα έτρωγαν πιθανώς γαρδουμπάκια, ή στον Σείριο θα έτρωγαν μουσακά και στο Ταυ του Κήτους σουτζουκάκια Σμυρναίικα.

Ένα από τα χαρακτηριστικά της ακροδεξιάς ρητορείας ειδικά στον Ελληνικό χώρο είναι η συνεχής εμμονή με το κλέος των προγόνων, που υποθέτω μέσω του άσπιλου και αμόλυντου ΔιΕνΕϊ (ή έστω μέσω περιαγωγής νεοελληνιστί roaming) φτάνει και στους ακαμάτηδες και μονίμως κομπλεξικούς του ακροατηρίου τους.

Φυσικά για να φτάσει έστω με σήματα καπνού στους σημερινούς φραπόγαλους (Ελληνορθόδοξοι καταναλωτές φραπόγαλου) η αρχαιοελληνική αύρα, πρέπει να υπάρχει και αδιάρρηκτη συνέχεια του έθνους του περιούσιου λαού. (Και μετά κατηγορούμε τους Εβραίους για ναρκισσισμό, τεσπα).

Αυτή η συνέχεια εξασφαλίζεται με τον τραγέλαφο του «Ελληνοχριστιανισμού», όπου περίπου ο Χριστιανισμός, η Βυζαντινή Θεοκρατία και η Αρχαία Ελλάδα θεωρούνται σιαμαία βρέφη. Το Βυζάντιο υπήρξε Ελληνική αυτοκρατορία καθ’ όλη τη διάρκεια της ύπαρξης της, ενώ οι αυτοκράτορες της Έλληνες βρίθοντες Ιχωρ.

Απίστευτες τερατολογίες δηλαδή, αφού τόσο η Χριστιανική θρησκεία όσο και η Βυζαντινή διοίκηση πολέμησαν λυσσαλέα οτιδήποτε Ελληνικό, με την εξαίρεση του Ιουλιανού του Παραβάτη.

Αυτό το μόνιμο χαΐδεμα των συμπλεγματικών νέο- ΕΛ αναφορικά με την σημερινή περιορισμένη ισχύ σε όλα τα επίπεδα νεοελληνικού κράτους, θα μπορούσε να είναι και γραφικό εάν δεν ήταν βλαπτικό και επικίνδυνο. Και εξηγούμαι:

Το μήνυμα από τον ανηλεή και ατέρμονο βομβαρδισμό των αδαών με «Ελληνοχριστιανικά» ιδεολογήματα, καθαρότητες και ανωτερότητες της φυλής ένεκα των όντως σημαντικών πνευματικών επιτευγμάτων της αρχαίας Ελλάδας , μέχρι και αηδίες για καταγωγή των σημερινών Ελληνο-αρβανιτο-ενετο-σλαβο-τουρκο-βλαχο-γότθων κατοίκων από το αστρικό σύστημα του Σείριου είναι το εξής:

«Οι πρόγονοί μας έφτιαξαν, εφηύραν και ανακάλυψαν τα πάντα και δεδομένων των ανωτέρων γονιδίων τους, εμείς οι σημερινοί Έλληνες μπορούμε να καθόμαστε με το ένα πόδι πάνω στο άλλο πίνοντας φραπέ, ενώ εσείς οι κουτόφραγκοι θα μας τιμάτε και θα μας τρέφετε».

Το γιατί μία τέτοια νοοτροπία είναι καταστροφική είναι προφανές.
Μια μικρή χώρα, με εξαρτημένη και αδύναμη οικονομία, ανύπαρκτη έρευνα και ένοπλες δυνάμεις που βασίζεται σε σημαντικό ποσοστό σε εισαγόμενα οπλικά συστήματα ΔΕΝ μπορεί να κάθεται με το ένα πόδι πάνω στο άλλο, ούτε να ζητιανεύει επαίνους από τους ξένους για το παρελθόν της.

Ο σεβασμός και η αναγνώριση, είναι κάτι που κερδίζεται μέρα με την μέρα και ο αγώνας δεν σταματά ποτέ.
ΕΑΝ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΑΝ.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα τέτοιας Λαοτιανής πρακτικής υπάρχει και στο παρακάτω βίδεο με τον πάντα απολαυστικό Βελοπουλίδα, αυτόν με τους 4μετρους σκελετούς αρχαίων καλαθοσφαιριστών. Βέβαια υπάρχουν και πιο εξτρέμ παραδείγματα, με κορυφαίες στιγμές τις Λιακοπουλιάδες του γνωστού Λιακοπουλίδα κουμπάρου του Καρατζαφερίδα, αλλά προτιμούμε σε αυτό το ιστολόγιο να διατηρούμε ένα επίπεδο.



Είχε δεν είχε λοιπόν ο Βελοπουλίδας έπαιξε Ελληνοχριστιανισμό εμμέσως, αφού αποσιώπησε το γεγονός ότι κατά βάση η χριστιανική θρησκεία πολέμησε το ελληνικό πνεύμα, άσχετα εάν χρησιμοποίησε την ελληνική γλώσσα σαν όχημα διάδοσης της.

Αλλά φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί ο Σείριος, θα ‘κοβε η μαγιονέζα…

Μόνο που αν στόχος των Ελλήνων είναι να φτάσουν κάποτε στον Πατρογονικόν Σείριον, αυτό δεν θα γίνει με φραπόγαλο, το ένα πόδι πάνω στο άλλο και «Ελληνοχριστιανική» προγονολαγνεία…

Αυτό θα γίνει με πολύ σκληρή και αποτελεσματική δουλειά και επιστημονική έρευνα.

Δυσεύρετα πράγματα…



ΣΧΟΛΙΑ(40)



Gravatar http://www.youtube.com/watch?v=U...h? v=UQBX3iU1WiQ


Gravatar @ Κρείτων

Φοβερή η Αννούλα!

Άννα Γούλα "Γαλάζιο και Λευκό" αφιερωμένο από τον Κρείτωνα Κουσουράτο, τον Φρίξουλα Στάει και όλο το θολοκουλτούρ τημ του Τζάνγκλεως Ρηπόρτεως στους Λαοτιανούς συνανθρώπους μας!

http://www.youtube.com/watch?v=U...h? v=UQBX3iU1WiQ


Gravatar Βρήκα σήμερα μια φράση του εθνάρχου Ελευθέριου Βενιζέλου που δένει με το ποστ σου συναγωνιστά STY:

Να αφήσωμεν τους θρύλους. Ν’ αποφεύγωμεν τα “Και στην Πόλη με το καλό!” Να το πάρωμεν απόφασιν ότι δεν υπάρχει, δεν υπήρξε ποτέ, “Θεός της Ελλάδος”. Ενας είναι ο Θεός δι’ όλα τα έθνη. Η φρόνησις, η διορατικότης, η προορατικότης, η επαφή με την πραγματικότητα -­ ιδού τι θα μας βοηθήση θετικά να επανορθώσωμεν ό,τι είναι επανορθώσιμον

Ο μιαρός, ο προδότης και ανθέλληνας...


Gravatar @ SLY

Μα φυσικά και ήτο ανθέλλην ο Ελ. Βενιζέλος αγαπητέ συνεργάτα και αυτό διότι:

1. Δεν ανεγνώριζε τον "Θεό της Ελλάδος" που μας έχει δώσει τόσες νίκες σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο.

2. Το αεροδρόμιο που φέρει το όνομά του διαχειρίζεται από Γερμανούς.

:-P


Gravatar Ρε παιδιά εντάξει με τα ufo και τους ΕΛ. Δεν θα ήταν όμως καλύτερο να ασχοληθείτε με την συνεργασία ΔΑΠιτών - Νεοναζί - μπράβων της παραλιακής στην "περιφρούρηση" των "δημοκρατικών διαδικασιών" στο Πα.Πει. , κατά την γνώμη μου αυτοί είναι οι πραγματικοί και επικίνδυνοι πρωταγωνιστές της νεοελληνικής φασιστικής "ζούγκλας". Καλοπροαίρετα το λέω , πρόταση κάνω...


Gravatar δίνω και μερικά λινκ, αν και είμαι σίγουρος ότι τα έχετε υπ'όψιν σας:

http://athens.indymedia.org/ fron...ticle_id=871658

http://gortynios.blogspot.com/20...- post_5391.html

http://athens.indymedia.org/ fron...ticle_id=871508

http://gortynios.blogspot.com/20...- post_3247.html

http://gortynios.blogspot.com/20...og- post_28.html


Gravatar Αγαπητέ Γορτύνιε, στη Ζούγκλα ακολουθούμε μια βασική γραμμή: παρουσιάζουμε θέματα για τα οποία έχουμε κάνει δικές μας έρευνες και απόψεις που δεν παρουσιάζονται σε άλλα κανάλια. Την υπόθεση με τον Κατσαφάδο την είδαμε τώρα αυτές τις μέρες αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε στεγνές αντιγραφές παρά μόνο αν έχουμε να προσθέσουμε κάτι σοβαρό που δεν έχει παρουσιαστεί αλλού. Μην ανησυχείς, παρακολουθούμε την υπόθεση κι αν βρεθούν καινούρια στοιχεία, θα σας τα παρουσιάσουμε.


Gravatar Επίσης να πω ότι δεν είμαστε μονομερείς, ο χτεσινός σοβαρός τραυματισμός του πρύτανη είναι εξίσου καταδικαστέος, έτσι;


Gravatar Επίσης χθες χάκαραν το site του Πανεπιστημίου Πειραία με link που παραπέμει σε σελίδα του indymedia...


Gravatar Απολαυστικότατο σα νέκταρ βίδεο και αμβροσία ποστ.

Τελικά, από τότε που έγινε γνωστή η λέξη DNA, βρήκε ο κάθε πικραμένος μυστικιστής τη χαρά του, και τη μεταχειρίζεται όπως τον βολεύει.

Για κακή τους τύχη, έχουμε (πέραν της απλής λογικής)και τη μαρτυρία του Πλάτωνα στον "Μένωνα" (93c κ.ε.), όπου η ντιενεϊκή μαγιονέζα χαλάει από την πρώτη κιόλας γενιά. Έτσι, μαθαίνουμε ότι επιφανείς άντρες όπως ο Περικλής, ο Αριστείδης, ο Θεμιστοκλής κ.α. δεν κατάφεραν να κάνουν τους γιους τους ενάρετους πολίτες.

Κι αν έλεγε ο Πλάτων αυτά για τους ορίτζιναλ γιους, φαντάσου τι γνώμη θα είχε για τους φραπεδόμαγκες απόγονους


Απόγονοι του Πλάτωνα πάντως αποκλείεται να'μαστε, διότι ο Πλάτων δεν έκανε παιδιά

Ο Βελόπουλος ήτο για μία ακόμη φορά έκτακτος!


Gravatar Εξαιρετικό κε Φρίξο ναούμ!Συμφωνάω σ όλα
ναούμ!

Επίσης έχω την εντύπωση ότι η φουστανέλα είναι αρβανίτικη φορεσιά,αλλά χωρίς να είμαι τελείως σίγουρος.

Κατά τ άλλα τι να λέμε,όταν δεν μπορεί να καταλάβει κάποιος το πιο απλό οξύμωρο
του "Ελληνοχριστιανισμού" δεν νομίζω ότι θα καταλάβει και πολλά στη συνέχεια,κι ας υποστηρίζει η μεγάλη πλειοψηφία των πανεπιστημιακών(ιστορικών,πολιτικών και κοινωνικών επιστημόνων) ότι αυτά που πιστεύουν οι Ελληναράδες είναι μπούρδες.Αλλά και πάλι τι ξέρουν κι αυτοί,επιστήμες και μαλακίες,εδώ έχουμε την Αγία Γραφή και τον Φίλαθλο.


Gravatar Αναποστάρω το σχόλιο που είχα κάνει εις τα παρασκήνια δια το απολαυστικότατον ποστ του συνεργάτου Sty:

"Αυτό θα γίνει με πολύ σκληρή και αποτελεσματική δουλειά και επιστημονική έρευνα."

Σαν, για παράδειγμα, αυτή του Σάββα Δημόπουλου, για τον οποίο οι εθνικοπατριώτες ουδέποτε άκουσαν και ούτε πρόκειται να ακούσουν -πόσο μάλλον να αναφερθούν σε κάτι που δεν καταλαβαίνουν, όπως πχ τη δουλειά του Δημόπουλου.
Μιάς και η επιστήμη γι αυτούς σταματάει στον επιστημονικώς πρωτόγονο κόσμο του Αριστοτέλη για τον οποίο και καυχιούνται σαν παιδάκια που έβαλαν γκολ στην ώρα της γυμναστικής, αγνοώντας παντελώς την μετέπειτα γιγαντιαία εξέλιξη της επιστήμης που χρωστάμε στους "βαρβάρους", με τη βοήθεια της οποίας μπορεί πλέον ο φραπογαλΈΛληνας, πίνοντας το φραπόγαλο, να στείλει και ένα εσεμές στη γκόμενα ναούμ.

Gravatar @Gortynios
κ. Γορτύνιε, προσωπικά, λόγω υπέρμετρου φόρτου εργασίας την τελευταία εβδομάδα, δεν παρακολούθησα καθόλου την επικαιρότητα και είμαι παντελώς ανενημέρωτος για τα συμβάντα αυτά.
Πάρα ταύτα, ρίχνοντας μια ματιά στα λινκ που παραθέτετε μου φαίνονται πολύ τραβηγμένα τα όσα περιγράφονται εκεί (όπως πχ η συνεργασία ΔΑΠ με χρυσαυγίτες).
Δε λέω, η ΔΑΠ έχει πιστή παράδοση στη βρωμιά και στη χυδαιότητα από αρχαιοτάτων χρόνων, αλλά πρέπει να υπάρχει και μια αντικειμενικότητα όταν καταγγέλλεται κάτι.

Αυτό με τον τραυματισμό του πρύτανη, είναι πάλι η άλλη όψη του νομίσματος.

Όλα αυτά βέβαια είναι το αποτέλεσμα της ελληνικής πραγματικότητας των πανεπιστημίων, όπου αντί να υπάρχουν ενσυνείδητοι φοιτητές που να παλεύουν για τα δικαιώματα τους, έχουμε μαντρωμένα κομματόσκυλα που παλεύουν για τα συμφέροντα των κομμάτων.

Περί indymedia δυό σχολιάκια.
Καλά θα κάνουν να σοβαρευτούν λίγο οι διαχειριστές.
Μια φίλη μου κατήγγειλε ότι σβήνουν αβέρτα με ότι διαφωνούν.
Και δεν επρόκειτο για εθνικιστικά ή ρατσιστικά ποστ ή σχόλια, αλλά απλά για κόσμιες απόψεις που τυγχάνουν να είναι αντίθετες με αυτές των διαχειριστών.
Για παράδειγμα, σβήστηκε η άποψη που έλεγε να διεξαχθούν οι πρυτανικές εκλογές.
Indymedia (Independend Media Center) λένε ότι είναι, όχι Χουντοmedia..


Gravatar Να συμπληρώσω το σχόλιο του SPY, το Indymedia περνάει πλέον σε μια φάση ανυποληψίας. Είναι κρίμα μετά από το δυναμικό ξεκίνημά του να υιοθετεί σήμερα πρακτικές και τακτικές αυτών που αντιπαλεύεται, με κυρίαρχη διαπίστωση ότι ασκεί ξεκάθαρη λογοκρισία. Δυστυχώς, το αρχικό του κύρος εξατμίστηκε σε μικροπολιτικά παιχνίδια αρχάριων. Πιστεύω ότι ούτε στην Κουμουνδούρου τους παίρνουν πια στα σοβαρά, η κατάντια του είναι παταγώδης.

ΚΡΙΜΑ Indymedia, ήσασταν κάποτε μια εναλλακτική μορφή ενημέρωσης και καταλήξατε συμφεροντολόγοι και υποτακτικοί μικροπολιτικών παιχνιδιών από τους "φοιτητοπατέρες". ΚΡΙΜΑ.

Όσα γράφω είναι καθαρά προσωπική μου εκτίμηση και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις γνώμες της Ζούγκλας και των σχολιαστών της. Απλά είμαι απογοητευμένος από την πορεία του Indymedia.


Gravatar Και πολύ δύσκολα θα υιοθετήσω οποιαδήποτε καταγγελία από κει, εκ προοιμίου θα διασταυρώνω δύο φορές οτιδήποτε αναπαράγεται και από το Indymedia.


Gravatar Συμφωνώ με το post. Το κακό είναι ότι αυτή την προγονοπληξία τη συναντάμε δυστυχώς και σε ευρύτερα κοινωνικά στρώματα, και όχι μόνο στους κόλπους της Ακροδεξιάς, που είναι και "εξ επαγγέλματος" προγονόπληκτοι.

" Ελληνοχριστιανικός πολιτισμός"
Με απλά λόγια, πώς να κάνετε μια θρησκεία να επικρατήσει καίγοντας αγάλματα, κλείνοντας μαντεία, σταματώντας τους λυμπιακούς αγώνες, καταστρέφοντας ναούς και ανακόπτωντας την πορεία της επιστήμης και φιλοσοφίας

Θα το πάω λίγο μεκρύτερα το θέμα της προγονοπληξίας. Όσον αφορά το Μακεδονικό, τα μόνα επιχειρήματα που λέμε και ξαναλέμε για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, αφορούν το Μ.Αλέξανδρο και τον Αριστοτέλη. Επιχειρήματα δηλαδή αυτονόητα, αφού δεν βρίσκεται ιστορικός ανά τον κόσμο που να ταυτίζει τους σύγχρονους κατοίκους της ΠΓΔΜ με τους αρχαίους Μακεδόνες. Αν βγάζαμε λίγο την τσίμπλα της προγονοπληξίας από τα μάτια, ίσως και να λύναμε και το Μακεδονικό πιο εύκολα.


Gravatar **ΆΣΧΕΤΟΝ**

Αρχίσαμε πάλι: http://www.neos-forum.com/viewto...? p=80883#p80883


Άντε και τους έχω επιθυμήσει..


Gravatar @ Gortynios

Με κάλυψε ο σύντροφος Σλάει. Θα συνεδριάσουμε στην υπόγεια συναγωγή μας θα τραγουδήσουμε "Ναγκίλα Χάβα" και θα αποφανθούμε περί ποσταρίσματος.

@ Pink3426

Δεν αντελήφθην τοιούτον σήμερις...

@ Νάσος
Υποχρέωσις μας να σας φιλέψομεν...

Καλά, να δείτε που θα βγουν οι "Έψιλον" κρυφοεξώγαμα του Πλάτωνος...

@ tropikosss

Ευχαριστώ, αλλά ότι να και να λέτε ω μίσθαρνο όργανο της θολοκουλτούρας η φουστανέλα είναι Χελλένικ ναούμε!

@ Σπάει

Φοβούμαι ότι μόνο από 4μετρους αρχαίους καλαθοσφαιριστές γνωρίζουν...

ΥΓ.

Χάβα, ναγκίλα χάβα, ναγκίλα χάααααβααα...

@ george

Αν δεν είχαμε την Ελληνοχριστιανική προγονοτσίμπλα;

Πιθανόν, αλλά με την υπόθεση να σέρνεται από το 1950 σε στυλ ψυχροπολεμικό και από το 1991 εν θερμώ και βλέποντας την εν γένει φραπογαλέ στάση της Ελλάδας σαν κράτος, δεν ξέρω αν θα τα καταφέρναμε καλύτερα τελικα, ακόμα και αν έλειπε η Ελληνοχριστιανικήή τσίμπλα.

Μπορεί και ναι να φτάναμε σε έναν έντιμο συμβιβασμό με αυτούς που κατοικούν εκεί από το 6ο αι. μ.Χ., αλλά το εν γένει "χύμα στο κύμα " που μας χαρακτηρίζει δεν με κάνει να πειθομαι για κάτι τέτοιο.


Gravatar @sty
" Μπορεί και ναι να φτάναμε σε έναν έντιμο συμβιβασμό με αυτούς που κατοικούν εκεί από το 6ο αι. μ.Χ"

Αυτό ακριβώς εννοώ φίλτατε Φρίξο! Κι εχείς δίκιο, δεν φταίει μόνο η ελληνοχριστιανική τσίμπλα, φταίει και το "χύμα στο κύμα", φταίει και το όλο κλίμα... Τέλος πάντων, ξεφύγαμε, απολογούμαι ταπεινά!


Gravatar Και για να ξεφύγουμε λίγο από τα τετριμμένα...

Όταν η "μιαρή" και "αντίχριστη" Symphonic Gothic Metal βγάζει μουσικά διαμάντια..

I Walk Alone - Tarja Turunen

Το καλύτερο κομμάτι ανεξαρτήτου είδους μουσικής που έχω ακούσει τα τελευταία 5 τουλάχιστον χρόνια.

Χαρισμένο σε όλες και όλους....

http://www.youtube.com/watch?v=r...h? v=rdb_zZjWSE8


Gravatar Aν και λίγο καθυστερημένα παραθέτω εικόνες από το χακαρισμένο site του Πανεπιστημίου Πειραιά.
http://www.imageshack.gr/ view.ph...7i4nxuxvacc.jpg
http://www.imageshack.gr/ view.ph...gbv5fx69hhb.jpg
http://www.imageshack.gr/ view.ph...dchjjp9tlz9.jpg
http://www.imageshack.gr/ view.ph...qvvicy12sk0.jpg
Στην τελευταία εικόνα χαμηλα στο κείμενο που γράφει Dhmokratias h8h είναι link που έβγαζε στη σελίδα του indymedia που έχει τις φωτογραφίες των δαπιτών.

Και 2 παραδείγματα του "δημοκρατικού" και "ανεξάρτητου" indymedia..
http://www.imageshack.gr/ view.ph...p0ottugvmaw.jpg
Σβήσιμο ξανά..(Μπορείτε να δείτε την ώρα..)
http://www.imageshack.gr/ view.ph...yfpj7hd38zj.jpg
'Αλλο ένα..
http://www.imageshack.gr/ view.ph...acfwne7xok5.jpg
Που πήγαν τα 2 τελευταία post??
http://www.imageshack.gr/ view.ph...37c1uwbaxlt.jpg


Gravatar Σχετικόν!
Ακούστε τι λέει ο ξεδιάντροπος!

http://youtube.com/watch?v=QU-xp1cJb9I


Gravatar @tropikosss:

Ουάου να 'ουμ'! Είναι αυτό που λέμε "Θα σου πώ εγώ τί έγινε, μην ακούς τους άλλους". Τρομερός, τρομερός.

Τώρα με τον Ιερώνυμο κερδίζουμε σε λογική αλλά χάνουμε σε ευτράπελα.
Ελπίζουμε όμως, δεν μπορεί... παπάς είναι κι αυτός κατά βάθος!


Gravatar http://www.neos-forum.com/viewto....php?f=2& t=9521
" Α μάλιστα,δεν μας τα λέει καλά η κυρία Παπαζήση,δηλ είναι ίσοι και οι παιδεραστές και οι κτηνοβάτες με εμάς τους ετερόφυλους,μήπως να επιτραπεί και ο γάμος παιδιού με τον πατέρα του ή ενήλικου με παιδάκι...
μήπως έχουμε ξεφύγει τελείως.Αν θέλουν να παντρευτούν να βάλουν δυο δονητές με βέρες στον κώλο τους...
Επειδή έχουμε δημοκρατία και κουμάντο κάνουν οι πολύ,που τυγχάνει να μην είναι ανώμαλοι καλό θα ήταν να μην δοκιμάζουν την οργή μας.
Τέτοιες προόδους δεν τις χρειαζόμαστε να μας λείπουν,αυτά να τα κάνουν αλλού..."


Gravatar http://www.neos-forum.com/viewto...php?f=38& t=9517

' Πάντως αν υπάρξει έξαρση βίας ενάντια στους γκέι θα πρέπει να το δικαιολογήσουμε όπως ο Συνασπισμός κάνει για τα πανεπιστήμια, η στάση του δημάρχου δυναμιτίζει τον ηθικό κόσμο.'

' Πάντως αν υπάρξει έξαρση βίας ενάντια στους γκέι θα πρέπει να το δικαιολογήσουμε'

' αν υπάρξει έξαρση βίας ενάντια στους γκέι θα πρέπει να το δικαιολογήσουμε'


Gravatar Συνεβραίοι καλησπέρα
http://www.youtube.com/watch? v=z...feature=related

Οι πρόγονοί μας (?) αφού κάναν τα πάντα, χτίσαν αυτοκρατορίες και μετρήσαν την ακτίνα της γης μας δώσαν το προνόμιο να κάνουμε ένα διάλειμμα 2000 χρόνων.Πού είναι το κακό?Επειδή ο νεοέλληνας δεν έχει παιδεία, είναι κωλοτούμπας λαός και κομφορμιστής του κερατά δεν λέει τίποτα...σιγά.

ΥΓ.Σε μερικά χρονάκια ο τηλεπροφήτης εμίλησε.Έρχεται η παγκόσμια ελληνοκρατία με κίονες, αγιασοφιά και διαστημόπλοια.
Και τότε ως δια μαγείας η μικρή και ασήμαντη χώρα μας θα κατακτήσει για άλλη μια φορά το γαλαξία.

ΥΓ2.Νομίζετε ότι υπάρχει τέτοιος όρος όπως ελληνική παιδεία?Ακόμα καλύτερα...κονδύλια για έρευνα?


Gravatar Frapdigo σε βρίσκω υπερβολικό,μπορεί να κατέστρεψαν τους αρχαιοελληνικούς ναούς αλλά το κονίαμα που χρησιμοποίησαν για να χτίσουν τους χριστιανικούς καθαγιάστηκε!!

@ανώνυμος

Από που συνεπάγεται αυτό που λέει η Παπαζήση σε αναγνώριση διακιωμάτων στους παιδόφιλους;
Ή δεν κατάλαβες τι ακριβώς λέει η Παπαζήση που είναι απ τους κορυφαίους νομικούς στον τομέα του οικογενειακού δικαίου ή δεν γνωρίζεις τι είναι επαγωγικός συλλογισμός ή όλα αυτά μαζί.Διάλεξε.


Gravatar Ααα και ότι θα γίνει ο γκέι γάμος θα γίνει για να μην γελιώμαστε και πολύ θα το ευχαριστηθώ.Θα γελάσουμε με τους ακροδεξιούς πάσης φύσεως και με τις εκκλησιαστικές οργανώσεις και θα γίνει κι ο γάμος.

Και στη τελική τι σε νοιάζει εσένα ρε ανώνυμε ποιον αγαπάει ο Βαγγέλης και θέλει να τον παντρευτεί;

Το νομικό πλαίσιο υπάρχει απ το 82 κι ας λέει ο Σανιδάς,ως γνήσιος συντηρητικός που είναι,ότι θέλει,το ξέρει ότι νομικά επιτρέπεται.Άμα δεν φόραγε τέτοια μυαλά δεν θα τον διόριζε η ΝΔ πρόεδρο του ΑΠ.


Gravatar tropikosss, εγώ μόνο παρέθεσα posts απο το ΝΕΟΣ (δες λινκ)


Gravatar Αα ώπα ανώνυμε συγνώμη.Θα επανορθώσω!

Ας πούμε ότι απευθύνεται σ αυτούς,όσο βέβαια μπορείς να απευθύνεις λόγο στους προγλωσσικούς.


Gravatar kapote enas Nigirianos me ebgale knock out, mou eipe: 'eseis oi Ellines eiste ebitheis, eisaste oi protoi pou eihate to fos kai to dosate olo kai tzamba, kai tora prepei na to agorazete'. Kata ti diki mou apopsi oi arhaioi kai oi neoellines einai dio diaforetikoi laoi horis koina gonidia.


Gravatar offshore...
Έναν λαό δεν τον κάνουν τα γονίδια, αλλά το περιβάλλον που διαμορφώνουν κ επιδρά στις μελλοντικές γενεές.
It's science


Gravatar Ena mono tha po pano sto thema GENOME PROJECT
https://www3.nationalgeographic.c...phic/ atlas.html
Poso elines einai oi elines...opos vasika kai o ipolipos kosmos...na do ti tha poun gia auto oi fans tis IXOR...


Gravatar @Pink3426
Σας μερσούμε δια το φωτογραφικό άλμπουμ δεσποινίς Πίνκ.
Είναι αυτό ακριβώς που λέγαμε. Σβήνονται άνευ λόγου και αιτίας κοσμιότατα σχόλια μόνο και μόνο επειδή δε συμβαδίζουν με τις απόψεις κάποιων διαχειριστών.
Αμ δε πάει έτσι κύριοι. Μέχρι και το ΝΕΟΣ-φόρουμ αφήνει αντίθετες απόψεις (θα μου πείτε βέβαια εκεί σβήνονται οι εκφέροντες..)

Όσο για το χακάρισμα, είναι λίγο τραβηγμένο το σενάριο ότι από πίσω του κρύβεται το ιντιμίντια. Ένα λινκ δεν μπορεί να το αποδείξει αυτό.


@tropikosss
Ναι είναι γνωστό το +ιερόν βίδεον+ που παραθέτετε κ. Τροπικέ. Είναι το καλύτερο παράδειγμα ορθοδόξου βλακείας.
Πριν ανοίξω το μιαρόν και εθνοπροδοτικόν τούτο βλογ, χρόνια ολόκληρα, έγραφα σε φόρουμ (θα θυμάται σίγουρα ο κος Ιμάτζινος), όπου η αγαπημένη μου ενασχόληση ήτο να αντιπαρατίθεμαι με υπερορθόδοξα άτομα που πράγματι πιστεύουν ακόμα ότι πχ οι αρχαιοελληνικοί ναοί κατοικούνται από παγανιστικούς δαίμονες και χρήζουν εξαγνισμό (...)
Γέλως αστείρευτος όπως καταλαβαίνετε..

Εδώ πχ ένας του αυτού είδους: http://orthodox-world.pblogs.gr/...oi- aggeloi.html


@offshore & BioLogos & Professor Upham
Αμφισβητείτε τα ελληνικά γονίδια; Είσθε προδότες και έμμισθα τσιράκια του Σόρος και του ΕΠΣΕ.
Εδώ να ξεστραβωθείτε: http://jungle-report.blogspot.co...007/11/ dna.html
(αυτό θα έλεγε για εξώφυλλο "Nationalism Geographic" ε; )


Gravatar Χαίρετε!
Συμφωνώ 100% με το κείμενο, αν και από άλλη ιδεολογική αφετηρία. Σήμερα δεν είμαστε Έλληνες, είμαστε Ρωμιοί, αν πιάσουμε το νόημα των Ελλήνων προγόνων μας, τότε θα ξαναγίνουμε Έλληνες, μακράν από αστικούς μύθους κλπ κλπ. Σκοπός το ευ ζήν κι όχι η ευημερία του νες καφφέ.
Σημειωτέον ότι το αυτοματικό σύστημα του Ήρωνος με το άνοιγμα των θυρών το έχω δει σε αναπαράσταση μινιατούρας στο πολεμικό μουσείο. Θεωρείται το πρώτο επίτευγμα στον κόσμο στην επιστήμη του αυτομάτου ελέγχου.


Gravatar @Kwv-vosNtua

"Σήμερα δεν είμαστε Έλληνες, είμαστε Ρωμιοί, αν πιάσουμε το νόημα των Ελλήνων προγόνων μας, τότε θα ξαναγίνουμε Έλληνες, μακράν από αστικούς μύθους κλπ κλπ."

Να και μια φορά που συμφωνούμε απολύτως κ. Κωνσταντίνε.
Δεν είναι όμως οι αστικοί μύθοι το πρόβλημα, και οι Έλληνες είχαν τους δικούς τους.
Είναι ο περίφημος ελληνικός συγκερασμός του ελευθεριάζοντος σκέπτεσθαι και ζην, που είναι, αν μη τι άλλο, εντελώς αντίθετα με τη δουλοπρεπή νοοτροπία του αμνού του θεού Ρωμιού, που ζει μετά φόβου θεού.
Γι αυτό και κατά τη γνώμη μου, Έλληνας χριστιανός -με την ακριβή έννοια των όρων- δεν υφίσταται. Είναι δυό πράγματα εντελώς αντιφατικά που το ένα ακυρώνει το άλλο.
Ρωμυλία έπρεπε να ονομάζεται αυτός ο τόπος και όχι Ελλάς.

Gravatar KATW OI PRODOTES KAI O TYRANOS DR FLANTZAS! H TZATZOYFIA EINAI BUCLERIANH!


Gravatar @A.BU.D.
Έρχεστε να κάνετε προπαγάνδα στο χώρο του Υπουργού Κατασκοπείας & Μυστικών Υπηρεσιών;
Το θράσος σας είναι άνω ποταμών κ. Αδόλφε.
Το ότι σας έχω διαρκώς υπό στενή παρακολούθηση το ξέρετε. Αυτό που δεν ξέρετε είναι ιστορία. Ανοίξτε κανένα βιβλίο ιστορίας να ξεστραβωθείτε και να δείτε ποιοί ήταν οι κάτοικοι της Τζατζουφιάς πριν από 6.5 χιλιάδες χρόνια.
Όταν εμείς κατοικούσαμε και μεγαλοπρεπούσαμε φτιάχνοντας Πολιτισμό στην Τζατζουφιά, ω ανιστόρητε, εσείς ήσασταν μπουχλερομογγολιανοί νομάδες και τρώγατε ακρίδες στις στέπες.

Και αν θέλετε τη Τζατζουφιά: ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!


ΥΓ: Και όταν μιλάτε για τον Εθνάρχη δρ. Φλάντζα, θα πλένετε πρώτα το στόμα σας με κεζάπ.


Gravatar @Biologos, itan eironiko afto pou ipa, eithela na deixo oti einai anousio merikoi anthropoi na paramenoun kollimenoi sta arhaia hronia. Ki ego eimai periballontologos biologos (Enironmental Biologist) alla den beno m'afti tin idiotita edo. Apla apolambano to exairetiko blog.


Gravatar @offshore
Στο ορκίζομαι στο μούσι του Ποσειδώνα δεν το πέταξα για εξυπνάδα, αλλά ως συμπλήρωμα σε αυτό που είπες.

Μου φαίνεται ότι αυτό το βλόκ τραβάει συνεπιστήμονες!

Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή