29 Σεπ 2008

Δελτίο τρικυμίας εν ποτηρίω

29 Σεπ 2008 , 8:34 μ.μ.
Έκτακτο ενημερωτικό ποστ
Κάποιοι εδώ μέσα πιστεύουν ότι με το 5 % που παίρνουμε θα γίνουμε συγκυβέρνηση και θα καθορίζουμε και μάλιστα το μέλλον του τόπου... καλά κρασιά! Η μόνη περίπτωση συνεργασίας είναι να ξεπουληθούν και οι δικοί μας... αν γίνει αυτό τότε θα έχετε και τη συνεργασία σας. (beredimas)
Το να ευελπιστούμε στο να κάνουμε λάθος, είναι ισοδύναμο με το ευελπιστούμε να είμαστε άτομα μειωμένης αντίληψης. (omoios)
Από το φόρουμ του νηπιαγωγείου εθνικιστικών πλευρίτιδων "ο καλός ΝΕ.Ο.Σ."

Σοκ προκάλεσε στους σκληροπυρηνικούς οπαδούς του ΛΑ.Ο.Σ. μια δήλωση του αρχηγίσκου της Βαθιάς Καταποντισμένης στα Σκατά Δεξιάς σε ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, παραθέτουμε την ουσία της είδησης από τον Pathfinder:

Σύμπραξη με τη Νέα Δημοκρατία στην παρούσα Βουλή πρότεινε, προκαλώντας αίσθηση, ο Γιώργος Καρατζαφέρης, βάζοντας όμως ως προϋπόθεση την απομάκρυνση της Ντόρας Μπακογιάννη και του Θόδωρου Ρουσόπουλου από την κυβέρνηση. Αίσθηση προκαλεί και η ανοικτή πρόσκληση του ΛΑΟΣ προς τους διαφωνούντες της Νέας Δημοκρατίας. «Η κυβέρνηση, ωστόσο, έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν συνεργάζεται με τα άκρα» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, ενώ εκτίμησε ότι στις επόμενες εκλογές θα υπάρξει συνεργασία ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ και υπογράμμισε ότι αν δεν αλλάξει ρότα η κεντροδεξιά, θα νικήσει το δίδυμο Παπανδρέου-Αλαβάνος.


Αυτή η σύμπραξη δεν γίνεται χωρίς όρους, οπότε ο αρχηγίσκος απαιτεί λίγο πολύ:

1. Να φύγει η Ντόρα Μπακογιάννη
2. Να φύγει ο Ρουσόπουλος
3. Να αλλάξει η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης


Στο τόπικ που άνοιξε ο Imaginos στο φόρουμ του νηπιαγωγείου εθνικιστικών πλευρίτιδων "ο καλός ΝΕ.Ο.Σ.", με τίτλο "Φεύγω από το ΛΑ.Ο.Σ. Αρκετά πια", οι αντιδράσεις είναι πολύ έντονες και τα περισσότερα πολυγραφότατα μέλη πνέουν μένεα κατά του αρχηγίσκου τους. Σιγά τα ωά χαζά παιδάκια, αντί να βάλλετε κατά δικαίων και αδίκων δείτε το ως ένα ακόμα επικοινωνιακό πυροτέχνημα που όπως πάντα ακολουθείται από τον πανικό για την καθήλωση στα ποσοστά απήχησης του μικροκομματίδιου. Πιστεύει κανείς στα σοβαρά ότι ο Κώστας Καραμανλής θα φοβηθεί και θα διώξει την Ντόρα για να φέρει πίσω τον απολωλό λύκο; Η απλή λογική λέει ότι έτσι θα φύγουν ακόμα περισσότεροι ψηφοφόροι της ΝΔ απ' όσους θα εισέπραττε αυτή με την προσχώρηση του Καρατζαφύρερ. Απλά πράματα. Αν το καλοσκεφτεί κανείς το πράμα ακόμα περισσότερο, το μήνυμα δεν στέλνεται προς τη Νέα Δημοκρατία αλλά προς τους ψηφοφόρους και τα στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ. που φλερτάρουν ανοιχτά με τις υπερεθνικιστικές ομάδες, πχ Χρυσά Αυγά, και κάτι αρρωστάκια τύπου Πλεύρης με σοβαρές επιπτώσεις στο σοβαρό και δημοκρατικό προφίλ που κοπιάζει να χτίσει επί οκτώ χρόνια ο απολωλός λύκος της Δεξιάς. Όλοι μας έχουμε αντιληφθεί εδώ και καιρό πόσο προσπαθεί ο αρχηγίσκος να αποτινάξει αργά και σταθερά το εθνικιστικό παρελθόν του μα τα πλευριτάκια κάνουν μεγάλο σαματά και εκθέτουν το μικροκομματίδιο της Βαθιάς Καταποντισμένης στα Σκατά Δεξιάς. Ουδείς αλάθητος και θα θέλαμε να δούμε στην πράξη την απάρνηση του ρυπαρού παρελθόντος, αλλά αυτή δεν γίνεται με ραβασάκια στη νύφη (ΝΔ) για να τα ακούει η πεθερά (λαοσίτες πλεύρηδες). Όπως και να το δει κανείς το θέμα, αν μπείτε στη θέση του Καραμανλή θα είχατε μια αφορμή να σκάσει το χειλάκι μετά από πολύ καιρό έντονων πολιτικών αναταράξεων.

ΛΑΟυτζίκοι και ΝΕΟΣίτες, κανενός νεοδημοκράτη δεν τρέμει ο κώλος του, αντίθετα το ραβασάκι απευθύνεται σε εσάς. Οι ακραίες αντιδράσεις σάς προδίδουν, ήδη υπάρχουν έμμεσες παραινέσεις από τους "δικούς σας" να πάτε στα Χρυσά Αυγά.

Συνεπώς, ο τέταρτος όρος, που θέτει ο αρχηγίσκος και σας τον περνάει υποδόρια, είναι ο εξής:

4. Να μου αερίσετε τη μάντρα

Περαστικά σας.



_____________________________

Παλιά σχόλια (103)
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή