13 Νοε 2008

Ελάτε χρυσαυγίτες, ελάτε χουντικοί..

13 Νοε 2008 , 2:16 π.μ.
ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ:
Το ιερόν αποκαλυπτικόν βίδεον του άρθρου ετούτου, μετά τη λογοκρισία βρίσκεται και πάλι μαχητικότατον εις τας επάλξεις

====================================================


Προ κάποιων μηνών ο Νίκος Χατζηνικολάου, στη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Real-FM, είχε καλεσμένο του τον φωτοδότη του νου και του πνεύματος, την αστείρευτη πηγή γνώσης, την ενσάρκωση της ειλικρίνειας και της πολιτικής ηθικής, τη μοναδική ε.λ.π.ί.δ.α. για το μέλλον αυτού του τόπου.

Για να μην τα πολυλογούμε, είχε καλεσμένο του τον Γιώργαρο τον Καρατζαφέρη με τ' όνομα.

Ακούγοντας τη συνέντευξη, μου έκαναν εντύπωση κάποια σημεία, για τα οποία θεώρησα αναγκαίο να τα βάλουμε κάτω από το μικροσκόπιο του JUNGLE-Report.
Διότι ο καθένας έχει μεν το δικαίωμα να περνάει όλο τον κόσμο για ηλίθιο, αλλά και ο κόσμος δε, έχει επίσης το δικαίωμα, αλλά και την υποχρέωση, να ξεβρακώνει και να εκθέτει αυτόν που τον περνάει για ηλίθιο. Και ειδικά όταν αυτός έχει το χρίσμα του πολιτικάντη.

Ακολουθούν τα προαναφερθέντα σημεία.





Φυσικά, όπως είναι και συνηθισμένο άλλωστε, τα λεγόμενα του Καρατζαφέρη αποτελούνται από τρία κάρα ψέματα και μια νταλίκα αρλούμπες, με πρώτο και καλύτερο το ότι τάχα δεν τον ενδιαφέρει ποιός είναι και ποιός δεν είναι Εβραίος (ειδικά αυτό), κομμουνιστής, ομοφυλόφιλος κλπ.
Το κατά πόσο τον ενδιαφέρουν, αυτό διαφαίνεται ξεκάθαρα, ειδικά για τα περί εβραϊκής καταγωγής, σε εκείνο το παλιό αμαρτωλό βίντεο που είχαμε αναρτήσει τις προάλλες.

Το επόμενο ωραίο που αναφέρει, που όταν το άκουσα νόμισα ότι δεν άκουγα καλά, είναι που με περίσσια ξεδιαντροπιά δηλώνει ότι τις ακραίες δηλώσεις τις έκανε βάσει κάποιας στρατηγικής ώστε να μαζέψει στην αρχή κάποιο κόσμο στο κόμμα. Θέλει να πει δηλαδή ο ποιητής, ότι αυτά που έλεγε δεν τα εννοούσε..
Εν ολίγοις, αφήνει εμμέσως να εννοηθεί, ότι όλοι όσοι τον ακολούθησαν για τα λεγόμενά του έπεσαν θύματα εξαπάτησης του. Μιλάμε τώρα για το εθνικιστομάνι/ακροδεξιομάνι/ρατσιστομάνι που τον ψηφίζει.
Όλους αυτούς δηλαδή τους άδειασε και τους απαρνήθηκε στην ψύχρα, αφού πρώτα εκμεταλλεύτηκε την ψήφο τους. Στην ουσία, αυτό είναι που δηλώνει στον Χατζηνικολάου.

Μη στεναχωριέσαι όμως εθνικιστικέ/ακροδεξιέ/ρατσιστικέ συρφετέ που τυχαίνει να διαβάζεις αυτές τις γραμμές και μη κρατάς κακία στον Πρόεδρο. Θα δεις στη συνέχεια ότι ο Καρατζαφέρης σου είναι φτιαγμένος απλά μόνο για σένα και θα σου μείνει πιστός μέχρι να τον πάρει ο αρχαιοελληνορθόδοξος ιουδαιοχριστιανικός σου Θεός στον Παράδεισο.



Στην αρχή-αρχή του ανηρτημένου audio ακούμε τον Χατζηνικολάου να αναφέρει, ότι ο αξιότιμος Πρόεδρος, εν έτει 1998, δήλωνε ότι η Χρυσή Αυγή είναι συμπλήρωμα της Νέας Δημοκρατίας.
Κάτσαμε, το λοιπόν, και ψάξαμε στο αχανές μας αρχείο, το οποίο μας έδωσε η ΚΥΠ όπως υποστηρίζει ο Μπουμπούκος...




..για να δούμε τι ήταν ακριβώς αυτό που έλεγε τότε ο πολύς Πρόεδρος.
Βρήκαμε εντέλει, ότι δε δήλωνε μόνο ότι η Χρυσή Αυγή είναι το συμπλήρωμα της ΝΔ, άλλα και πάρα πολλά άλλα απείρου κάλλους νόστιμα και ντελικάτα που μας έδωσαν την αφορμή να φιλοτεχνήσουμε το κάτωθι χάρμα οφθαλμών και ότων.





Το βίντεο είναι επίσης διαθέσιμο εδώ και εδώ και εδώ και εδώ και εδώ και εδώ και εδώ και εδώ και εδώ και εδώ και εδώ και εδώ και εδώ και εδώ και εδώ


Όποιος θέλει να αναδημοσιεύσει το βίντεο στον ιστοχώρο του ο κωδικός είναι:





To 1998, όπως είναι και καταγεγραμμένο στην Ιστορία, ο Καρατζαφέρης ήταν βουλευτής της Νέα Δημοκρατίας και τα πήγαινε τότε με το κόμμα περισσότερο από μια χαρά. Στον ορίζοντα δηλαδή, δεν υπήρχε ούτε ψήγμα που να προμηνύει αποπομπή του, πόσω μάλλον δε τη δημιουργία δικού του κόμματος.
Άρα δεν είχε καμιά ανάγκη από "πραιτοριανούς" (ή αλλιώς υποψήφια θύματα εξαπάτησης) προς δημιουργία βάσεως για κάποιο κόμμα (πιό ηλίθια δικαιολογία δε μπορούσε να σκεφτεί;).

Οπότε, το ερώτημα που τίθεται είναι:
Αφού δεν είχε νεοσύστατο κόμμα το 1998 ο Καρατζαφύρερ, τότε για ποιό καταραμένο λόγο καλούσε ναζιστές, χουντικούς και μοναρχικούς στην οργανωσούλα του τη ΝΕΑ Ε.Λ.Π.Ι.Δ.Α.;

Ένα άλλο πάλι ερώτημα που τίθεται:
Είναι δυνατόν αυτούς, με τους οποίους τάχα δε συμφωνεί και τους θεωρεί ακραίους, να τους τάζει διοικήσεις κρατικών οργανισμών και υφυπουργεία;

Και να θέλει κανείς να τον πιστέψει, ο ίδιος δεν τον αφήνει. Αφού σε όλη του τη σταδιοδρομία χαμοτρίβεται με χουντικούς, νεοναζί, βασιλικούς και με ότι άλλο φιλοφασιστικό περιθωριακό έχει γεννήσει αυτή κοινωνία.

...όμως δε συμφωνεί μαζί τους.


Και τα όνειρα που είχε με το να μαζέψει όλα αυτά τα εξωτικά άνθη στην αγκαλιά του, τα έκανε πράξη αμέσως μετά το ξεπροβόδισμά του από τη ΝΔ, όταν έφτιαξε το ΛΑ.Ο.Σ.. Και όχι φυσικά για να μαζέψει κόσμο στο κόμμα (λες και από αλλού δεν μπορούσε να μαζέψει), αλλά επειδή τα άνθη αυτά τον εκφράζουν. Του αρέσει η ευωδία τους, πως το λένε..
Γι αυτό και ο Κ. Πλεύρης υποψήφιος στο ΛΑ.Ο.Σ., γι αυτό και 4 γνωστά στελέχη της Χρυσής Αυγής επίσης υποψήφια, όπως και πολλά άλλα ωραία άτομα, για να δημιουργηθεί στο τέλος το Karatzaführers dream..

Γι αυτό αγαπητοί κοπρανοκέφαλοι (άνευ καζανακίου) της Χρυσής Αυγής και πρωταγωνιστές του αγώνα, μη τον αδικείτε κατηγορώντας τον διαρκώς στην ιστοσελίδα σας τον άνθρωπο. Δικός σας είναι. Απλά δεν μπορεί να εκδηλωθεί γιατί θα του 'ρθει η σάπια ντομάτα σύννεφο. Πράγμα που τον ανάγκασε τα τελευταία χρόνια να εξελιχθεί στο ακόλουθο πόκεμον:

Photobucket

Όταν, ω μη γένοιτο, εξευτελιστεί σε τέτοιο βαθμό η κοινωνία και έρθει στα πράγματα ο Καρατζαφέρης, ποίον νομίζετε ότι θα καλέσει ως συμπλήρωμα στη διανομή της εξουσίας;
Άσε που θα πάρετε και πιο πολλά από αυτά που σας έταζε το 1998 διότι η χουντική ΕΠΕΝ δεν υπάρχει πια... εκτός και αν της ξαναηγηθεί ο Μάκης Βορίδης με σήμα τον φοίνικα και στη μέση το αυτοσχέδιο τσεκούρι του , αντί του στρατιωτακίου, για να μην προκαλείται ψυχολογικά ο Κώστας Αϊβαλιώτης..
Κι αυτός παλι.. Εμφανίζεται και αυτή η τιμημένη με παράσημα φυγοστρατίας και βραχύχρονης θητείας τραγική φιγούρα στο καρατζαφεροκάναλο και ζητάει την ελεημοσύνη του εκλογικού σώματος. Για να κυβερνήσει, λέει, ο Καρατζαφέρης και να αλλάξει την Ελλάδα..

Εδώ που τα λέμε έχει και κάποιο δίκιο. Με αυτούς που καλεί ο αρχηγός του στη διανομή της εξουσίας φυσικά και θα αλλάξει η Ελλάδα.
Αν πάρουν, για παράδειγμα, οι ΕΠΕΝίτες κανένα Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε., οι οδοί και οι πλατείες της 21ης Απριλίου θα ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια.

Photobucket

Άσε που οι χρυσαυγίτες θα αναγκάσουν τον Γλέζο και τον Σάντα να ανεβαίνουν και πάλι στα γεράματα επάνω στην Ακρόπολη με τα μπαστούνια για να ξανακατεβάσουν τις σβάστικες...

Θα είναι η ένδοξη εποχή, όπου ο Χριστόδουλος θα ανακηρυχθεί σε άγιο και θα στηθεί ανδριάντας του Κώστα Πρέκα σαν δείγμα ευγνωμοσύνης για το ρόλο της εθνικής συνείδησης που έχει αναλάβει να παίζει τα τελευταία χρόνια στις μεσημερούδες.




Α ναι... και θα μπάρουμε και ντη Μπόλη...




-----------------------------


Κλείνοντας, θα τονιστεί δι άλλην μίαν φοράν, ότι κάθε φορά που θα επιχειρείται με ψευτιές και φτηνοκολπαδορισμούς να ξεπλυθεί το βρώμικο προφίλ του ΛΑ.Ο.Σ. και του αρχηγού του, εμείς πάντα θα πεταγόμαστε μιά βόλτα στο βρώμικο παρελθόν του και θα τους κερνάμε δικής τους παραγωγής ποσότητα κοπριάς, μεγαλύτερη ακόμα και από αυτή που στεγάζεται στο κεφάλι ενός χρυσαυγίτη.
Και αυτό, εώς ότου κανάλια και δημοσιογράφοι σταματήσουν να τους προβάλλουν λες και πρόκειται για μετριοπαθείς και άξιους σεβασμού πολιτικούς και να τους δώσουν την αληθινή διάσταση ενός τσίρκου με πανηγύρια παραμορφωμένων, από την ιδεολογία τους, τεράτων.


_____________________________

Παλιά σχόλια (121)
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή