22 Ιαν 2009

Το Jungle-Report στη Βουλή! (Update)

22 Ιαν 2009 , 10:57 μ.μ.

TΟ BLOGSPOT ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΡΕΠOYN ΤΟΥΣ BLOGGERS ΣΤΟΝ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Σε επίκαιρη ροχάλα προέβη ο Βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Κυριάκος Βελόπουλος, στη σημερινή συνεδρίαση του Κυνοβουλίου, προς τον Υπουργό Εθνικής Μωρίας και Θρομβοφλεβίτιδας με θέμα:

Πώς είναι δυνατόν, το JUNGLE-REPORT, να φιλοξενείται ηλεκτρονικώς σε ανθελληνικούς σέρβερ, που προτρέπουν τους μπλόγκερ στην διακωμώδηση των πατριωτικών ιδανικών του κόμματός μας;

Στην ερώτησή του ο Βουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ αναφέρει:

Μπορεί να φαίνεται εντελώς απίστευτο, αλλά είναι γεγονός! Το JUNGLE-REPORT φιλοξενείται ατμοηλεκτρονικώς, στον αγροτικό server που διαθέτει το εβραιομασωνιστικό GOOGLE, (Net block owner : UGJDA - United Gay Jews of Dirty Anarchists), στις ιστοσελίδες του έξωθεν προερχομένου BLOGSPOT. Tα ερωτήματα που αμέσως προκύπτουν είναι πολλά και πιεστικά, μας σφίγγουν το ορθόν έντερο!

Οι κ.κ. φάρμερ του Τέξας, οι πρωτοπόροι της Κου Κλουξ Κλαν, είχαν γνώση ότι φιλοξενούσαν αυτές τις ιστοσελίδες στη χώρα τους; Αν όχι, οφείλουν άμεσα να ευνουχιστούν, εφόσον δεν γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει στις φάρμες με τις χαρωπές αγελάδες που προΐστανται. Αν πάλι ήσαν γνώστες και δεν έκραξαν απολύτως τίποτα, είναι ουσιαστικά συνένοχοι των προκληθεισών τσυριζιώτικων χαϊδολογημάτων. Ύστερα ποιοι είναι οι υπεύθυνοι διαδικτύου των δύο ιδρυμάτων, ποιοι είχαν την ευθύνη της φιλοξενίας των ανθελληνικών ιστοσελίδων, στους server της United Gay Jews of Dirty Anarchists; Με ποια άραγε κριτήρια επελέγησαν αυτές οι ιστοσελίδες, αλλά και υποστηρίχθηκαν οικονομικώς από τους κρυφούς λογαριασμούς του George Soros; Άλλωστε ήταν γνωστό «τοις πάσιν» ότι οι ιστοσελίδες αυτές υποδαυλίζουν σταθερά το γέλιο, τη σάτιρα και την δημιουργία χαρούμενου κλίματος αναρχίας!

Ερωτάται
1) Εάν δεν παρασχεθούν συγκεκριμένες και πειστικές εξηγήσεις από τους πρυτάνεις και τους αντιπρυτάνεις, τότε όλοι οι πολιτικοί του ΛΑ.Ο.Σ., μέλη της ΝΕ.Ο.Σ. και εθνικιστές ψηφοφόροι, που επλήγησαν οι αξιοπρέπειες τους με πολλές φάπες, δικαιούνται να προχωρήσουν, σε μηνύσεις κατά του GOOGLE και του BLOGSPOT, διεκδικώντας μερικά γιαουρτώματα;

2) Εφόσον έκαναν χρήση της καλύψεως των δύο Αγροτικών Ιδρυμάτων, πώς θα κρυφτούν και θα προστατευτούν οι «γνωστοί άγνωστοι», που «κινούν τα νήματα», πίσω από τις γραμμές των ΜΑΤ στα επεισόδια του Δεκέμβρη;

Αστειάκι, αστειάκι, αλλά αν δεν τα μάθατε, ο ΛΑ.Ο.Σ., δια στόματος Κυριάκου Βελόπουλου, έφερε στη Βουλή το Athens Indymedia! Το άνωθεν κειμενάκι αποτελεί σατιρική παραφθορά του δελτίου τύπου, όπως το αναγνώσαμε στην ιστοσελίδα του εθνοπατριωτικού κόμματος.

Θα επισημάνουμε όμως μια περίεργη συγκυρία: με αυτό το θέμα και τις ίδιες ακριβώς καταγγελίες έγινε πριν μια βδομάδα πολύ μεγάλη συζήτηση στο δημοφιλές ιστολόγιο Greek University Reform του καθηγητή Χημείας στο City College of New York (CUNY) κον Θέμη Λαζαρίδη. Μήπως ο κύριος καθηγητής πρέπει να είναι τώρα περήφανος που με τα δικά του στοιχεία ήρθε η υπόθεση στη Βουλή μέσω ενός ακροδεξιού βουλευτή;

Να δώσουμε κι εμείς μια ακόμα ιδέα στους αξιότιμους Λαζαρίδη και Βελόπουλο. Να συζητήσουν και να φέρουν στοιχεία για το πως γίνεται το σύνολο σχεδόν του δεξιού και κυβερνητικού τύπου να εκτυπώνεται στα υπερσύγχρονα πιεστήρια της Τυποεκδοτικής, που είναι επιχείρηση του ΚΚΕ.

__________________
Κι όπως καταλαβαίνετε, δεν είναι τόσο τυχαία η μεταφορά με την Κου Κλουξ Κλαν. Αρκεί να συγκρίνετε το έμβλημα της ρατσιστικής οργάνωσης με το σήμα του ΛΑ.Ο.Σ.


.

UPDATE

Η σημερινή απάντηση στην επερώτηση για το athens.indymedia

(για κλάματα και για γέλια)

.

UPDATE 2

Μια φορά ψεύτες, πάντα ψεύτες!
Η ατζαμοσύνη του ΛΑ.Ο.Σ. δεν έχει όρια, μετά την απάντηση του Ταλιαδούρου στην ερώτηση του Κυριάκουρα, το σχετικό δελτίο τύπου αντικαταστάθηκε από έναν πανηγυρικό (με ξένα κόλλυβα δηλαδή) του Βαΐτση για το επίδομα θέρμανσης. Από δω και μπρος θα κρατάμε screenshot και για την ιστοσελίδα του ΛΑ.Ο.Σ., αυτά τα κόλπα τα έχουν μάθει φαίνεται από το ΝΕ.Ο.Σ. φόρουμ.

.



_____________________________

Παλιά σχόλια (95)
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή