10 Απρ 2009

Αστυνομικά κι αξιοκρατικά - ευθύνη και συνέπεια

10 Απρ 2009 , 6:14 μ.μ.
Άπαντες ενθυμούμεθα την προ μερικών ετών ατυχή στιγμή, κατά την οποία σαλονικία μαγκιόρα κι αλανιάρα ζαρντινιέρα, ονόματι Ζαρντί, εβρυκολάκιασε και κύπριο φοιτητή εμούνταρε.



Η ζαρντινιέρα αργότερα δικάστηκε και καταδικάστηκε πολύ αυστηρά και τώρα είμεθα όλοι σίγουροι ότι, γεμάτη τύψεις, μετάνιωσε πικρά γι αυτό που διέπραξε και σίγουρα έβαλε μυαλό, ούτως ώστε να μην ξαναμαρτάνει στο μέλλον.
Κάτοχοι τριών εγκεφαλικών κυττάρων θα έβαζαν ακόμα και το χέρι τους στη φωτιά γι αυτό.
(για κατόχους των 5 και άνωθεν δεν είμεθα και τόσο σίγουροι)

Ευτυχώς, λέγουμε, που κάποιος χριστιανός βιδεοσκόπησε, ειδάλλως η κακόμοιρη θα αναγκαζόταν σήμερα να μετανοεί και να οδείρεται άνευ καταδίκης.


Ο φύρεφ στέλνει ευχαριστήρια στον Παπαδόγκωνα και η κυβέρνηση τον κάνει... στρατηγό
Ο Στέργιος ο Αποστολίδης,
με τ' όνομα.
Ο τότε Διευθυντής Ασφάλειας Θεσ/νικης, ο Στέργιος ο Αποστολίδης με τ΄όνομα, ο Ταξίαρχος ο να, εφρόντισε να συμφωνήσει και να υπογράψει, με αντικειμενικότητα και Ήθος, τη μία και μοναδική Αλήθεια εις επίσημην αστυνομικήν αναφοράν που περιέγραφε τα πράγματα ακριβώς έτσι όπως είχαν συμβεί.
Θα λέγαμε δε, ότι η αναφορά αυτή ήτο και ολίγον τι αυστηρά -πάντα εις βάρος της Ζαρντί εννοείται:

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us
(κλίξ για μεγέθυνση)


Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο ίδιος ο Ταξίαρχος ο Αποστολίδης, τις μέρες εκείνες του συμβάντος, ...(συγχωρήστε με για τη συγκίνηση που νιώθω γράφοντας αυτές τις γραμμές)... είχε κάνει σε όλους μας την τιμή, θυσιάζοντας πολύτιμο εκ της ξεκουράσεώς του χρόνο, να βγεί σε ειδησαϊκό τηλεπαντζούρι, προς όφελος της υγείας μας, ίνα αποδείξει πως βαριά οφθαλμαπατοπροκαλούσα επιδημία επλάκωσε το πανελλήνιο:






Image Hosted by ImageShack.us
Ο Βασίλης ο Τσιάτουρας,
με τ' όνομα

Η προσφορά του αυτή, εις την Δημοσίαν Υγείαν, ουδέποτε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη -και άρα απαρασημοφόρητη- σε ένα σοβαρό και υπεύθυνο Κράτος, όπως πολύ καλά -και με αδιάσειστα στοιχεία- γνωρίζουμε πως είναι το Ελληνικό.
Έτσι, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Βασίλης ο Τσιάτουρας (επίσης με τ' όνομα), ανέλαβε με σοφία τις ευθύνες του και μετά από πληθώρα αγρύπνων, με βαθείς συλλογισμούς, νυκτών, απεφάσισε να προάξει τον Ταξίαρχο τον Αποστολίδη εις τον βαθμόν του Αντιστρατήγου και να του αναθέσει τα καθήκοντα του Γενικού Επιθεωρητού της Βορείου Ελλάδος.

Image Hosted by ImageShack.us

Το JUNGLE-Report φυσικά χαιρετίζει αυτή την υπεύθυνη προαγωγή, μιας και αποδεικνύει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι η Ελληνική Αστυνομία βαδίζει με βήμα σταθερό εις τον δρόμον προς την προϋποσχεθείσα τελειότητα.

Το JUNGLE-Report εύχεται επίσης, στο μέλλον, να δούμε τον Στέργιο τον Αποστολίδη ακόμα και στα καθήκοντα του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Γιατί άνδρες με Ήθος, Εντιμότητα και Ειλικρίνεια πρέπει να ανεβαίνουν ψηλά, για να πηγαίνει και ο τόπος μπροστά.

http://www.laosver.gr/upload/iblock/096bbecc1d22763c2f38b0a8a8475ebb/plhres.jpg



Ευχαριστούμε Τσιάτουρα Βασίλη, ευχαριστούμε Δημοκρατία Νέα.




_____________________________

Παλιά σχόλια (40)
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή