13 Ιαν 2010

Η συγνώμη του Άδωνη Γεωργιάδη στη Θ. Δραγώνα.

13 Ιαν 2010 , 8:55 μ.μ.



Μετά τις αποκαλύψεις μας για τα ψεύδη που κυκλοφόρησαν ευρέως στο διαδίκτυο περί του περιεχομένου του βιβλίου της Θ. Δραγώνα, με μεγάλη μας χαρά είδαμε τον Άδωνι Γεωργιάδη να βγαίνει στην εκπομπή του και να ανακαλεί τα όσα συκοφαντικά ψεύδη διέδωσε αυτός, ο πρόεδρος του, το κόμμα του και η νεολαία του κόμματός του.
Επρόκειτο ασφαλώς για μια αξιέπαινη πράξη που εμπνέει την αναγνώριση του ήθους του και τον σεβασμό σε κάθε του αντίπαλο.

Βάσει αυτού, ο Άδωνις Γεωργιάδης ανήρτησε στην ιστοσελίδα του και την εξής ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ

Με το παρόν, ως Γραμματέας του ΛΑ.Ο.Σ., εκ μέρους του Προέδρου μας Γ. Καρατζαφέρι, των στελεχών του κόμματος μας και της φίλα προσκειμένις νεολαίας μας, ΝΕ.Ο.Σ., ανακοινώνω την βαθιάν μας λύπι για τις άδικες κατηγορίες μας προς την ερίτιμον Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας (που είναι και συμπαθεστάτι).
Βάσι των αρχαίων γνωμικών "γλώσσα πολλούς είς όλεθρον ήγαμεν1 " και "νέω δέ σιγάν μάλλον ή λαλείν πρέπει2",αλλά και "αεί δ' οπλοτέρων ανδρών φρένες ηερέθονται3", παραραδεχόμεθα πως η κινησίς μας, να αναδημοσιεύσουμε εις τας επισήμους ιστοσελίδας μας και να αναγνώσουμε από το βήμα της Βουλίς ένα ψευδεπίγραφον κείμενον, χωρίς να έχουμε πρωτίστως ελέγξι την εγκυρότητά του, ήταν ατυχίς και απαράδεκτι. Εξίσου ατυχίς αλλά και αφελίς ήταν η κίνησί μας να διαδηλώσουμε κατά της κυρίας Δραγώνα προβάλλοντας το εν λόγω ψευδεπίγραφον κείμενον.
Δια ταύτα, ακολουθώντας και τη σοφί ρήσι του Μενάνδρου "τό γνώθι σαυτόν έστιν, άν τά πράγματα ίδης τά σαυτού και τί σοί ποιητέον4", ζητούμε δημοσίως συγνώμι και υποσχόμεθα επανόρθωσιν της ηθικίς βλάβις που προκλήθηκε.

'Αδωνις Γεωργιάδις
Βουλευτίς Β' Αθηνών
Γενικός Γραμματεύς Κεντρικίς Επιτροπίς του Λαϊκού Ορθοδόξου Συναγερμού


1 Η γλώσσα πολλούς τους οδήγησε στην κατάστροφη
2 Στους νέους ταιριάζει περισσότερο να σιωπούν παρά να μιλάνε
3 Πάντοτε παίρνουν αέρα τα μυαλά των νέων
4 Αυτογνωσία είναι, αν γνωρίσεις τα πεπραγμένα σου και ξέρεις τι πρέπει να κάνεις


Ασφαλώς και όλα τα παραπάνω είναι αρλούμπες.

Το να αναγνωρίζει κάποιος τα λάθη του και να ζητάει συγνώμη, αυτό προϋποθέτει ανδρεία, ειλικρίνεια, εντιμότητα και ντομπροσύνη. Αρετές που πράγματι κάποιοι έχουν, και τους τις αναγνωρίζουμε, και ας μας χωρίζει ιδεολογικά μια άβυσσος.
Από την άλλη βέβαια, το να ψάχνεις να βρεις ανδρεία, ειλικρίνεια, εντιμότητα και ντομπροσύνη στον Άδωνι Γεωργιάδη, είναι σαν ψάχνεις να βρεις φιλανθρωπία στον Κώστα τον Πλεύρη.

Βγήκε λοιπόν στην εκπομπή του στο ΤΗΛΕ(βρ)ΑΣΤΥ και είπε τα ακόλουθα:



Σε αυτή τη δημοσίευση δε θα σχολιάσουμε τις αστείες και ουτοπικές παρερμηνείες που δίνει στα αποσπάσματα που διαβάζει από τα βιβλία της κ. Δραγώνα, στις εκπομπές του σε TΗΛΕΑΣΤΥ & Blue Sky, όπου επιχειρεί να δώσει μια νέα παρανοϊκή ερμηνεία στο "διαβάζω και κατανοώ".
Φερ' ειπείν, δεν μπορεί ο κ. Γεωργιάδης να διαβάζει πχ. τη φράση:
"Τρια πουλάκια κάθονταν στην πλάτη μιας χελώνας"
και μπροστά στα μάτια μας, να μας την ερμηνεύει τρόπον τινά:
"Τρία ανθελληνικά πουλάκια κάθονταν στην πλάτη μιας χελώνας, που συμβόλιζε τον τρούλο της Αγιασοφιάς, και κουτσουλούσαν την ελληνική σημαία που ήταν απλωμένη πάνω του."
Αλλά όλα αυτά, επαναλαμβάνω, τα της μακροσκελούς αναλύσεώς του στο Blue Sky, θα σχολιαστούν στο αμέσως επόμενο άρθρο που θα επιμεληθεί ο κος SRY, όπου και θα ανεβεί ολόκληρη η εκπομπή του. Γιατί εδώ δείχνουμε πάντα όλες τις θέσεις και όλα τα επιχειρήματα του αντιπάλου ακριβώς όπως τα διατυπώνει αυτός. Ο κ. Γεωργιάδης αυτό δεν το έκανε για άλλη μια φορά.
Και εδώ θα απαντηθούν όλα, εν αντιθέσει με τον κ. Γεωργιάδη που παρ' ότι του ζητήσαμε συγκεκριμένες απαντήσεις σε συγκεκριμένες ερωτήσεις, αυτός, ..πιστός στο "δεν αφήνουμε τίποτα να πέσει κάτω", που διαλαλεί συνέχεια, έκανε και πάλι του κεφαλιού του.

Για παράδειγμα σε αυτό εδώ το ψευδέστατο που εκστόμισε στην εκπομπή του:
Ελληνική Επανάσταση του 1821 ήταν ένα εθνικιστικό παραλήρημα, το οποίο χάλασε την αρμονική συμβίωση των λαών της οθωμανικής αυτοκρατορίας.
(πότε και που ειπώθηκε αυτό από την κ. Δραγώνα; -αποδείξεις)
..δεν μας είπε από που ακριβώς πηγάζει καταπίνοντας τη γλώσσα του, όπως έπραξε και σε πολλά άλλα που του ζητήσαμε, τα οποία όμως θα τα δούμε όλα μαζί αναλυτικά στο επόμενο άρθρο.


Επίσης δεν θα αναλύσουμε τις γκαιμπελικές γελοιότητές του περί σύμπραξης Ιού - JUNGLE-Report κλπ, αλλά θα τον δικαιολογήσουμε πλήρως για αυτά τα λεγόμενά του. Διότι τι σόι πνευματικό τέκνο του Κώστα Πλεύρη θα ήταν εάν δεν ελάμβαναν χώρα εντός του κρανίου του όλων των ειδών τα συνωμοσιολογικά όργια, που έχουν ως κοινό εφαλτήριο το "όσοι μας ξεβρακώνουν είναι συνωμότες".

Για την πρόσκλησή του να πάμε στην εκπομπή του και τα συναφή, αυτά τα έχουμε ξαναπεί εδώ: http://jungle-report.blogspot.com/2009/05/2-jungle-report.html .
Επειδή όμως το ύφος του κ. Γεωργιάδη, τη στιγμή που μας προσκαλεί, προδίδει το "αν τολμάτε..", του απαντάμε με το ανάλογο ύφος μέσω του προτεταμένου δαχτύλου μας που δείχνει προς τα σχόλια.
Προσκαλούμε τον κ. Γεωργιάδη στα σχόλιά μας, να έρθει όποια μέρα και όποια ώρα θέλει. Ας φέρει ευχαρίστως και τον αδερφό του μαζί για να συμφωνεί μαζί του και ας πουλάνε και βιβλία. Οι πόρτες μας είναι διάπλατα ανοιχτές.

-------------------------------

Πάμε τώρα στο κυρίως πιάτο.

Είπε λοιπόν ο κ. Γεωργιάδης ότι ουδέποτε ανέφερε πως διαβάζει αποσπάσματα από το βιβλίο της κας Δραγώνα στην εκπομπή του:



Το ίδια αναφέρει και στην "έκκλησία του δήμου" του (ήτοι τα σχόλια στο μπλογκ του):



(Σημείωση: Το να αναρωτιέται ένας βουλευτής, που θέλει να περνιέται και για σοβαρός, για το αν ένας πρόεδρος κοινοβουλευτικού κόμματος θα πρέπει να ελέγχει την εγκυρότητα των κειμένων που διαβάζει στον ελληνικό λαό από το βήμα της Βουλής, αυτό απεικονίζει πλήρως την θλιβερά ανεύθυνη νεοελληνική κατάντια που ζούμε σήμερα.
Και ειδικά στο ΛΑ.Ο.Σ. πάνω στο συγκεκριμένο θέμα δε λένε ποτέ να βάλουν μυαλό.)

Αυτό ασφαλώς το δεχόμαστε, ότι δηλαδή δεν είπε ποτέ πως διαβάζει αποσπάσματα από το βιβλίο, γιατί όντως δεν τον ακούσαμε ποτέ να λέει πως κάνει κάτι τέτοιο. Για του λόγου το αληθές, δεν φαίνεται πουθενά να λέει πως διαβάζει ή μεταφέρει αυτούσια αποσπάσματα από το βιβλίο:




Για να βάλουμε όμως τα πράγματα στη θέση τους, το JUNGLE-Report ουδέποτε κατηγόρησε τον κ. Γεωργιάδη ότι διαβάζει αποσπάσματα από το αγνώστου προελεύσεως κείμενο-φάντασμα στην εκπομπή του - μπορεί ο καθένας να το διαπιστώσει αυτό διαβάζοντας τα προηγούμενα άρθρα μας. Αυτή η κατηγορία έχει εφευρεθεί εξολοκλήρου από τον κ. Γεωργιάδη, προφανώς για να φανεί δικαιωμένος σε μια κατηγορία, την οποία και γι αυτό το λόγο κατασκεύασε -δημιουργία εντυπώσεων γαρ.


Παρά ταύτα βλέπουμε τον κο Γεωργιάδη να κρατάει αποστάσεις από το κείμενο-φάντασμα, λέγοντας πως ουδέποτε το διάβασε στην εκπομπή του και λέγοντας επίσης πως κακώς παρουσιάστηκαν ως αποσπάσματα του βιβλίου εκείνες οι φράσεις σε εισαγωγικά.

Εκεί όμως που ψεύδεται ασυστόλως και προσπαθεί να κοροϊδέψει άπαντες μπροστά στα μάτια μας, είναι όταν αναφέρει πως αυτές οι φράσεις στα εισαγωγικά αποτελούν σύνοψη του κειμένου, ή ακόμα χειρότερα ότι σε αυτές τις φράσεις έχει αλλαχτεί απλώς το κόμμα και η σειρά των λέξεων του αυθεντικού κειμένου και ότι το νόημα παρέμεινε το ίδιο..

Ιδού:



Ο μόνος ορισμός που θα μπορούσε να αποδοθεί στον κ. Γεωργιάδη στην προκειμένη περίπτωση, και δη με μεγάλη επιείκεια, είναι αυτός του κουτοπόνηρου ψεύτη.

Διότι στο προηγούμενο άρθρο μας, η εξαντλητική μας ανάλυση, που έγινε συγκρίνοντας άμεσα τις φράσεις του κειμένου-φάντασμα με τις σχετικές σελίδες του βιβλίου, απέδειξε π-ε-ρ-ί-τ-ρ-α-ν-α πως τα κατασκευασμένα νοήματα του κειμένου-φάντασμα έχουν τόση σχέση με τα πραγματικά νοήματα του βιβλίου, όση σχέση έχει και ο Θάνος Πλεύρης με τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ.
Και αυτό ουδέποτε το αντέκρουσε κανείς ως τώρα, με σοβαρή επιχειρηματολογία, και φυσικά ούτε ο κος Γεωργιάδης τόλμησε να το κάνει στην εκπομπή του και, όπως φαίνεται, ούτε θα τολμήσει ποτέ να το κάνει (περισσότερες λεπτομέρειες γι αυτό, στο επόμενο άρθρο).

Γιατί άνθρωπος που δεν είναι ψεύτης και έχει σώας τας φρένας και γνωρίζει ανάγνωση, ουδέποτε θα ερμήνευε, ή θα προσπαθούσε να ερμηνεύσει, για παράδειγμα αυτό το κείμενο, της σελίδας 16:
«Υπάρχουν πολλές ενδείξεις ότι στη σημερινή συγκυρία της ευρωπαϊκής ενοποίησης αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα ο κυρίαρχος σε μεγάλες και ευρωπαϊκές χώρες ιδεολογικός λόγος, ο οποίος παρά τον εκμοντερνισμό και την εκλέπτυνσή του εξακολουθεί έμμεσα, δίπλα στον μαχητικό αντίλογο, να αξιολογεί τους λαούς και τους πολιτισμούς σε «ανώτερους» και «κατώτερους» και υποτιμά τις λεγόμενες νότιες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή τις λεγόμενες νότιες περιοχές των βόρειων χωρών της κατατάσσοντας τους αντίστοιχους λαούς και πολιτισμούς στην «ανατολή», τόσο με τη γεωγραφική όσο και με την πολιτική σημασία του όρου»
κατ' αυτόν τον τρόπο:
Όποιος αξιολογεί τους Πολιτισμούς σε κατωτέρους και ανωτέρους είναι ρατσιστής και δεν το ξέρει! (σελ. 16).
Αυτό λοιπόν για τον κ. Γεωργιάδη, όπως και όλα τα άλλα του κειμένου-φάντασμα που διαδόθηκε από τον χώρο του, αποτελεί σύνοψη του κειμένου, ή έχει αλλαχτεί απλώς το κόμμα και η σειρά των λέξεων του αυθεντικού κειμένου και το νόημα παρέμεινε το ίδιο.
Και αυτός είναι βουλευτής, που υποτίθεται πως ορκίστηκε μεταξύ άλλων να υπηρετεί και την αλήθεια. Να τον χαίρονται λοιπόν, και να αισθάνονται περήφανοι όσοι τον ψήφισαν.

Από την άλλη βέβαια, αν το καλοσκεφθεί κανείς, ποιός ο λόγος να δηλώνει μανιωδώς ο κ. Γεωργιάδης πως ουδέποτε διάβασε το κείμενο-φάντασμα στην εκπομπή του και πως ουδέποτε το διέδωσε, και κόπτεται να δικαιολογήσει τον Καρατζαφέρη που το διάβασε στη Βουλή; Αφού το κείμενο-φάντασμα λέει αυτά ακριβώς που λέει και το βιβλίο, προς τι το άγχος να δηλώνει εμμέσως "απελθέτω απ' εμού το κείμενον-φάντασμαν τούτο";

Η εξήγηση είναι πολύ απλή. Προσπάθησε με ψέματα να μπαλώσει τη γκάφα ολόκληρου του εθνικιστικού του χώρου που διέδωσε παντού το ψευδέστατο και συκοφαντικό αυτό κείμενο.
Προφανώς δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα ότι είναι βουλευτής και όχι κανένα μικρό παιδάκι για να κάνει τέτοιες κουτοπονηριές.

Από την άλλη, είναι να τα περιμένει όλα κανείς από κάποιον που έκανε μια τέτοια δήλωση, για την οποία τρίβουμε ακόμα τα μάτια μας:
"Όμως μία υπάλληλος και μάλιστα ανωτάτη του ΥΠ.ΠΟ ακόμη και αν ήταν απολύτως επιβεβαιωμένη επιστημονικά η μή ελληνική τους καταγωγή […] ακόμη όμως και αν βρίσκαμε πάνω σε έναν Μινωίτη Αστυνομική ταυτότητα με άλλη καταγωγή, πάλι μία υπάλληλος του ΥΠ.ΠΟ θα έπρεπε να επιμένει στην ελληνικότητά τους, διότι αυτό συμφέρει την Ελλάδα, άρα και την Υπηρεσία την οποία υπηρετεί."
Πηγή: http://img707.imageshack.us/img707/5106/adwnisyperdiastrevl.jpg
Να υποθέσουμε λοιπόν ότι ο κ. Γεωργιάδης στην προκειμένη περίπτωση λειτούργησε έτσι, όπως θα έπρεπε να λειτουργήσει και η "ιδανική" υπάλληλος του ΥΠ.ΠΟ. Είπε δηλαδή ψέματα για να εξυπηρετήσει το "εθνικό καλό", το οποίο "εθνικό καλό" γι αυτόν είναι, αν μη τι άλλο, η δικαιολόγηση των γκαφών στις οποίες υπέπεσε ένα κόμμα και ένα κοπάδι από εθνικιστικά πρόβατα.

__________________


Προχωράμε στο επόμενο πάρα πολύ ωραίο, όπου ο κ. Γεωργιάδης διαβάζει ένα απόσπασμα από το άρθρο του Ιού, το οποίο αναφέρει πως ο κ. Γεωργιάδης διέδωσε το ψευδές κείμενο-φάντασμα αναρτώντας το στην ιστοσελίδα του με την υπογραφή του:



Αναφέρει λοιπόν πως μόνο στα σχόλια του ιστολογίου του (εκκλησία του δήμου) έχει αναρτηθεί αυτό το κείμενο, από πολίτες/σχολιαστές και ότι ο ίδιος ποτέ δεν το έχει αναρτήσει με την υπογραφή του...

Ερώτηση:
Αυτό εδώ: http://adonisgeorgiadis.blogspot.com αποτελεί ή δεν αποτελεί ιστότοπο του κ. Γεωργιάδη;

Σίγουρα ναι, αφού το παρουσιάζει υπεύθυνα με το ονοματεπώνυμό του και το διαφημίζει και στην κεντρική του ιστοσελίδα:



Ερώτηση 2:
Αυτές εδώ, είναι ή δεν είναι αναρτήσεις στο ιστολόγιο του κ. Γεωργιάδη που αναδημοσιεύουν το κείμενο-φάντασμα με την υπογραφή του; (ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ)

1. , 2.
(κλικ για μεγέθυνση)
Πηγές: 1, 2

Αυτά εδώ αποτελούν την αποκάλυψη ενός ακόμα ψεύδους του κ. Γεωργιάδη, μιας και ανέφερε, όπως τον ακούσαμε όλοι μας, πως ουδέποτε ανήρτησε/αναδημοσίευσε/διέδωσε το κείμενο-φάντασμα.

Για το γεγονός ότι τα ανήρτησε, ας τον δικαιολογήσουμε λέγοντας πως τόσο τον κόβει και θεωρεί ότι τα αποσπάσματα αυτά αποτελούν ..σύνοψη από το αυθεντικό κείμενο κλπ και όχι ακριβής αντιγραφή από το βιβλίο -αν και η παρουσίασή τους μέσα σε εισαγωγικά και από δίπλα οι παραπομπές σε σελίδες αφήνει ξεκάθαρα να εννοηθεί πως πρόκειται για αντιγραφή από το βιβλίο- ή ας πούμε ότι παρασύρθηκε από άλλους του κομματικού του χώρου, όπως τον συνυποψήφιό του Αργύρη Σιδέρη, που φημίζεται ιδιαιτέρως για τον δείκτη ευφυΐας που τον διακρίνει.
Το προσπερνάμε όμως αυτό και πάμε στο αμέσως επόμενο πάρα πολύ ενδιαφέρον.


Με την ανάρτηση του αυτή, στις 17/12/2009, ο κ. Γεωργιάδης καλεί τον κόσμο του στη διαδήλωση κατά της κ. Δραγώνα:


(κλικ για μεγέθυνση)
Πηγή: http://adonisgeorgiadis.blogspot.com/2009/12/blog-post_17.html

Image Hosted by ImageShack.us

Τι βλέπουμε λοιπόν τον κ. Γεωργιάδη να κάνει;

Προσυπογράφει ένα κείμενο-ανακοίνωση, όπου παρατίθενται τα ψευδή αποσπάσματα από το βιβλίο της κ. Δραγώνα, και στο οποίο μάλιστα αυτά παρουσιάζονται ως:
"τα ενδεικτικά αποσπάσματα από το βιβλίο της"
Ούτε συνόψεις, ούτε άλλα παραμύθια που με περίσσιο θράσος τόλμησε να βγει και να πει. "Ενδεικτικά αποσπάσματα από το βιβλίο της".

Και μετά ωρύεται που τον αποκαλούμε, και δη λίαν επιεικώς, ψεύτη.

Δύο πράγματα είναι πιθανά για να προβεί σε αυτή την ανάρτηση:
  1. Δεν είχε διαβάσει ποτέ το βιβλίο και με τραγική αφέλεια και ανευθυνότητα αναδημοσίευε, αυτός και το κόμμα του, αυτό το πλαστό κείμενο λέγοντας πως αποτελεί "αποσπάσματα του βιβλίου". (το πιο πιθανό)
  2. Είχε διαβάσει το βιβλίο και παρά ταύτα διέδιδε αυτό το πλαστό κείμενο ως "αποσπάσματά του", ενώ γνώριζε πολύ καλά πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Πράγμα που τον καθιστά αξιοθρήνητο, μιας και αυτό δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις προπαγανδιστικές τακτικές του Γ' Ράιχ, που τόσο θαυμάζει ο πνευματικός του πατήρ Κώστας Πλεύρης.
Και στις 2 περιπτώσεις πάντως, δεν παύει να είναι ένας κοινός-κοινότατος ψεύτης που είχε την αναίδεια να βγεί με το μπόι του στην τηλεόραση και να μας πει αυτές τις φτηνιάρικες δικαιολογίες.

Και για να τελειώνουμε με τα παραμυθάκια, αυτά που έλεγε στις προηγούμενες εκπομπές του για τα γραφόμενα του βιβλίου, δεν ήταν άλλο παρά μεταφορά, με δικά του λόγια, αυτών ακριβώς που αναφέρονται στο κείμενο-φάντασμα και που παρουσίαζε στην ιστοσελίδα του ως αποσπάσματα από το βιβλίο. Και όπως βλέπουμε όλοι, αυτά ακριβώς προέβαλε ως αυθεντικά και η ΝΕ.Ο.Σ. για να τραβήξει τον κόσμο στην πορεία.
Τουτέστιν το άκρο άωτον της ψευτιάς και της απατεωνιάς.


Το ωραίο είναι, ότι ακόμα και οι ίδιοι οι οπαδοί του, βλέποντας πως έχει η κατάσταση, και σκεπτόμενοι πολύ πιο ώριμα και αντικειμενικά, τον καλούσαν να συνετιστεί και να ανακαλέσει αναλαμβάνοντας τις ευθύνες του:

,

,
(κλικ για μεγεθύνσεις)

Μάταια όμως, γιατί έπεσαν επάνω σε ξεροκέφαλο βουλευτή, που έχει την εντύπωση πως, με φτηνοκολπαδορισμούς, γκαιμπελισμούς, κουτοπονηριές και ψέματα, μπορεί να κοροϊδέψει άπαντες μπροστά στα ίδια τους τα μάτια.

Η πλάκα πάντως με τους βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ., είναι ότι ενώ ένας βουλευτής, εκτός από την αποστολή που έχει να συναποφασίζει για την τύχη του λαού, έχει και το άγραφο καθήκον, με τη δημόσια στάση του, το ήθος που προβάλλει και την προσεγμένη συμπεριφορά του, να διαπαιδαγωγεί κατά κάποιο τρόπο τους ανθρώπους της κοινωνίας όπου είναι ενεργός, με τους βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. προφανώς συμβαίνει το άκρως αντίθετο.
Τους βάλαμε δηλαδή στη Βουλή για να τους κάνουμε ανθρώπους.
Είδαμε για παράδειγμα όλοι πόσο καλά συμμαζεύτηκαν οι Καρατζαφέρηδες, Βορίδηδες και οι όμοιοί τους και έκοψαν δημοσίως τις παλιές βαριές ρατσιστικές κορώνες τους.

Και για να επιστρέψω στο θέμα μας, αν άκουγε τους οπαδούς του ο κ. Γεωργιάδης και συνετιζόταν, εμείς από εδώ ήμασταν πρόθυμοι την άλλη μέρα κιόλας να ανεβάσουμε άρθρο όπου θα τον επαινούσαμε για την κίνησή του αυτή. Αφού όμως επέλεξε τον δρόμο του ψεύδους, ας ετοιμαστεί τώρα να ζήσει την κόλαση αυτή που αναφέρει στην εκπομπή του πως επιφυλάσσει για τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Κόλαση που θα γίνει πολύ πιο καυτή στο επόμενο άρθρο, όπου θα αναλυθούν και θα απαντηθούν ένα προς ένα όλα αυτά που ανέφερε στην εκπομπή του στο BlueSky.



Ανδρός χαρακτήρ εκ λόγου γνωρίζεται.
(αφιερωμένο)
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή