5 Φεβ 2010

Φτου ξελεφτεριά στον ήρωα Δημήτρη Παπαγεωργίου

5 Φεβ 2010 , 3:34 μ.μ.
Πρόκειται για τον ήρωα δημοσιογράφο και συντάκτη των φιλοχουντικών εφημερίδων "Ελέυθερος Κόσμος" και "Ελεύθερη Ώρα".

Αυτόν που πήγε να βγάλει το ψωμί του ντε.

Και κατά λάθος -και λίαν αδίκως- συνελήφθη ανάμεσα σε 40 νεοναζί που επιτέθηκαν σε αντιρατσιστική εκδήλωση που οργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμπελοκήπων.



Ο ήρωας Δημήτρης Παπαγεωργίου φορούσε επίσης κουκούλα, όπως κάνει άλλωστε και κάθε δημοσιογράφος που σέβεται τον εαυτό του όταν πηγαίνει να καλύψει το ρεπορτάζ για μια εκδήλωση, και έτσι θα δικαστεί σύμφωνα με τον κουκουλονόμο.

Οπότε συμπεραίνουμε, πως ο ήρωας Δημήτρης Παπαγεωργίου φοράει κουκούλα και στην ραδιοφωνική εκπομπή "ΑΦΟΙ ΛΟΥΜΠΕΝ" που παρουσιάζει μαζί με τον πρόεδρο της νεολαίας του ΛΑ.Ο.Σ., Γιάννη Παναγιωτακόπουλο, στο ΡάδιοΆστυ.
Άλλωστε και εκεί το ψωμί του βγάζει, πως θα ήταν δυνατόν να μη φοράει κουκούλα;



Για τον οποίο κουκουλονόμο, όπως θυμόμαστε όλοι, οι δυνάμεις της ακροδεξιάς είχαν αντιδράσει έντονα.

Γι αυτό δικαίως αντιδρούν και τώρα που αυτός θα εφαρμοστεί στον ήρωα δημοσιογράφο Δημήτρη Παπαγεωργίου που πήγε να βγάλει το ψωμί του κουκουλωμένος ανάμεσα σε 40 κουκουλωμένους νεοναζί φασιστοτραμπούκους.



(κλικ για μεγέθυνση)
Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ και ΕΔΩ



Δικαίως πήρε τηλέφωνο και ο Καρατζαφέρης τον Χρυσοχοΐδη. Δικαίως ωρύεται και ολόκληρο το ΛΑ.Ο.Σ.. Ο Άδωνις, ο Βορίδης, ο Πολατίδης, ο Θάνος και τα υπόλοιπα παιδιά. Που πάντα ξέραμε πόσο πολύ στηρίζουν -off the record και υπογείως- όλους εκείνους που βγάζουν το ψωμί τους με ανάλογες ενέργειες. Τώρα όμως πραγματικά μας έπεισαν όλους.

Μα είναι δυνατόν να συλλαμβάνεται τη σήμερον ημέρα άτομο κουκουλοφορεμένο που βρίσκεται ανάμεσα σε 40 ροπαλοφόρους νεοναζί που επιτίθενται σε ειρηνικές εκδηλώσεις πολιτών;

Και σαν να μην έφτανε αυτό, τον προφυλάκισαν κιόλας!

Λες και παίζει κανένα ρόλο το γεγονός ότι στο παρελθόν συνελήφθη (και καταδικάστηκε σε 7μηνη φυλάκιση), την ώρα που έβγαζε πάλι το ψωμί του, συμμετέχοντας (δημοσιογραφικά και μόνο εννοείται) σε μια επίθεση της Χρυσής Αυγής εναντίον του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος.

Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός της παραπομπής του σε δίκη για μια υπόθεση μαχαιρώματος δύο αριστεριστών από χρυσαυγίτες. Αθωώθηκε μεν τότε, το ψωμί του όμως έβγαζε και εκεί.

Στο σχετικό της άρθρο, η ομάδα του Ιου της "Ε", αυτοί δηλαδή που πληρώνονται από τον Τζώρτζ Σόρος για να κάνουν οι Εβραίοι πρωτεύουσά τους τη Θεσσαλονίκη, παρατήρησε τα εξής:



Ολόκληρο το αρθρο του Ιού, ΕΔΩ

Σπεύσαμε λοιπόν κι εμείς να ελέγξουμε αν όντως τα γράφει αυτά το στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ. και αγωνιστής της Αλήθειας Παναγιώτης Δούμας, και αφού ενημερωθήκαμε πως οι αυτόνομοι και οι από το ΛΑ.Ο.Σ. υποστηριζόμενοι νεοναζιστές φασιστοτραμπούκοι προσήχθησαν με τη θέλησή τους στη ΓΑΔΑ:



πράγμα που επιβεβαιώνει και η ακόλουθη φωτογραφία:




διαβάζουμε μετά στο υστερόγραφό του να γράφει:


Ολόκληρο το άρθρο, ΕΔΩ


Εμείς έχουμε να πούμε μόνο, ντροπή και αίσχος στον Παναγιώτη Δούμα που θεωρεί τον ήρωα Δημήτρη Παπαγεωργίου έναν από την ομάδα των φασιστοτραμπούκων. Επειδή δηλαδή φορούσε κουκούλα και βρισκόταν ανάμεσά τους, πάει να πει πως ήταν ένας από αυτούς;

Το ψωμί που εκείνη την ώρα έβγαζε, κανείς δεν το είδε;




____________


To JUNGLE-Report εκφράζει τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του στον ήρωα με το ψωμί του.

Λευτεριά στον ήρωα Δημήτρη Παπαγεωργίου που διώκεται για τις πολιτικές του ιδέες.

Λευτεριά και στην κουκούλα του.



==============================


Άσχετον (από το χθεσινό ΈΘΝΟΣ):




Που βαδίζομεν;
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή