26 Φεβ 2010

ΕΛ.ΑΣ - Και πάλι πιστή στα ακροδεξιά της καθήκοντα

26 Φεβ 2010 , 11:48 μ.μ.
Πριν από μερικές βδομάδες, αν θυμάστε, είχε γίνει μια εκδήλωση στην Παλαιά Βουλή για το νομοσχέδιο της ιθαγένειας.

"Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος, ο αντιπρόεδρος του ΣΕΒ Χάρης Κυριαζής, ο Συντονιστής του Ελληνικού Φόρουμ Μεταναστών, Αχμέντ Μοαβία, ο πρόεδρος του ΔΣΑ, Δημήτρης Παξινός, ο πρόεδρος της ΔΟΕ, Δημήτρης Μπράτης, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος, ο πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, Κωστής Παπαϊωάννου και ο επίκουρος καθηγητής του Παντείου και πρόεδρος της Ένωσης, Δημήτρης Χριστόπουλος. Την εκδήλωση συντόνιζε ο καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και μέλος του δ.σ. της Ένωσης, Νίκος Αλιβιζάτος."
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αυτής, κάποια στιγμή ξεπετάχτηκαν μέσα από το ακροατήριο καμιά 20ριά-30ριά εξ αίματος & DNA & Ιχώρ απόγονοι του Περικλή, του Αριστοτέλη, του Σωκράτη και του Πλάτωνα και επιχείρησαν με κόσμιο και πολιτισμένο τρόπο να αναπτύξουν τα επιχειρήματά τους.

Εδώ το σχετικό άρθρο της Ελευθεροτυπίας:


Παρακάτω ακολουθεί ένα σχετικό απόσπασμα απο την εκπομπή των Οικονομέα/Καμπουράκη:


Και στο επόμενο βίντεο, από το TVXS, μπορείτε να δείτε την extended version του συγκεκριμένου περιστατικού:



Όλα καλά ως εδώ. Άλλωστε αυτά τα είχαμε δει και ακούσει και τότε, και δη γεμίζοντας υπερηφάνεια για την αρχαιοελληνική μας DNA-καταγωγή, μιας και εκπροσωπείται από τέτοιους πανάξιους απογόνους.

Αυτό όμως που δεν ξέραμε τότε, και που θα μάθουμε τώρα χάρη ενός βίντεακίου που βρήκαμε στο αχανές νέτι, είναι πως οι αστυνομικοί που μπήκαν στην Παλαιά Βουλή για να απομακρύνουν τους απογόνους των Αρχαίων Ελλήνων, είχαν επίσης την εντολή να τους συλλάβουν.

Πράγμα που δεν το έκαναν.

Δείτε το επόμενο βίντεο-ντοκουμέντο που έβγαλε στη φόρα ένας άλλος DNA-απόγονος και θα καταλάβετε τα πάντα:


Εξαιρώντας τις συνωμοσιολογικές και τις εθνικιστικές αρλούμπες του βίντεο, ακούμε τον επικεφαλής της διμοιρίας των αστυνομικών που επιχείρησαν στην Παλαιά Βουλή να λέει ότι δεν συνέλαβαν κανέναν και ότι ήταν αδύνατον να γίνει γιατί ήταν πάνω στην έδρα και ότι είχε δώσει όμως εντολή να συλληφθούν όλοι (...).

Αυτό που λέει ο επικεφαλής της διμοιρίας είναι αλήθεια. Γιατί όπως είδαμε και στα προηγούμενα βίντεο, δεν ήταν δυνατόν να μπορέσουν να συλλάβουν τους DNA-απογόνους.

Γιατί στην έδρα της Παλαιάς Βουλής που ήταν πάνω, πήδηξαν μετά όλοι πάνω από τους φράχτες και σκορπίστηκαν στα διπλανά χωράφια.
Άσε που ήταν και βράδυ, και που να τους βρείς μετά μέσα στην πυκνή βλάστηση με τη βροχή και το αγιάζι να σου δέρνουν τα μάγουλα..

Άσχετη απορία:
Αυτός που τράβηξε το βίντεο ευρισκόμενος ανάμεσα στους αστυνομικούς, άραγε τι δουλειά να κάνει;
Μήπως κάνας δημόσιος υπάλληλος σε Υπουργείο που σχετίζεται με τον Οργανισµό Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου (ΟΠΑΠ);


Πάντως η καλή μου μνήμη με βοηθάει να θυμηθώ μερικούς από τους ίδιους αυτούς DNA-απογόνους των Αρχαίων Ελλήνων και σε μια άλλη τρισανθελληνική εκδήλωση, όπου ανέπτυξαν και πάλι με κόσμιο και αρχαιοελληνικώς πολιτισμένο τρόπο τα επιχειρήματά τους:


Ο φαλακρός ελληνοπίθηκος με το αρχαιοελληνικό DNA, όπως τον ακούμε να λέει, τον λένε Ηλία Παναγιώταρο και είναι της Χρυσής Αυγής. Ήταν αυτός που άρπαξε το μικρόφωνο στην Παλαιά Βουλή επιδεικνύοντας τις ρητορικές του ικανότητες.
Για την ακρίβεια, είναι μέλος του πολιτικού συμβουλίου της Χρυσής Αυγής (ναι έχουν και τέτοιο).


Η μουσάτη αρχαιοελληνική διασταύρωση μεταξύ χάνου και ουρακοτάγκου (βουνίσιου) που είδαμε, την είδαμε επίσης και στο προηγούμενο βίντεο της Παλαιάς Βουλής, να λικνίζεται με ανοιχτό το στόμα κάπου ανάμεσα στο πλήθος.



Άντε να βάλουμε και ένα βίντεο-bonus, πάλι με τον αξιότιμο κύριο Παναγιώταρο, χέρι-χέρι με τον εκδότη του Στόχου (πάντα με "κ"):



κ. Χρυσοχοΐδη, αφού θέλατε να τους συλλάβετε, δε σας κρατάει κανείς να κάνετε πάλι μια επίσκεψη στα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Εκεί κοντά στον Παναγιώταρο θα είναι σίγουρα και ο άριος δασύτριχος χάνος, όπως και όλοι οι υπόλοιποι DNA-συμπρόγονοι. Ακόμα και για τσίσα, πάντα μπουλουκιδόν πάνε αυτοί, ποτέ μόνοι.

Μόνο που αυτή τη φορά, καλό θα ήταν να πείτε στις διμοιρίες σας να λάβουν τα μέτρα τους, για να μη τους ξεφύγουν πάλι στα διπλανά χωράφια (με τ' αγιάζι, τη βροχή, τα μάγουλα, κλπ).



ΥΓ.1: Ναι ντε, δεν είναι απλή συνωνυμία. Ο ίδιος Ηλίας Παναγιώταρος είναι, που ήταν στα ψηφοδέλτια του ΛΑ.Ο.Σ. το 2002, μαζί με άλλους τρεις χρυσαυγίτες (Βασίλη Κολιό, Μιχαήλ Παπαδημητρίου, Νικόλαο Σκάντζο). Όλοι υποψήφιοι υπουργοί...


ΥΓ.2: Τι είχες πει πάλι εσύ βρε Άδωνι; Πως το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη θα έπρεπε να μετονομαστεί σε "Υπουργείο Προστασίας του Αριστερού Πολίτη";
Κάτι τέτοιο πήρε το αυτί μου, μπορεί να κάνω και λάθος..

ΥΓ.3: Σχέσεις Χρυσής Αυγής και αστυνομίας; Άπαπαπα.. Συκοφαντίες..
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή