7 Νοε 2010

Γιώργος Καρατζαφέρης, ο αγνός και αμόλυντος

7 Νοε 2010 , 10:31 π.μ.
Δε θα μιλήσω για τις σημερινές εκλογές. Με όλα αυτά που ακούγονται και γράφονται όλο αυτό τον καιρό, τον έχουν ξεφτιλίσει σε τέτοιο βαθμό αυτόν τον θεσμό που αισθάνομαι πως αν αρθρώσω λέξη περί αυτού θα υποπέσω στα ίδια επίπεδα γραφικότητας.

Και μόνο η ύπαρξη της νοοτροπίας των "κομματικών στηρίξεων" αρκεί για να διαισθανθεί κανείς την φαυλότητα και την υποκρισία που κυριαρχεί μέσα σε όλο αυτό το γελοίο τσίρκο που βάφτισαν "αυτοδιοικητικές εκλογές" και όχι κοπαδοεξαρτημένες.

Θα εκφράσω όμως ένα μεγάλο παράπονο στον αγαπημένο μας κ. Καρατζαφέρη, γιατί από όλη αυτή την προεκλογική κωμωδία μας στέρησε την παρουσία του Μάκη Βορίδη.

Του οποίου τη θέση, για υποψήφιο περιφερειάρχη, έδωσε στον ακόμα ενδοκρανιακώς ανήλικο Άδωνι Γεωργιάδη. Τον ευχαριστούμε φυσικά γι αυτό, μιας και οι τηλεοπτικές εμφανίσεις του Αδώνιδος προκάλεσαν άφθονο γέλιο, ιδίως όταν στο πάνελ ήταν και ο Ψαριανός, αλλά η ψυχαγωγία μας θα ήτο πλουσιότερη αν στις εκλογές συμμετείχε και ο Μάκης Βορίδης, τώρα που μάλιστα τα μίντια και ένα μεγάλο μέρος του πολιτικού κόσμου του έχουν κολλήσει το παρατσούκλι του "σοβαρού πολιτικού", νομιμοποιώντας τον μάλιστα στα μάτια του χαχο-λαού, προσδίδοντάς του το επίπεδο κάποιου που έχει τις αντικειμενικές προοπτικές να στελεχωθεί σε κόμματα που δεν ανήκουν στον χώρο της ακροδεξιάς.

Τις προηγούμενες βδομάδες τα μάθατε οι περισσότεροι τα μαντάτα. Ο Καρατζαφέρης είπε πως ήθελε να τον προστατέψει, ο Βορίδης κράτησε μουτράκια, ο Καρατζαφέρης είπε μετά πάλι πως ο Βορίδης έχει μια αμαρτωλή ιστορία που με πολλή τέχνη έχει καλύψει, για να ξανακάνει ο Βορίδης πάλι μούξου και μουτράκια, και δη χωρίς όλα εκείνα τα εξυπνακίστικα χαζοχαμόγελα που είναι μονίμως αποτυπωμένα στη φάτσα του.

Συγκεκριμένα ο Καρατζαφέρης, μεταξύ άλλων, είχε δηλώσει στο ΈΘΝΟΣ:


Υποθέτουμε πως με την "ομάδα του Τσίπρα" εννοεί τις αξιολάτρευτες αφεντιές μας, μιάς και η φωτογραφία του Βορίδη με το τσεκούρι έγινε γνωστή και διαδόθηκε στο διαδίκτυο και στα υπόλοιπα μίντια από το JUNGLE-Report.
Δεν μας εκπλήσσει φυσικά το "ομάδα του Τσίπρα", όπως δεν μας εξέπληξε και το "εγγόνια του Ιού" που μας πέταξε ο Άδωνις τις προάλλες, όπως δεν μας εκπλήσσουν και όλα τα υπόλοιπα που ακούμε (Εβραίοι, κομμουνιστές, αναρχικοί, πράκτορες..). Γιατί ο συνωμοσιολογικός εγκέφαλος του κάθε ακροδεξιού παθαίνει παράκρουση εαν δεν έχει πρωτίστως κατατάξει τον άλλο σε κάποια ομάδα/κόμμα/οργάνωση κλπ.. Και αυτό, διότι πιστεύει πως όλοι έχουν τις ίδιες ανάγκες να ανήκουν κάπου, πράγμα που ασφαλώς οφείλεται στις αρρωστημένες φοβίες και ανασφάλειές του.

Αυτό όμως που μας εκπλήσσει, είναι να βλέπουμε τον Καρατζαφέρη να παριστάνει το πλυντήριο των βρώμικων παρελθόντων. Δηλαδή τον καθαρό, κρυστάλλινο πολιτικό, στου οποίου την εμβέλεια της αγνής του αύρας άπαντες αποκαθάρωνται των αμαρτημάτων τους.
Το ότι ο ίδιος είναι η προσωποποίηση των προ Ηρακλέους επισκέψεως στάβλων του Αυγεία, αυτό δεν το αντιλαμβάνεται καν.

Σάμπως και τι έκανε ο Βορίδης στο παρελθόν του;

Απλά διετέλεσε πρόεδρος της νεολαίας της ΕΠΕΝ του δικτάτορα Παπαδόπουλου και αργότερα ίδρυσε το νεοφασιστικό Ελληνικό Μέτωπο, που ήταν το ελληνικό αντίγραφο του "Εθνικού Μετώπου" του Γάλλου αρχιρατσιστοφασίστα Λεπέν. Με τον οποίο Λεπέν συνέχεια χαριεντιζόταν, με αποκορύφωμα το κουμπαριλίκι τους στον γάμο του Βορίδη δια μέσου πρωτοκλασάτου στελέχους του Λεπέν.
(Διαβάστε: Χορεύοντας με τη σκληρή ακροδεξιά)


Εκτός αυτών (και άλλων πολλών), κάποτε όταν ήταν φοιτητής, το 1985, φιλοτέχνησε ένα τσεκούρι, με μια πέτρα και ένα καδρόνι, και έτρεχε μαζί με τους φίλους του στους δρόμους να βρει αντιφρονούντες για να αμυνθεί.

Τα δύο σχετικά άρθρα του JUNGLE-Report:
1) Ο τσεκουράτος Μάκης Βορίδης , 2) Μάκης Βορίδης - The Tsecourator Returns.

Αυτά φυσικά δικαιολογήθηκαν τις προάλλες με πρόσχημα το νεαρόν της τότε ηλικίας του Βορίδη (21 χρονών). Ηλικίας που προφανώς έφτανε και περίσσευε για τις ευθύνες στα καθήκοντα της προεδρίας της νεολαίας ΕΠΕΝ.

Εν ολίγοις, αυτά είναι μερικά από τα παρελθοντικά κατορθώματα του Βορίδη. Ότι δηλαδή θα έπραττε και το κάθε φασιστοειδές που σέβεται τον εαυτό του.

Αναρωτιέμαι όμως γιατί χάνει το ύπνο του ο Καρατζαφέρης προσπαθώντας, και με πολύ τέχνη μάλιστα, να καλύψει πράγματα που έκαναν άλλοι...;
Χάνει τόσο χρόνο για τους άλλους και καθόλου δεν τον σκέφτεται τον εαυτό του.

Επειδή λοιπόν είμαστε της άποψης ότι είναι καλό οι άνθρωποι να μην προσέχουν πάντα τους άλλους, αλλά να αφιερώνουν και λίγο χρόνο για τον εαυτό τους, δημοσιεύουμε ένα βίντεο-ντοκουμέντο με παλιά κατορθώματα του αγνού και αμόλυντου Καρατζαφέρη που δεν έχει δει σε ήχο και εικόνα ο ιντερνετικός ήλιος εως τώρα:



(σπεύδουμε από τώρα να συγχαρούμε, και για αυτό το βίντεο, κάποια σαχλοκούδουνα κατινίστικων blogs {No1 & No2}, αναμένοντας αγωνιωδώς να τα ξαναδούμε να αλληλοσυγχαίρονται για τα της αφεντιάς μας)

Τα σχόλια νομίζω είναι περιττά. Ο ήχος και η εικόνα τα λένε όλα.
Ένα ερώτημα πάντως που τίθεται, είναι, αν πιο θλιβερό είναι το φιλοχουντικό κοπάδι που ουρλιάζει από κάτω ή ο ίδιος ο ξετσίπωτος καθοδηγητής του.

Καλούμε άπαντες να αναδημοσιεύσουν και να διαδώσουν το βίντεο αυτό, διότι θέλουμε να δούμε τον καλλιτέχνη Καρατζαφέρη να βάζει αυτή τη φορά όλη του την τέχνη στην κάλυψη βρωμιών και να ασχοληθεί επιτέλους και λίγο με τον εαυτό του. Του αξίζει.

Το λίνκ του βίντεο: http://www.youtube.com/watch?v=vkmn5_InX1o

Εκτός αυτού, είναι και ένας χαχο-λαός που πρέπει να ξέρει τι ρόλο βαράνε όλοι αυτοί οι μασκαρεμένοι με το δημοκρατικό προσωπείο που βλέπει 24 ώρες στα παράθυρα να αλληλοκολακεύονται και να νομιμοποιούνται από χατζημεγαλοδημοσιογράφους, και αν η θέση τους είναι στα επίκεντρα των ΜΜΕ και της πολιτικής ζωής της χώρας ή στο περιθώριο μαζί με τα υπόλοιπα ακροδεξιά αποβράσματα.

Γιατί πάει πολύ το να ακούς π.χ. τον Υπουργό Αμύνης Βενιζέλο να αποκαλεί "σοβαρό" κάποιον που που πριν από 7-8 χρόνια ούρλιαζε το "Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών" και δήλωνε την υποστήριξή του στη Χούντα, και μάλιστα δυσανασχετώντας παράλληλα που δεν ήταν περισσότερο φασιστική.



Run Führer, run..



___________________

Διαβάστε επίσης: http://www.iospress.gr/ios2002/ios20021020a.htm
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή