20 Δεκ 2010

Συνελήφθη ο πολιτευτής του Λά.Ο.Σ., Σπύρος Σταματόπουλος, για εκβιασμό.

20 Δεκ 2010 , 1:26 π.μ.
Την είδηση την πληροφορηθήκαμε από τον φίλο μας στο salata.tv, η οποία αναφέρει:

Θύμα εκβιασμού και συκοφαντικής δυσφήμισης φαίνεται να είχει πέσει τον τελευταίο ένα χρόνο ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, αντιστράτηγος Φράγκος Φραγκούλης, από 49χρονο πολιτευτή του ΛΑΟΣ και απόστρατο συνταγματάρχη, αλλά και την 45χρονη κόρη στρατηγού της ΕΛΑΣ, οι οποίοι φαίνεται ότι διατηρούν blog, μέσω του οποίου κατηγορούσαν τον ίδιο, αλλά και μέλη της οικογένειάς του.
Οι δύο δράστες συνελήφθησαν το μεσημέρι της Κυριακής και ήδη κρατούνται στη ΓΑΔΑ, με την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης και του εκβιασμού κατά του αρχηγού Γενικού Επιτελείου Στρατού.

Ψάχνοντας στο internet, έμαθα εδώ πως το εν λόγω blog είναι το armyalert.blogspot.com. Βέβαια, στο παιχνίδι έπαιζαν (ακούσια ή εκούσια δεν ξέρω) και άλλα "πατριωτικά" blogs, όπως το Hellenic Revenge και το Θερμοπύλαι.
Όσο για τον κατηγορούμενο, λέγεται πως είχε αποχωρήσει από το «κόμμα με κοινοβουλευτική εκπροσώπηση» στο οποίο πολιτευόταν, με σκοπό να ιδρύσει δικό του, φιλοβασιλικό κόμμα.
Κρίμα, που δεν πρόλαβε.

____________________________
Εμείς γνωρίζουμε ότι ο μόνος πολιτευτής που είναι συνταγματάρχης ε.α. και που αποχώρησε από το Λά.Ο.Σ. με σκοπό να ιδρύσει βασιλικό κόμμα, είναι ο Σπύρος Σταματόπουλος, μέλος Κ.Ε Λά.Ο.Σ. και Υποψήφιος βουλευτής Β΄Αθηνών (2007 & 2009).

Συν αυτοίς, έχοντας υπόψιν τον πλαστογράφο Βασίλη Βενίτη, τον έμπορο ναρκωτικών Μάνο Δασκαλάκη  και την απόπειρα ένταξης του Νίκου Μαντούβαλου, λέμε ένα μεγάλο μπράβο στον Καρατζαφέρη που δεν άφησε απατεώνα για απατεώνα αστράτευτο στο κόμμα του.
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή