4 Φεβ 2011

Τρεις περιπτώσεις "πατριωτικού" παρεμβατισμού - Ο γκόμενος του Κολοκοτρώνη κ.α.

4 Φεβ 2011 , 10:00 π.μ.

Γκαιμπελισμοί, ψέματα, κινδυνολογίες, κουτοπόνηρες προπαγάνδες, μπουρδολογίες, συνειδητές υπερβολές, φανατισμοί, συνωμοσιολογίες, ξελαρυγγισμοί, χυδαιότητες, ουρλιαχτά, ύπουλες μηχανορραφίες, ομαδικά γιουρούσια.

Όλα αυτά, με ένα κακόγουστο φόντο που συνδυάζει μίσος, αμορφωσιά, πολιτισμικό επίπεδο Νεάντερταλ και κάλπικη εθνική υπερηφάνεια, αποτελούν χαρακτηριστικά των διαφόρων "πατριωτικών" παρεμβατισμών στο διαδίκτυο και όχι μόνον -έτσι γλαφυρά αποκαλούν τις υστερικές τους κραυγές οι επίδοξοι πατριώτες.

Σήμερα, προς τέρψιν, γνώσιν και ευθυμίαν, θα γευτούμε 3 τέτοια παραδείγματα "πατριωτικού" παρεμβατισμού.

__________________________________________



Πέτρος Τατσόπουλος - Ο Κολοκοτρώνης είχε γκόμενο (και δη αρραβωνιάρη)

Η ιστορία αυτή, που μας προκάλεσε ατέρμονο γέλιο βλέποντας ένα σορό αφιονισμένες "πατριωτικές" λοβοτομές να ουρλιάζουν αφρισμένες στα πέριξ, ξεκίνησε με αυτήν ακριβώς τη συζήτηση στο facebook του Τατσόπουλου:


Διαβάζοντας λοιπόν αυτά, για να βγάλει κάποιος το συμπέρασμα ότι ο Τατσόπουλος ισχυρίζεται πως ο Κολοκοτρώνης είχε γκόμενο, θα πρέπει:

  1. είτε να είναι ασύμμετρος βλάκας, 
  2. είτε να είναι αναίσχυντος προβοκάτορας και γκαιμπελίσκος, 
  3. είτε τα ελληνικά του να είναι επιπέδου προνηπίου  

Ας δούμε λοιπόν πως παρουσιάστηκε αυτό από τα σημαιοστολισμένα "πατριωτικά" καρακιτσαριά του διαδικτύου, που προφανώς πληρούν τουλάχιστον μία από τις τρεις παραπάνω προϋποθέσεις.

Βάζω μόνο μερικούς από τους δεκάδες τίτλους, παραθέτοντας από κάτω και τις πηγές, από όπου μπορείτε να διαβάσετε και τις αρλούμπες τους (με δική σας ευθύνη πάντα).




 


 


 


 


 


 


 


 


Και εδώ ένα εξώφυλλο φιλοχουντικής εφημερίδας:

 
(για αυτούς είμαστε σίγουροι ότι πληρούν αναμφισβήτητα τις 2 πρώτες προϋποθέσεις)


Όπως είπαμε, αυτά ήταν μόνο μερικά από τα δημοσιεύματα του βασιλείου της λοβοτομής. Αν ψάξετε στο google για το "ο Κολοκοτρώνης είχε γκόμενο", θα βαρεθείτε να μετράτε αρρώστους.

Εκτός από το γέλιο και τη διασκέδαση που χαρίζουν απλόχερα αυτοί οι αστείοι τύποι, σου προκαλούν παράλληλα και μια θλίψη, αλλά και μια ντροπή, όταν σκέφτεσαι ότι συνυπάρχεις με αυτούς στον χώρο που λέγεται μπλογκόσφαιρα. 

Για τη συγκεκριμένη θύελλα ανοησίας, μίλησε και ο ίδιος ο Τατσόπουλος στον flash96:


Πηγή: flash96

Εκτός των άλλων πάντως, η όλη αυτή ιστορία ξεδιπλώνει και το μέγεθος του ρατσισμού και της ομοφοβίας που μαστίζει ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας μας.
Διότι αν ο Τατσόπουλος έλεγε φερ' ειπείν ότι ο Κολοκοτρώνης ήταν αρχιτέκτονας, δηλαδή κάτι άλλο που δεν ισχύει ιστορικά, οι αντιδράσεις θα ήταν μηδαμινές και σίγουρα όχι τόσο έντονες και αφιονισμένες. Και φυσικά θα υπήρχε και ένας σεβαστός αριθμός, από του ίδιους αυτούς αμόρφωτους ψευτοπατριώτες που τώρα ωρύονται, που θα συμφωνούσε χωρίς αντιρρήσεις και χωρίς απαίτηση τεκμηρίων για τη δήλωση αυτή, μιας και το "αρχιτέκτονας" σημαίνει κάτι το θετικό.
Και αυτό γιατί απλούστατα, αυτοί οι αστείοι τύποι έτσι αντιλαμβάνονται την Ιστορία, έτσι την μαθαίνουν και έτσι την αναπαράγουν.

Όσο για την ιστορική αλήθεια, εξαιρώντας την όλη ιστορία με τον Τατσόπουλο, έχουν δίκιο οι "πατριώτες". Καλός, χρυσός και άγιος ο Κολοκοτρώνης, Μεγαλέξανδρο πάντως δεν τον λες.

__________________________________________




"Πατριωτικός" παρεμβατισμός στην εκπομπή της Τατιάνας

Tην εκπομπή της Τατιάνας "Αξίζει να το ζεις", στον STAR, έχει κατακλύσει εδώ και πολύ καιρό το φασισταρίο του Αγίου Παντελεήμονα, γνωστό και με το επίθετο "οι Χρυσαυγανακτισμένοι".
Δεν περνάει δεύτερη μέρα που δεν θα δεις την υστερική Σκορδέλη ή τον Γιαννάτο κατσικωμένους στο πάνελ, με έναν όχλο να ουρλιάζει από πίσω τους, σκορπίζοντας ξενοφοβικό μίσος.

Σε μιά τέτοια εκπομπή τις προάλλες παρευρέθη από περιέργεια και ένα φίλος. Ήταν στην εκπομπή που έγινε τηλεφωνική ψηφοφορία για το τείχος που θέλει να χτίσει ο Παπουτσής στον Έβρο και βγήκε το εξωφρενικό αποτέλεσμα: 95% υπέρ του τείχους και 5% κατά.


Μεταφέρω αυτούσια τις εμπειρίες του φίλου (σημειώσεις και υπογραμμίσεις, δικές μου):
Πριν κανα μήνα, βρέθηκα στο στούντιο της Τατιάνας, στην 1η εκπομπή για το φράχτη του Εβρου.
Ενώ είχαμε ενημερωθεί για τους ομιλητες, πηγαίνοντας εκεί μαθαίνουμε ότι η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ δεν θα παραστεί (αφήνοντας τον Άδωνι μοναδικό εκπρόσωπο της κυβέρνησης)
Ενώ η εκπομπή είχε ξεκινήσει και στον "αέρα" είχε βίντεο, μπαίνουν 4 φουριόζοι μαυριδεροι κι αγριεμένοι [σ.σ.: μαυριδεροί = "άριοι"]. Γίνεται μανούρα γιατί θέλουν και οι τέσσερις να κάτσουν με το κοινό (που αποτελείται αποκλειστικά από μαθητές σχολείου), τελικά μένουν οι δύο κι οι άλλοι δύο κάθονται εκτός.

Στο πάνελ η Βαγενά να δίνει ρέστα κάνοντας τον Άδωνι να ωχριά! Τον λόγο παίρνουν τα παλικάρια στο κοινό. Οργιάζουν, διαμαρτύρονται γιατί δεν ακούγεται η φωνή τους, μας λένε για την ιστορία τους στους καταδρομείς, παραληρούν... Αποκορύφωμα: "ο εχθρός είναι εσωτερικός και είναι η κοινοβουλευτική δημοκρατία" Εκεί μέχρι και η Βαγενά ξύπνησε και σηκώθηκε να φύγει! Την σταματάνε. Όλη την ώρα της εκπομπής γίνεται το περίφημο δημοψήφισμα (στο οποίο μπορούσες να τηλεφωνήσεις όσες φορές ήθελες)  που έδωσε 95% υπερ του φράχτη. Τυχαίο;
Παρεμπιπτόντως η εκπομπή συνεχίστηκε την Δευτέρα, μόνο που αυτή την φορά, αντί για "Άγιο Παντ." έχουνε σύνδεση με Τυχερό Έβρου, μέσα στους αγρούς, ένα τσούρμο άνδρες: ο πρώτος λέει, "αντί να χαλάσουν τα λεφτά σε φράχτη, να τα δίνουν σε μας να φυλάμε". Ο δεύτερος λέει ότι "κλοπές γίνονται ελάχιστες, αλλά ο κόσμος φοβάται πολύ, γιατί μπαίνεις στο αποθηκάκι του χωραφιού σου και βλέπεις 5 μαύρους να κοιμούνται και έχουμε μεγάλο πρόβλημα καρδιακών". Ο τρίτος, ακόμα καλύτερος, περιγράφει τις εικόνες των μεταναστών που "μόλις περάσουν τα σύνορα, σκύβουν και φυλάνε το χώμα, γυναίκες με παιδιά στις αγκαλιές, άνθρωποι σε καροτσάκια, με χιόνι ή με 40 βαθμούς ζέστη". Φυσικά, τηλεφωνική δημοσκόπηση, εκείνη την ημέρα δεν είχε.
Πιο κάτω σου επισυνάπτω παλιό chain mail της επιτροπής για πίεση στην Τατιάνα μετά από περσινή της εκπομπή. Για να ξέρουμε και πως πιέζουν για να βρίσκονται εκεί.
(το εν λόγω chain mail, στο επόμενο κεφάλαιο)

__________________________________________



"Πατριωτικός" SPAMεμβατισμός

Αυτό το κεφάλαιο συνδέεται άμεσα με το προηγούμενο. Αποκαλύπτει "πατριωτικές" νοοτροπίες, και ήθη που, αν βγουν από το ψηφιακό τους κάλυμμα, θυμίζουν όχλους από μεσαιωνικές εποχές. Κοντολογίς, ένας βλαξ ουρλιάζει και τρέχει, και αυτό είναι αρκετό για να ουρλιάξουν και να τρέξουν ξωπίσω του άλλοι 100.
Πρωταγωνιστής εδώ είναι ο δημοσιογράφος Σπύρος Χατζάρας, τέως κομματοεξαρτημένος του ΠΑΣΟΚ επί Ανδρέα (του "πατριωτικού" ΠΑΣΟΚ) και νυν ψυχικά ταλαιπωρημένος από σύνδρομα καταδίωξης, καθ' ότι προτού πάει για ύπνο ελέγχει μέσα στις ντουλάπες και κάτω από το κρεβάτι του μην κρύβεται κάνας Εβραίος.
Αυτός είναι λέει "ακομμάτιστος και ανένταχτος πατριώτης" και έχει ιδρύσει μια επιτροπή για να σώσει την Ελλάδα. Το όνομα αυτής: "Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας". Αν και το σενάριο θυμίζει καταστάσεις Δρομοκαϊτείου, το κλαμπ αυτό είναι ευρέως γνωστό στον αυτοαποκαλούμενο "πατριωτικό χώρο" και αριθμεί αρκετούς υποστηρικτές.

Ο Χατζάρας, εκτός των άλλων, διοργανώνει, όπως θα δούμε παρακάτω, και spam-mail επιθέσεις σε αυτούς που δεν υπηρετούν το "εθνικά ορθό", δηλαδή σε οτιδήποτε δεν διακατέχεται από εθνικιστική μισαλοδοξία. Γράφει δηλαδή ένα "e-mail διαμαρτυρίας", το στέλνει σε έναν αριθμό ατόμων, για να το στείλουν αυτοί με τη σειρά τους, μαζικά και επαναλαμβανόμενα, σε κάποιον δημοσιογράφο, ή κανάλι, ή εταιρία κλπ., ώστε να φανεί έτσι ότι τάχα υπάρχει "λαϊκή δυσαρέσκεια" για να αναγκαστεί έτσι το θύμα να αλλάξει "γραμμή".

Το άλλο που κάνει "για την πατρίδα" ο Χατζάρας, είναι να κηρύττει και "ψυχολογικούς πολέμους" σε σελίδες θαυμαστών, όπως αυτές στο facebook. Τουτέστιν, 50-100  νεάντερταλ "πατριώτες" ορμάνε μαζικά σε μια σελίδα και σχολιάζουν σωρηδόν με το ύφος του "αγανακτισμένου πολίτη" για το "εθνικό" θέμα που τους απασχολεί.

Όλες οι λεπτομέρειες για αυτές τις πρακτικές, στο χατζαρέικο-μέηλ που μας έστειλε ο φίλος (για να δείτε και πως βγαίνουν τα 95% στις ψηφοφορίες):


----- Original Message -----
From: EPITROPI ETHNIKIS SOTIRIAS
To: undisclosed-recipients:
Sent: Wednesday, January 20, 2010 11:33 AM
Subject: TATIANA STEFANIDOU

Date: Sat, 16 Jan 2010 00:23:53 +0200

Subject: Fwd: Τατιάνα Στεφανίδου

From:


Διαβάστε το....:

Το μεσημέρι η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή της "αξίζει να το δεις" στον Αντ1, παρουσίασε μία Αφρικάνα λαθρομετανάστρια 23 ετών και έκανε προπαγάνδα υπέρ της χορήγησης Ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες.

Καλεσμένη της επίσης ήταν , η υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ , Θεωδόρα Τζακρή, όπου και εξηγούσε για το πως θα πάρουν όλοι οι λαθρομετανάστες Ελληνική Ιθαγένεια..

Υπήρχαν βέβαια και αρκετοί λαθρομετανάστες και παιδιά αυτών μέσα στο στούντιο , όπου χειροκρόταγαν σε κάθε έκκληση της Τατιάνας να χορηγηθεί Ελληνική Ιθαγένεια σε αυτούς..

Περιτό να σας πούμε ότι τα τηλέφωνα του ΑΝΤ1 κατακλύστηκαν από ακροατές που διαμαρτύρονταν , με αποτέλεσμα να τελειώσει απότομα η εκπομπή..

Γιαυτό θα πρέπει να τους κατακλύσουμε με emails διαμαρτυρίας.

ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤAI  !!!


Τα παρακάτω emails , είναι φόρμες επικοινωνίας όπου βάζουμε το όνομα μας , το email μας , το θέμα και το κείμενο που θέλουμε να γράψουμε. Προσοχή δίνουμε στην φωτογραφία με τα σύμβολα , όπου θα πρέπει να τα αντιγράψουμε σωστά (στην φόρμα) για να μπορέσει ο υπολογιστής να καταλάβει ότι είμαστε άνθρωποι και να αποδεχτεί το email που θα τους στείλουμε.

Το email του ANT1 είναι : http://www.antenna.gr/node/1230

To email του Νίκου Ευαγγελάτου είναι κάτω δεξιά στην σελίδα: http://www.newsit.gr/

Το email της Τατιάνας Σταφανίδου είναι κάτω δεξιά στην σελίδα: http://www.tatianasteam.gr/

Τώρα, έχουν και προφίλ στο Facebook , από όπου μπορούμε να γίνουμε μέλη και φίλοι, και να αρχίσουμε να σχολιάζουμε ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΟΛΑ τα Άρθρα τους , με σκοπό τον ψυχολογικό πόλεμο.

Σκεφτείτε ότι εάν σχολιαστούν από 9000 πολίτες τα προφίλ τους , τότε να είστε σίγουροι ότι θα το συζητάνε για μέρες.

Ο πόλεμος στο Facebook στα προφίλ τους θα πρέπει να είναι καθημερινός και για ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ που βάζουν , εμείς θα γράφουμε για το θέμα που μας ενδιαφέρει.

Ότι και να γράφουν , εμείς θα λέμε τα δικά μας. Είναι βασικό αυτό!

Να λέμε συνέχια για το θέμα που μας ενδιαφέρει και αυτό είναι το: ΟΧΙ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !!!


Τα προφίλ είναι :

Newsit : http://www.facebook.com/pages/NewsIt/170069547711

Τατιάνα Στεφανίδου : http://www.facebook.com/profile.php?ref=profile&id=100000538905965

Γινόμαστε φίλοι και θαυμαστές, και αρχίζουμε και τους τα χώνουμε με προσωπικά μηνύματα και σχολιασμό άρθρων.

Επίσης έχουμε ετοιμάσει 3 emails για αυτούς που δεν ξέρουν τι ακριβώς να γράψουν. Τα αντιγράφουν και τα στέλνουν και στους 3 αποδέκτες που περιγράψαμε πιο πάνω.

Τα σχολια που θα κανουμε ,εαν θελουμε να γραψουμε τυποποιημενα σχολια και να κερδίσουμε χρονο ,ειναι


για την Τατιανα

1.

"Κυρια Στεφανιδου δεν απευθύνεστε σε κάφρους,η ιθαγένεια δεν ειναι σημαία ευκαιρίας,το να αποφασίζει κάποιος που δεν είναι Έλληνας,στον τόπο μου για μένα,δεν του λύνει τα προβλήματα,δημιουργεί προβλήματα σε μας,τους Έλληνες.Είναι πολλά τα λεφτά Τατιάνα,αλλά έχεις ήδη αρκετά,εάν είσαι τόσο πονόψυχη,λύσε τα προβλήματα αυτών για τους οποίους ενδιαφέρεσαι,μοιράζοντας την τεράστια περιουσία που έκανες υπηρετώντας δημοσιογραφικά συμφέροντα,έχεις να δώσεις και στην Αφρικάνα και στην Αλβανίδα,μην πας να ξοδέψεις την μόνη περιουσία που έχει ο ο φτωχός Έλληνας......την Ελληνική του ταυτότητα,δεν σου ανήκει και δεν είσαι ο ΘΕΟς για να μοιράζεις ιθαγένειες.

ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΤΕ

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥ ,ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ,ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΟΥΤΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ,ΑΦΟΥ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ

ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ"




2.
προς τον ΑΝΤ1

"ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΝΤΕΝΝΑ

Ειναι λυπηρό,παχυλά αμοιβόμενοι δημοσιογράφοι[???]όπως η κ.Στεφανίδου,να χρησιμοποιούν τον σταθμό σας για συστηματική ανθελληνική ρατσιστική συμπεριφορά,η κ.Στεφανίδου,με δικαιολογίες ψευτοανθρωπισμού,μεθοδεύει την μαζική πλύση εγκεφάλου ενάντια στους Έλληνες,κατηγορώντας τους για ρατσιστές,απαιτώντας την σταδιακή Αφρικανοποίηση ,Αλβανοποίηση και Ισλαμοποίηση της Πατρίδος μας.Ο εμετός είναι αρκετός και ξεχειλίζει, έφτασε στο σημείο να προπαγανδίζει την μπούργκα ,και την απόδοση ιθαγένειας ,ως την πανάκεια για την επίλυση κάθε προβλήματος κάθε αλλοδαπού.ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ,ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΟΥΜΕΘΑ,Ο ΜΙΝΩΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ????ή απώλεσε κάθε αίσθηση Ελληνικότητας,επιπλέον,καλό θα ήταν να επισημάνετε στην Τατιανα, ότι το παραμύθι περί ΙΣΟΚΡΑΤΟΥΣ δεν πουλά......διαβάσαμε και μάθαμε....ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ,ΜΑΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙΤΕ ....ΚΑΙ Η ΟΡΓΗ ΜΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΓΚΡΑΤΕΙΤΑΙ"



3.
προς τον Ευαγγελάτο

"Νικολάκη....μάζεψε την γυναίκα σου ,η Ισλαμολάγνεια της και η Αφρικανολατρεία της....είναι ολίγον τι ύποπτη.. "

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Antenna TV
www.antenna.gr


Ο χυδαίος σεξισμός ειδικά, στο τελευταίο "mail διαμαρτυρίας", είναι το σήμα κατατεθέν του Χατζάρα.
Είναι αυτός που για τη διαδήλωση-γκάφα του Λά.Ο.Σ., λόγω των πλαστογραφιών κατά της Δραγώνα, είχε "συνθέσει" και το σύνθημα:
«Να στείλετε Δραγώνα και Ρεπούση σε κάποιο υπουργείο Τουρκικό,
αφού γουστάρουν τόσο την Τουρκία και ό,τι οθωμανικό!»



Ο αντι"πατριωτικός" παρεμβατισμός έλαβε τέλος και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του για τα βρώμικα παιχνίδια που παίζουν οι ψευτοπατριωτικοί τενεκέδες στα παρασκήνια. Όσο για το  θόρυβο που κάνουν, είναι γιατί όντως είναι άδειοι.
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή