8 Αυγ 2012

Μία ανοιχτή επιστολή με σκοτεινό αποστολέα

8 Αυγ 2012 , 10:27 π.μ.
Από το http://www.enikos.gr
Μία υπογραφή, μία άποψη, μία αντικοινωνική θέση μία απάνθρωπη άποψη. Υπογράφουν ως "Κάτοικοι και Επαγγελματίες 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος". Όλοι δηλαδή οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες του 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος της Αθήνας (Κυψέλη κυρίως) γράφουν ή προσυπογράφουν, την ανοιχτή επιστολή που απευθύνεται στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και στο Κ.Κ.Ε. "αναφορικά με τις αντιδράσεις των δύο κομμάτων στις επιχειρήσεις σκούπα της ΕΛ.ΑΣ."

Λένε οι αυτοπροσδιοριζόμενοι ως,  οι κάτοικοι του Κέντρου της Αθήναςακομμάτιστοι, αλλά ενεργοί πολίτες, αισθανόμαστε βαθιά θιγόμενοι και για τον λόγο αυτό χρωστάμε επιτέλους μία απάντηση σε όλους αυτούς που χρόνια τώρα δουλεύουν για την καταστροφή της πόλης και της χώρας κρυμμένοι  πίσω από ένα δήθεν «αριστερό» προσωπείο «ανθρωπισμού» και «αλληλεγγύης» 

http://www.skitso.biz/2011/01/blog-post_27.html
Ιερή αγανάκτηση λοιπόν. Οι θιγμένοι, άνθρωποι που δουλεύουν για την πρόοδο της γειτονιάς, πόλης και της χώρας, κατακεραυνώνουν αυτούς που "χρόνια τώρα δουλεύουν για την καταστροφή της πόλης και της χώρας". Οργίζονται γιατί βλέπουν πως η Αριστερά είναι το καλύτερο δεκανίκι του καπιταλισμού και της παγκοσμιοποίησης γιατί βλέπουν πως η Αριστερά κάνει, έναν λυσσαλέο αγώνα  "οργανώνοντας άπειρες προβοκάτσιες" προκειμένου να εγκαταστήσει στην χώρα τους δουλέμπορους και τα πλήθη που αυτοί μετέφεραν.


Μάλιστα. Η συμπαράσταση προς τα θύματα των πολέμων, των εθνικών και θρησκευτικών διχασμών,  των γεωπολιτικών διεκδικήσεων, είναι προβοκάτσια εναντίον του έθνους και στήριξη των δουλεμπόρων. Μόνο ένας Goebels θα μπορούσε να εμπνευστεί τέτοια στρεψοδικία (εντάξει, μαλακία  είναι η σωστή κουβέντα αλλά εδώ μιλάμε κόσμια). Αποδεικνύεται πως τελικά ο "αείμνηστος" άφησε εξίσου ανάξιους και γελοίους κληρονόμους. Και μάλιστα η φύτρα του ρίζωσε στο νότιο άκρο της Μεσογείου, εδώ που όλα ευδοκιμούν και όλα καρπίζουν.

Ο χρυσαυγίτης που επιδεικνύει αυνανιστικό οίστρο ημιμάθειας και παραγωγής εύπεπτης προπαγάνδας για κατανάλωση από τις πεινασμένες μάζες, είναι σίγουρος πως "η μαζική μετακίνηση πληθυσμών προς εύρεση εργασίας σε άλλες χώρες, γνωστή ως «κινητικότητα» (mobility) και η δημιουργία πολυπολιτισμικών κοινωνιών"  είναι βασική αρχή του καπιταλισμού. Πλαστελίνη υο μυαλό. Με τα δυο χεράκια, παίρνει το αιτιατό και το κάνει "βασική αρχή". 

Δεν έχει ακούσει ποτέ του πως οι πολυεθνικές δεν ενδιαφέρονται για το αν ο Μπενγκάλι θα πάει στο Σουρινάμ γιατί εκεί έχει εργοστάσιο ελαστικών π.χ. η Pirelli. Δεν τον ενδιαφέρει τον καπιταλιστή για το αν θα έρθει ο Πακιστανός ή ο Ρουμάνος στην Ελλάδα. Τον ενδιαφέρει όμως να κάνει την Ελλάδα Ρουμανία ή Μπαγκλαντές, όχι φέρνοντας, τους εκεί εδώ αλλά, κάνοντας τους εδώ όπως εκεί

Θα καταλάβαινα την αμάθεια του ιεροκήρυκα του μίσους, αν δεν ζούσαμε αυτές τις διεργασίες στην Ελλάδα σήμερα. Όμως δυστυχώς τις ζούμε. Και δεν το βλέπει ο ανόητος πως, γίνεται "ανταγωνιστικός" κάθε μέρα. Δηλαδή γίνεται Μπενγκάλι ή Κινέζος, ώρα με την ώρα. Και μάλιστα με τη συναίνεση του αφού, βοηθάει στη διάσπαση της κοινωνικής συνοχής, πράγμα που είναι η αρχή στην αλυσίδα της διαδικασίας υποβάθμισης της ζωής και της κοινωνίας. Έχει επιπλέον πάρει και τα λάβαρα της ακροδεξιάς παραπληροφόρησης και υποκουλτούρας και τα ανεμίζει, επιδεικνύοντας με καμάρι την ανοησία του.


Κατηγορεί ο "κάτοικος και επαγγελματίας" της Φωκίωνος Νέγρη (πχ), την Αριστερά ότι, δεν έχει πει ούτε μία λέξη για τις θέσεις εργασίας Ελλήνων και νόμιμων μεταναστών που κατέλαβαν οι μεταφερόμενοι από τα πέρατα της γης, Όλοι οι Έλληνες που έσκαβαν τα περιβόλια του Μαραθώνα, καθάριζαν τα παρμπριζ στην Αλεξάνδρας και μάζευαν το σκραπ από τις γειτονιές, έμειναν άνεργοι. Μετά θυμάται πως η Αριστερά δεν έχει πει λέξη για την εγκληματικότητα, λέξη για τα δις που στοιχίζει στον Έλληνα φορολογούμενο όλη αυτή η ιστορίαΔε χρειάζεται να διαβάσει στοιχεία της Αστυνομίας που λατρεύει, ούτε των συστημικών δεκανικιών της. Δεν τον ενδιαφέρει η αύξηση της φτώχιας και η πορεία προς την εξαθλίωση που παράγει το 56% των Ελλήνων κακοποιών αλλά σίγουρα θα φταίει  το 44% των αλλοδαπών κακοποιών. Δε λέει κουβέντα για την αιτία, είναι όμως λαλίστατος (και μάλιστα εστιασμένα λαλίστατος) για τα θύματα της όλης διαδικασίας. 
Αν τα στοιχεία σε διαψεύδουν, τότε αλίμονο στα στοιχεία.


Η Αριστερά προσποιείται (κατά τον ηλίθιο χρυσαυγίτη συντάκτη της ψευδεπίγραφης επιστολής των κατοίκων και επαγγελματιών) πως κόπτεται για την κοινωνία. Εδώ δε χρειάζεται να σχολιάσει κανείς τίποτα. Οι ακροδεξιοί ελληναράδες και υπερεθνικιστές είναι αυτοί που πράγματι νοιάζονται και γι' αυτό μοιράζουν πατάτες δωρεάν, αρκεί να επιδείξει κάποιος την αστυνομική του ταυτότητα ως τεκμήριο της ελληνικής του ιθαγένειας και υπηκοότητας. Ακόμα και η ελεημοσύνη έχει χρώμα, ταυτότητα, εθνικότητα και θρήσκευμα. Τα έχει όλα αυτά γιατί τα ίδια έχει και η φτώχια, κατά τον ανεγκέφαλο. 

Η Αριστερά "έχυσε τόνους μελανιού κατηγορώντας άπαντες διαμαρτυρόμενους για το χάλι της πόλης και διωκόμενους από τα σπίτια τους ως φασίστες". Οι διαμαρτυρόμενοι που ζητούσαν τα πογκρόμ, που τους χάρισε ο Δένδιας για να τους υπνωτίσει ή που οργάνωναν οι ίδιοι πογκρόμ, δεν είναι φασίστες. Είναι πολίτες σε νόμιμη άμυνα. Το αν αμύνονται βέβαια με ρόπαλα και αλυσίδες, χτυπώντας σε ομάδες των 15 και σφαγιάζουν εξαθλιωμένους μετανάστες που δεν έχουν ούτε την στοιχειώδη δύναμη για να φωνάξουν "Βοήθεια" είναι άλλη υπόθεση. Αμύνονται εναντίον των αδυνάτων και ανίσχυρων. Δεν αμύνονται εναντίον των ποικίλλων οργανωμένων εγκληματικών συμμοριών, που δε γνωρίζουν εθνικά σύνορα, σε αντίθεση με τους "καθαρόαιμους φορείς του ελληνικού DNA, που  ζούνε περιχαρακωμένοι στα σύνορα της φανταστικής ιδιαιτερότητας τους.

 Η επίδειξη δε συμπόνοιας προς τα θύματα των γεωπολιτικών ανακατατάξεων, για τον ιδιοκτήτη φελλώδους εγκεφάλου, συντάκτη της επιστολής, δεν είναι παρά συμπόνοια  για όλους αυτούς που έχουν εισβάλλει στην χώρα παράνομα και μάλιστα η συμπόνοια αυτή περίσσευε στα κείμενα επιπέδου Βίπερ Νόρα, που είδαν το φως της δημοσιότητας. Όταν ένας "λογοτέχνης", όπως ο καταχραστής της γραφικής ύλης, συντάκτης της επιστολής - εμέσματος, σε κρίνει με αυτόν τον τρόπο, τότε μάλλον πρέπει να αισθάνεσαι περήφανος και για το λόγο σου αλλά και για τις ιδέες σου.

Προς στιγμήν μου πέρασε από το μυαλό πως συντάκτης του λιβελογραφήματος , είναι ο Δένδιας αφού εστιάζει στις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ για τα πογκρόμ που ονομάστηκαν "Επιχείρηση Ξένιος Δίας" και μάλιστα τις επιχειρήσεις αυτές, τις βαφτίζει "προσπάθειες της Πολιτείας να λύσει το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης"ενώ είναι ξεκάθαρο πως αποτελούν προσπάθειες αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης (αυτής της πόρνης) από τον Αρμαγεδδώνα που σχεδίασαν οι δύο τρόικες (εσ-εξ) με τα αφεντικά τους (Διευθυντήρια, ΣΕΒ, υπερεθνικό κεφάλαιο) και ενώ είναι μαθηματικά βέβαιο (και με τον πόλεμο στη Συρία να ακμάζει πριν καν ξεκινήσει επίσημα) πως οι αιτίες που γεννούν τις μεταναστευτικές ροές, όχι μόνο δεν υποχωρούν αλλά αναμένεται περαιτέρω κλιμάκωση τους και με την πρόθυμη συμμετοχή της χώρας μας.


Προκαλεί η Αριστερά (σύμφωνα με τον εγκεφαλικά νεκρό συντάκτη) τις χιλιάδες Αθηναίων που εγκατέλειψαν τα σπίτια τους, άφησαν τα μαγαζιά τους και τα γραφεία τους για να γλυτώσουν από την εγκληματικότητα, την βρώμα και την υποβάθμιση της ζωής τους. Ναι, η ζωή τους υποβαθμίστηκε αλλά από ποιον; Από τον μετανάστη ή από την έλλειψη πολιτικού σχεδιασμού, του σεβασμού στον Άνθρωπο  και από τον υπερβάλλοντα ζήλο στην οσφυοκαμψία απέναντι στα ευρωπαϊκά και διεθνή διευθυντήρια; Καλύτερη απόδειξη από την "επαναδιαπραγμάτευση" τύπου ΝΔΠΑΣΟΚΔΗΜΑΡ, δεν υπάρχει. Επαναδιαπραγμάτευση με την όπισθεν, για σταδιακή απαγκίστρωση από τους επαχθείς όρους της αξιοπρέπειας.

Μόνο εάν είσαι τυφλός δεν βλέπεις την κατάντια της πόλης. Μόνο εάν είσαι κουφός δεν ακούς τις κραυγές των ανθρώπων που κινδυνεύουν και αναγκάζονται να ζουν σαν τα ζώα, μέσα σε πρώην αστικές γειτονιές και νυν φαβέλες. λέει η πνευματώδης αμοιβάδα. Και συμπληρώνω, πως μόνο αν είσαι όλα αυτά, δε βλέπεις και τη κτηνωδία που προπαγανδίζει με περισσό ζήλο η επιστολή και ο συντάκτης της. Μόνο αν είσαι όλα αυτά, δεν αισθάνεσαι την οσμή του ναζισμού, που πνίγει την πόλη και τις γειτονιές της



Και το άνθος του κακού τελειώνει με την πρόταση του στους ομογάλακτους του χρυσαυγίτες "να  κάνουν  τον κ. Τσίπρα και την κ. Παπαρήγα επίτιμους προέδρους τους, αφού ως φαίνεται συμβάλλουν τα μάλα στην άνοδο της.  Ποιος δε θυμάται τον "αείμνηστο" Καρατζαφέρη, που με τον ίδιο τρόπο ψάρευε στα θολά νερά, ψηφοφόρους; Θα μπορούσε αυτή η μία γραμμή κειμένου (λέμε τώρα) να αποτελεί υπογραφή του συντάκτη: "ΛΑΟΣ Κυψέλης". Όμως, η κοινή δεξαμενή τροπικών ψαριών και παραδείσιων πτηνών που διαθέτουν τα δύο αυτά μορφώματα- εκτρώματα, τους δίνει την ευχέρεια να ανταλλάσσουν αίματα και ψήφους με χαρακτηριστική άνεση, ακόμα και όταν δεν θέλουν οι επικεφαλής τους. Πρόσφατα μάλιστα αποδείχθηκε πως με τον Σαμαρά στη ΝΔ, από την ίδια δεξαμενή ρουφάει αίμα, ψηφοφόρους και ιδέες και πάλαι ποτέ "μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη" και νυν νεο-ΕΡΕ

Ακόμα μία υπογραφή που στηρίζει τον ισχυρισμό της προηγούμενης παραγράφου, μπαίνει στο τέλος. Θα μπορούσε να είναι, είτε του Δένδια, είτε του Βορίδη. Ακόμα και του Άδωνι. Ακόμα και του Γιακουμάτου. Όλο το θέατρο σκιών της ελληνικής ακροδεξιάς στην πίστα. Υπογράφουν ψευδεπίγραφα σαν "κάτοικοι του κέντρου που στηρίζουν τις προσπάθειες της Πολιτείας και καταγγέλουν τις ανακοινώσεις αυτές (σσ του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ) ως γελοίες, τις πολιτικές που εκφράζονται στα ρηχά αυτά κείμενα ως επιφανειακές και επικίνδυνες, ενώ είναι πλέον πασιφανές πως όσοι ενστερνίζονται αυτές τις ιδέες πάσχουν από επιλεκτική τύφλωση και κώφωση." ενώ είναι πια γνωστό πως το μεταναστευτικό είναι ένα θέμα πολιτικής και όχι αστυνομικών μέτρων.

Πνεύμα και ηθική, έλεγε ο αείμνηστος Αυλωνίτης. Το δίπολο που τρέφει την ασυδοσία, την ανικανότητα και την αυθαιρεσία. Όπου οι επιχειρήσεις χειραγώγησης των συνειδήσεων εντείνονται, η πολιτική και η κοινωνία οπισθοχωρούν. Και τι άλλο χρειάζεται το σημερινό πολιτικό σύστημα των δουλοπρεπών ανδράριων και γύναιων, για να εδραιώσι οριστικά τον φασισμό σαν σύμμαχο του στην μεγάλη αντιλαϊκή επίθεση που έχει εξαπολύσει; 

Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή