16 Μαρ 2014

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε θραύση και στο Λονδίνο (video)

16 Μαρ 2014 , 8:59 μ.μ.
Λόγω της επιτυχημένης του πορείας στην Ελλάδα ως τηλεβιβλιοπώλης και μετέπειτα τηλεϋπουργός Υγείας, ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεκίνησε διεθνή καριέρα.
Μετά την εμφάνισή του στο «Χάρβαρντ», σειρά να υποδεχθεί τον Άδωνη Γεωργιάδη, για να διδαχθεί από τις πολύτιμες γνώσεις του για την Υγεία, είχε και το Imperial College του Λονδίνου. Πράγμα που πιθανολογείται ότι σημαίνει ότι βρέθηκαν και εκεί συνεργάτες της κυβέρνησης για να τον προσκαλέσουν.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης κατέπληξε τα φοιτητικά πλήθη στη διάλεξή του, υπενθυμίζοντας, μεταξύ άλλων, πως υπήρξε όντως κόσμος που τον ψήφισε για να βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Κόσμος που προφανώς είχε ενημερωθεί και προεκλογικά από τον Άδωνη Γεωργιάδη ότι αν τον ψηφίσουν θα μείνει χωρίς φάρμακα, χωρίς γιατρούς, χωρίς περίθαλψη, ότι θα εισέρχεται στα νοσοκομεία πληρώνοντας εισιτήριο και άλλα παρόμοια και επιτυχημένα

Ακολουθεί στιγμιότυπο από την επιτυχημένη εμφάνιση του Αδώνιδος Γεωργιάδου εις τα Λονδίνα.




ΥΓ.: Περισσότερα βίντεο από την εμφάνιση του κ. Γεωργιάδη στο Λονδίνο μπορείτε να δείτε εδώ.


UPDATE:
Τελικά πέσαμε έξω με την αρχική εικασία μας ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης μάλλον προσεκλήθη στο Imperial College από κάποιον συνεργάτη της κυβέρνησης. Τελικά τον προσκάλεσε ο ΟΝΝΕΔίτης Μιχάλης Ντιναλέξης, πρόεδρος του «Hellenic Society of Imperial College» και υιός του πρώην διοικητή του νοσοκομείου Άρτας.




Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή