6 Μαρ 2014

Αποκλειστικό: Ο Πούτιν χαιρετά ναζιστικά!

6 Μαρ 2014 , 12:12 π.μ.



Το περιστατικό συνέβη κατά την διάρκεια στρατιωτικών γυμνασίων ανατολικά της Μόσχας, στην πόλη Μούφογκραντ.
Ο Ρώσος πρόεδρος μην γνωρίζοντας ότι υπήρχε φωτορεπόρτερ, άρχισε να χαιρετά ναζιστικά και να τραγουδά Γερμανικά εμβατήρια, κρατώντας ένα μπουκάλι βότκα στο ένα χέρι, και πυροβολώντας αδέσποτα σκυλιά με το άλλο.

Εντωμεταξύ, ο υποτιθέμενος ναζιστικός χαιρετισμός του Ουκρανού πρωθυπουργού, αποδείχθηκε μούφα.
Σε βίντεο που κυκλοφορεί, φαίνεται καθαρά ο Αρσένι Γιάτσενιουκ απλά να χαιρετά κάποιους από το πλήθος, ενώ η Ρώσικη μονταζιέρα τον μετέτρεψε σε …ναζιστή.
Δυστυχώς πολλοί την πατήσαμε,και εγώ ένας από αυτούς…
Δεν ξέρω ποιός ηλίθιος και σε ποιά κρατική Ρωσική υπηρεσία αποφάσισε να κάνει αυτή την απίστευτη χοντράδα, το μόνο που κατάφεραν τελικά είναι να κάνουν τον νέο Ουκρανό πρωθυπουργό συμπαθή στα μάτια της παγκόσμιας κοινής γνώμης.
Η λογική, πες ψέματα και στο τέλος άντε να αποδείξει ο άλλος ότι δεν είναι ελέφαντας, μπορεί να έπιανε την εποχή της KGB, Βλαδίμηρε, αλλά τώρα πια μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανκ.

Χάιλ Πούτιν!

ΥΓ

Μια που υπάρχουν πολλοί γκαβοί σε αυτή την χώρα, να ξεκαθαρίσω πως ο Πούτιν ΔΕΝ χαιρετά ναζιστικά.
Απλά έκανα ότι και οι Ρώσικες υπηρεσίες, πήρα δηλαδή ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο, το απομόνωσα, με αποτέλεσμα χωρίς να πειράξω την φωτογραφία, να φαίνεται σαν ο Πούτιν να χαιρετά ναζιστικά.
Είναι πολύ απλό, όρεξη να έχει κανείς και μπορεί να κάνει μέχρι και την βασίλισσα της Αγγλίας να χαιρετά ναζιστικά.
Όπως είπα και σε σχόλιο στο Facebook, πρόκειται για τεράστια γκάφα της Ρωσικής πλευράς και για αυτοκαταστροφική πολιτική.
 Η ψεύτικη φωτογραφία του Γιάτσενιουκ ουσιαστικά  έδωσε άλλοθι στην συμμετοχή των ακροδεξιών στην Ουκρανική κυβέρνηση, καταφέρνοντας τελικά να παρουσιάσει την Ουκρανική κυβέρνηση ως θύμα τής Ρωσικής προπαγάνδας…
 Τα συγχαρητήρια μου στον εμπνευστή της ιδέας…

SXY
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή