6 Μαρ 2014

Το Ποτάμι ξεκίνησε από τις πιο αγνές πηγές

6 Μαρ 2014 , 10:22 π.μ.


Το Ποτάμι με τα καθάρια ύδατα ξεκινάει από τις πιο αγνές πηγές για να φέρει την κάθαρση ή, πιο σωστά, το ξέπλυμα.

Ακολουθούν μερικά κορυφαία σημεία από την ομιλία του Σταύρου Θεοδωράκη που, εκτός του ότι μοιάζουν σαν να απομαγνητοφωνήθηκαν από τις προεκλογικές αναλύσεις του Πρετεντέρη στο δελτίο του megamou, όπου διακήρυττε τι είναι σωστό και τι όχι για τη χώρα, αποκαλύπτουν και τον πραγματικό λόγο ύπαρξης του Ποταμιού.

«Το ποτάμι κλέβει ιδέες και από την αριστερά και από τη φιλελεύθερη παράταξη.»

«Το μεγάλο ζήτημα αυτή τη στιγμή της χώρας δεν είναι να συζητά για τις αποφάσεις του Παπανδρέου, ούτε για τις αποφάσεις του Παπαδήμου, ούτε καν για τις αποφάσεις του Σαμαρά. Η μεγάλη ανάγκη, και εδώ ίσως είναι το πιο σύγχρονο ερώτημα, είναι αν θέλουμε ένα εθνικό σχέδιο για να βγούμε από την κρίση.»

«Μπορεί το Ποτάμι, στην οποιαδήποτε εκδοχή, να αλλάξει την πορεία της χώρας; Βεβαίως όχι. Αυτή η χώρα πρέπει να αλλάξει με συμμαχίες. Το Ποτάμι, αύριο, από αυτό το ποσοστό που θα του δώσουνε, θα επιδιώξει τη συνεννόηση με τους άλλους.»

Αν αποτύχει όμως και αυτό το εγχείρημα, έχοντας δηλαδή την τύχη των περιβόητων «58»* και παράλληλα το ΠΑΣΟΚ εξαϋλωμένο, το μόνο που απομένει στους μεγαλομέτοχους του megamou είναι να κατέβουν οι ίδιοι αυτή τη φορά υποψήφιοι, μιας και όλες οι «αγαπητές στο λαό» προσωπικότητες που έχουν στη τζέπη τους θα τους έχουν πια τελειώσει.


*Που πήγαν αλήθεια αυτοί οι «58»; Από κει μας «πληροφορούσαν» επί βδομάδες, με πρωτοσέλιδα και με εκτεταμένα ρεπορτάζ στα δελτία, ότι γεμίζουν ασφυκτικά τις αίθουσες και ότι θα σαρώσουν τα πάντα στην πολιτική σκηνή της χώρας, που στην ευχή τους έχουν καταχωνιάσει τώρα; Α, ναι.. έχουμε Σταύρο Θεοδωράκη τώρα.


Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή