12 Απρ 2014

Τελικά ο Άδωνις φώναζε το ναζιστικό σύνθημα για τη Βόρεια Ήπειρο

12 Απρ 2014 , 12:29 π.μ.
Τελικά ο Άδωνις Γεωργιάδης πήρε πίσω τα περί πλαστότητας του βίντεο που τον εμφάνιζε να φωνάζει το ναζιστικό σύνθημα «θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η γη» και ανέβασε στο youtube ένα βίντεο από την ίδια εκδήλωση, αλλά από άλλη κάμερα λήψης, στο οποίο δεν φαίνεται μεν αλλά ακούγεται καθαρά από το μικρόφωνο να φωνάζει μαζί με τους οπαδούς του «Θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η γη - Βόρειος Ήπειρος γη ελληνική».


Ο υπουργός μας ενημέρωσε μάλιστα για το βίντεο μέσω του twitter γράφοντάς μας τα εξής:


Του είμαστε ευγνώμονες γι αυτό, γιατί έτσι μας βγάζει από τον κόπο να συνεχίσουμε να ψάχνουμε στα αρχεία μας, σε υπολογιστές, dvd's και σκληρούς δίσκους για να το βρούμε ολόκληρο. Γιατί έχουν περάσει και 5 χρόνια από τότε, δεν ήταν κάτι που έγινε πρόσφατα για να μπορεί να βρεθεί αμέσως.

Μάλλον ο Α.Γεωργιάδης δεν άντεχε άλλο να βλέπει τους οπαδούς του να τρέχουν σε σχόλια διάφορων ιστοσελίδων και να γράφουν εμμονικά ότι το βίντεο είναι πλαστό και ότι θα κάνει μήνυση σ' αυτόν που το κατασκεύασε, και αποφάσισε να τους βγάλει από αυτό το μαρτύριο.
Γιατί πριν από 4 μόλις μέρες τους κορόιδεψε γράφοντας:



Στην ίδια εκδήλωση, μάλιστα, άλλος ένας που απολάμβανε και ευχαριστιόταν αυτό το σύνθημα ήταν και ο Μπάμπης Καραθάνος. Ο οποίος μάλιστα είπε ότι το σύνθημα αυτό ήταν της «Εθνικής Νεολαίας Β. Ηπείρου». Ναι, όντως, το «Βόρειος Ήπειρος γη ελληνική» ήταν της ΕΝΒΗ, αλλά το «θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η γη» δεν μας λέει τίνος σύνθημα ήταν.


Ο Μπάμπης Καραθάνος είχε αποχωρήσει τότε από το ΛΑ.Ο.Σ. και σήμερα είναι διορισμένος σύμβουλος του Άδωνη Γεωργιάδη στο υπουργείο Υγείας. Κυβέρνηση Σαμαρά γαρ.

Το πιο αστείο απ' όλα, όμως, είναι ότι ο Ά.Γεωργιάδης ανέβασε το βίντεο για να αποδείξει την αθωότητά του. Ήταν, λέει, «για τη Βόρεια Ήπειρο και όχι των ναζί», λες και το ένα αποκλείει το άλλο.
Αλλά αφού είναι έτσι, τότε να του προτείνουμε κι εμείς μερικά συνθήματα για τη Βόρεια Ήπειρο, που θα μπορεί να φωνάζει άφοβα μαζί με το Μπάμπη Καραθάνο στις πατριωτικές εκδηλώσεις του υπουργείου Υγείας:

  • «Χάιλ Βόρεια Ήπειρο - Χάιλ, ζιγκ χάιλ»
  • «Ο παππούς μου ήταν στα SS - Εκεί στη Βόρεια Ήπειρο με πλουμιστές στολές»
  • «Αίμα τιμή, Βόρεια Ήπειρος γη ελληνική»

Όσο για τη μουσική υπόκρουση, προτείνουμε το παραδοσιακό βορειοηπειρώτικο «Erika».

Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή