26 Απρ 2014

Ένα δάκρυ για το Νίκο Ευαγγελάτο

26 Απρ 2014 , 11:56 π.μ.
Ο Νίκος Ευαγγελάτος εγκαταλείπει την ενημερωτική εκπομπή που παρουσίαζε στον ΣΚΑΪ, γιατί ο σταθμός αποφάσισε να την κοντύνει κατά το ήμισυ. Δηλαδή, από δύο ώρες που ήταν θα συρρικνωθεί σε μία, και στην επόμενη ώρα θα προβάλλεται εκπομπή με προεκλογικές συζητήσεις και με άλλο παρουσιαστή. Αυτό δεν άρεσε στον Ευαγγελάτο και υπέβαλε την παραίτησή του.

Άλλοι πάλι λένε ότι η κόντρα ΣΚΑΪ και Ευαγγελάτου κρατούσε καιρό και ήταν θέμα χρόνου να έρθει η ρήξη γιατί η εκπομπή του ακολουθούσε διαφορετική γραμμή από αυτή που προστάζει το κανάλι.
Το μόνο που μπορούμε να υποθέσουμε γι αυτή τη «διαφορετική γραμμή», είναι ότι το κανάλι ζητούσε αβανταρισμά της συγκυβέρνησης συνολικά, δηλαδή και της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, ενώ Νίκος Ευαγγελάτος αντιστεκόταν, ορθώνοντας το δημοσιογραφικό του ανάστημα απέναντι στα αφεντικά, και αβάνταρε μόνο τη Νέα Δημοκρατία, δηλαδή μόνο τη γαλάζια συνιστώσα της συγκυβέρνησης.



Όπως και να 'χει πάντως ο ελληνικός λαός πενθεί από χθες για τη σπουδαία αυτή ανεξάρτητη δημοσιογραφική φωνή που χάθηκε από τις οθόνες του (μη γελάτε).

Ακολουθούν μερικές μόνο από τα άπειρες επιτυχίες αυτής της εξαίρετης δημοσιογραφικής δουλειάς, που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στις μνήμες μας.

Για το βίντεο με τον Μπαλτάκο:



Για τους αγανακτισμένοους χρυσαυγίτες που πετούσαν πέτρες σε διαδηλωτές:



Για τον αριστερό Ρουπακιά που δούλευε στη Χρυσή Αυγή για ένα κομμάτι ψωμί:



Αθάνατος.

Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή