13 Μαΐ 2014

Το ρατσισμό της Νέας Δημοκρατίας θα τον ζήλευε και η Χρυσή Αυγή

13 Μαΐ 2014 , 12:40 π.μ.

Δεν γνωρίζω την κ. Μαρία Χατζηνάσιου, υποψήφια ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, αλλά θα έλεγα με επιείκεια πως δεν θα ήταν άξια ούτε για να δέσει τα κορδόνια ενός συμπαθητικού Πακιστανού αγγειοχειρούργου που είχα γνωρίσει πριν κάποια χρόνια σε μια παραλία. Ο κύριος αυτός ήταν «λαθρομετανάστης» και εκείνη την ώρα πουλούσε καλαμπόκια στους λουόμενους, περιφέροντας τα επάνω σε ένα μεγάλο ταψί. Μάλιστα με είχε πιάσει και αδιάβαστο με τα άπταιστα αγγλικά του γιατί δεν ήξερα τι σημαίνει το «vascular surgery» (αγγειακή χειρουργική).

Τα λέω όλα αυτά γιατί είδα την κ. Χατζηνάσιου, με όλο τον κολωνακιώτικο αέρα που μπορεί να αποπνέει μια υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας, να χαρακτηρίζει βλάκες τους μετανάστες που έρχονται στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα δήλωσε πως «εισάγουμε βλάκες και εξάγουμε διάνοιες». Οι «διάνοιες» βέβαια δεν είναι άλλοι από τους Έλληνες επιστήμονες που μεταναστεύουν εξαιτίας της πολιτικής που εφαρμόζει η κυβέρνηση που η κ. Χατζηνάσιου στηρίζει. Ωστόσο, οι δύο οικοδέσποινες της εκπομπής, θεωρώντας προφανώς πως η κ. Χατζηνάσιου έκανε  ΙQ-tests σε όλους τους «εισαγόμενους» και «εξαγόμενους» ανθρώπους, βρήκαν τόσο σωστή τη δήλωσή της που την ανήγαγαν και σε φιλοσοφικό απόφθεγμα.


Ασφαλώς, δεν είναι όμως μόνο βλάκες οι μετανάστες για τη Νέα Δημοκρατία. Για την κοινοβουλευτική εκπρόσωπο των επιχειρήσεων της οικογένειας Βαρδινογιάννη, δηλαδή την κ. Σοφία Βούλτεψη της «κεντροδεξιάς συνιστώσας» της ΝΔ, οι μετανάστες είναι και «ορδές μαχαιροβγαλτών».

Γι αυτό το λόγο μάλλον ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, κ. Νίκος Δένδιας, χαρακτηρίζει τους μετανάστες που έρχονται στην Ελλάδα ανθρώπους «τραγικής ποιότητας».

Οπότε, έως τώρα έχουμε «ορδές από τραγικής ποιότητας βλάκες μαχαιροβγάλτες».

Δεν σταματάμε όμως εδώ, γιατί δεν γίνεται να μιλάμε για τη Νέα Δημοκρατία αν δεν λάβουμε υπόψιν και την άποψη του αρχηγού της. Γιατί για τον πρωθυπουργό, κ. Αντώνη Σαμαρά, οι μετανάστες είναι κάτι πολύ χειρότερο. Είναι «τύραννοι της κοινωνίας» που πρέπει να «απομακρυνθούν από αυτόν εδώ τον τόπο».

Συνοψίζοντας, οι μετανάστες για τη Νέα Δημοκρατία είναι «ορδές από τραγικής ποιότητας βλάκες μαχαιροβγάλτες, που τυραννούν την κοινωνία».

Άρα τι αξίζουν αυτά τα «μιάσματα»;

Ο θάνατος, φυσικά, θα πει ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, που θέλει γι αυτό το λόγο να ξαναμπούν ναρκοπέδια στα σύνορα του Έβρου.

Θάνατο θα πει και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, με το συνδυασμό του Άρη Σπηλιωτόπουλου, Θάνος Πλεύρης, που θέλει νεκρούς στη φύλαξη των συνόρων.

Ο Ιωάννης Κωτούλας, από την άλλη, σύμβουλος για θέματα μεταναστευτικής πολιτικής στο υπουργείο Εσωτερικών, αποφεύγει να μιλήσει για θάνατο και αντιμετωπίζει πιο ψύχραιμα το όλο θέμα:



Ακόμα γελάω με την απόσυρση της υποψηφιότητας του Φαήλου Κρανιδιώτη από το γαλάζιο ευρωψηφοδέλτιο, που έγινε στα πλαίσια της επιφανειακής κάθαρσης της ΝΔ από τους ακροδεξιούς θύλακες. Περισσότερο γελάω όμως με τον Μπάμπη Παπαδημητρίου που έψαχνε για τη «σοβαρή Χρυσή Αυγή» εκτός της Νέας Δημοκρατίας.


Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή