15 Απρ 2015

Αντώνης Μυλωνάκης: «Άμα είναι μόνος του, να τον πνίξεις» [video]

15 Απρ 2015 , 6:30 μ.μ.
Ο απόστρατος συνταγματάρχης, πολιτευτής με το ΛΑ.Ο.Σ και, κατά δήλωσή του, εθνικιστής Αντώνης Μυλωνάκης κάνει τα τελευταία χρόνια καριέρα και στη δημοσιογραφία, παλαιότερα ως σχολιαστής και νυν ως παρουσιαστής σε πολιτικού περιεχομένου εκπομπές, με καλεσμένους από όλο το πολιτικό φάσμα. Εκπομπές που ενίοτε αγγίζουν ποιοτικά ακόμα και το επίπεδο του Στέφανου Χίου.
Αυτό τον καιρό παρουσιάζει στο τηλεοπτικό κανάλι του Καρατζαφέρη, ονόματι ΑΡΤ, την ενημερωτική εκπομπή «Εκρηκτικό Δελτίο». Στο τέλος δε κάθε εκπομπής συμμετέχει με τηλεφωνικές παρεμβάσεις και το τηλεοπτικό του κοινό, που στη συντριπτική του πλειοψηφία χαρακτηρίζεται από έναν ειδικό δείκτη νοημοσύνης.

Έτσι και στη χθεσινή εκπομπή, με αφορμή τους βαθυστόχαστους προβληματισμούς κάποιου τηλεθεατή για τους «λαθρομετανάστες», άδραξε ο Αντωνής Μυλωνάκης την ευκαιρία να στείλει ένα πανανθρώπινο μήνυμα-προτροπή στις ελληνικές συνοριακές αρχές και κυρίως στο Λιμενικό: «Πέφτει ο άλλος [ο μετανάστης] στη θάλασσα και άμα είναι μόνος του, να τον πνίξεις. Άμα είναι το μωρό μαζί του; Τι να κάνουμε; Πρέπει να τον πάρουμε». Όχι τίποτα άλλο, δηλαδή, αλλά μη χάσουμε και την ανθρωπιά μας.


Αν έχει και μωρό μαζί του τον βγάζουμε, ειδάλλως τον πνίγουμε. Μην έχουμε δηλαδή κι άλλα Φαρμακονήσια, όπου το Λιμενικό έπνιξε και τα μωρά.

Ο Σωτήρης Κοντονάσιος του Σύριζα παραδίπλα, ατάραχος, λες και άκουσε το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο. Δεν είναι για να αντιδράει, άλλωστε, και να ρισκάρει τις επόμενες προσκλήσεις στην εκπομπή. Όσο για το ΕΣΡ και τις εισαγγελικές αρχές, είναι σίγουρο πως θα μείνουν κι αυτές ατάραχες. Μια απλή δημόσια προτροπή σε δολοφονίες ήταν, δεν σατιρίστικε δα και ο γέροντας Παΐσιος.
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή