6 Ιουλ 2015

Ο Άρης Χατζηστεφάνου για την προπαγάνδα των ΜΜΕ και μία από τις αποδείξεις που ζητήθηκαν

6 Ιουλ 2015 , 5:24 μ.μ.
Ο Άρης Χατζηστεφάνου, καλεσμένος στην ΕΡΤ1, μίλησε για το ρόλο των ΜΜΕ στην τρομοκρατία και τον σκοπούμενο πανικό που δημιουργήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα λόγω της ανακοίνωσης της διεξαγωγής του δημοψηφίσματος, όπως και για τη διαπλοκή των μεγαλοδημοσιογράφων με τα τραπεζικά συμφέροντα.




Όσο για τις αποδείξεις που ζητάει η κυρία, αξίζει να θυμίσουμε και την περίπτωση άμεσης διαπλοκής του μεγαλοπαρουσιαστή του Mega Γιώργου Οικονομέα με τον τραπεζίτη και εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη.

Ο Ρέστης, διά της τράπεζάς του First Businnes Bank, εκχώρησε και πλήρωσε εντέλει δάνειο του Οικονομέα, ύψους 400.000 €, και ο ..ηθικά υπόχρεος Οικονομέας έτρεχε να καταθέσει υπέρ του Ρέστη σε δικαστική του διαμάχη με μια δημοσιογράφο:
ΕΡΩΤΗΣΗ: Επιθυμείτε να δώσετε θρησκευτικό ή πολιτικό όρκο;

ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ: Επιθυμώ να δώσω θρησκευτικό όρκο. Ορκίζομαι ενώπιον του Θεού να πω όλη την αλήθεια και μόνον την αλήθεια, χωρίς να προσθέσω ούτε να κρύψω τίποτα.

Στη συνέχεια εξετάζεται ως ακολούθως:

ΕΡΩΤΗΣΗ: Τι προσήλθες να καταθέσεις;

ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ: Γνωρίζω προ πολλών ετών τον κ. ΡΕΣΤΗ Βίκτωρα, ο οποίος σε ανύποπτο χρόνο μου είχε περιγράψει τα γεγονότα που ενέπλεξαν το όνομά του στα όσα αναφέρονται στα δημοσιεύματα. Δεν έχω κανένα απολύτως λόγο να αμφιβάλω για τα όσα μου είπε. Συνεπώς επιβεβαιώνω ως αληθή όλα όσα αναφέρονται στις μηνύσεις το περιεχόμενο των οποίων έλαβα γνώση. 
Για όλα αυτά βέβαια, όταν βγήκαν στο φως, ο δημοσιογράφος δεν έδωσε την παραμικρή εξήγηση και τήρησε σιγήν ιχθύος μέχρι η υπόθεση να ξεχαστεί. Όπως δηλαδή γίνεται πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις.



Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή