18 Ιουλ 2007

ΛΑ.Ο.Σ.: ΠΙΟ ΜΑΥΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ

18 Ιουλ 2007 , 8:35 μ.μ.



Περί ΛΑ.Ο.Σ., ΝΕ.Ο.Σ. Βορίδη, Βελόπουλου, Πλεύρη και πολλών "συμπτώσεων" ο λόγος


Ένας ανώνυμος αναγνώστης τις προάλλες έκανε το εξής ενδιαφέρον σχόλιο:

"Η νεολαία του Λ.Α.Ο.Σ. δεν υπήρχε στα αρχικά σχέδια του Λ.Α.Ο.Σ., του οποίου η πλειοψηφία των μελών είναι άνω των -αντα. Ο ΝΕ.Ο.Σ. προέκυψε με την εισχώρηση του Ελληνικού Μετώπου του Μάκη Βοθρίδη, οργάνωση η οποία είχε δικιά της νεολαία την Ν.Ε.Μ.. Βέβαια και η ίδια η Ν.Ε.Μ. δεν προέκυψε από παρθενογένεση, αλλά συστήθηκε απο μέλη της Χρυσής Αυγής τα οποία βλέποντας ότι το κόμμα δεν είχε μέλλον, ιδίως μετά την εξαφάνιση του Περιάνδρου-Αντωνάκη, πέταξαν τις αρβύλες, τα τζην και τα φανελάκια και φορέσαν κουστούμια και μπλούζες πολο, ενστερνίζοντας ένα κατ' όψιν light εθνικιστικό ιδεολόγημα." [1]

Αν και βάσει του περιεχομένου του επίσημου φόρουμ της νεολαίας του ΛΑ.Ο.Σ. μας ακούγεται πολύ λογικό και αληθοφανές, δυστυχώς το JUNGLE-Report δεν είναι σε θέση (ακόμα) για να αποδείξει με στοιχεία την ορθότητά του.

Μετά όμως από μια εκτενή έρευνα στο φόρουμ του ΝΕ.Ο.Σ. και μετά από διάφορες πληροφορίες που περισυλλέξαμε από άρθρα του έντυπου τύπου, είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε διάφορες "συμπτώσεις" που αποδεικνύουν, αν μη τι άλλο, ποιές είναι οι ιδεολογικές βάσεις όλου εκείνου του τσούρμου των στελεχών και τον οπαδών που εντελώς "συμπτωματικά" στεγάζεται υπό την σκεπή του ΝΕ.Ο.Σ./ΛΑ.Ο.Σ., όπως επίσης αποδεικνύουν και το πόσο γελοίο είναι το επιχείρημα του φτηνοκολπαδόρου "τρισενδόξου" Καρατζαφύρερ τους -το οποίο αποτελεί και ένα από τα βασικότερα πολιτικά του μότο- ότι το ΛΑ.Ο.Σ. αποτελείται από ανθρώπους όλων των ιδεολογικών φασμάτων.


Ας ξεκινήσουμε από δύο από τα πρωτοκλασάτα στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ., στα οποία δεν έχουμε αναφερθεί αναλυτικά στο παρελθόν.


Μάκης Βορίδης
  • Παλιός γνωστός φασιστοτραμπούκος που διεγράφη το 1984 από τη συνέλευση των φοιτητών της Νομικής ως φασίστας. [2][3]
  • Γνήσιος φιλοαπριλιανός. Υπήρξε πρόεδρος της παπαδοπουλικής νεολαίας ΕΠΕΝ ακολουθώντας τα χνάρια του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου. [3][4]
  • Δήλωσε πνευματικό παιδί του λεπενισμού. [2]
  • Τον πάντρεψε ο αντιπρόεδρος του κόμματος του Λεπέν και ο ίδιος ο Λεπέν σε συνέντευξη του, μεταξύ άλλων, ανέφερε για το Βορίδη: «Υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα ένα πατριωτικό κόμμα το οποίο μπορεί να δώσει λύσεις στα προβλήματα της Ελλάδας. Είναι το Ελληνικό Μέτωπο και ο Μάκης Βορίδης και σας καλώ να τους στηρίξετε με όλες σας τις δυνάμεις»

(κλικ)
Ο Ζαν Μαρί Λεπέν (δεξιά) σε συνέντευξη Τύπου στην Αθήνα. Μαζί του στο «πάνελ» ο Χρήστος Χαρίτος (αριστερά) και ο Φαίδων Δημόπουλος (κέντρο), συνεργάτες του Μάκη Βορίδη [4]


Και κάτι για να γελάσουμε..
Παλιά δήλωση Καρατζαφύρερ:
«Να τους κόψουν τα πόδια (σ.σ.: στους ακροδεξιούς), να τους αποκεφαλίσουν, να τους βγάλουν τα μάτια. Ποσώς με ενδιαφέρει. Ας τη γρατσουνίσουν, ας τη λασπώσουν, είναι κάτι που δεν μου ανήκει. Αν θέλουν να βρουν Ακροδεξιά ας ψάξουν στο 0,8% του κ. Βορίδη. Αυτός είναι στην ομάδα του κ. Λεπέν. Εγώ ανήκω στην ευρωπαϊκή Δεξιά...» («Τύπος της Κυριακής», 20/10/02)

Ερωτούμε: Είναι συμπτωματικό ότι ο Βορίδης και η κλίκα του εντάχθηκαν στο ΛΑ.Ο.Σ.;



Κυριάκος Βελόπουλος
  • Νομαρχιακός σύμβουλος Πέλλας
  • Φιλοχρυσαυγίτης. Πρόεδρος της οργάνωσης "Δίαυλος Ελλήνων", η οποία συνδέεται με τη Χρυσή Αυγή και τη σκουπιδοφυλλάδα "Στόχος". [5]
  • Χρησιμοποιεί ναζιστικές εκ του Γκέμπελς προερχόμενες ρήσεις: «Και κάτι τελευταίο που το χρησιμοποιούν κάτι φίλοι νεαροί στην ηλικία. Θα γυρίσουμε και η γη θα τρέμει, Συνέλληνες» [5] (23/6/2002 Θεσσαλονίκη. Στο "μνημόσυνο" του Μ.Αλεξάνδρου (..ήμαρτον). Συμμετείχαν: Χρυσή Αυγή, Στόχος, Καρατζαφέρης και λοιπά καλόπαιδα)
  • Θρασύτατος ψεύτης και απατεώνας, πράγμα που απέδειξε τις προάλλες το JUNGLE-Report εδώ.

Ερωτούμε: Είναι συμπτωματικό ότι ο Βελόπουλος ανήκει στο ΛΑ.Ο.Σ.;


Ερωτούμε επίσης:
Ήταν συμπτωματικό που στις ευρωεκλογές του 2004, η ναζιστική Χρυσή Αυγή συμμετείχε με τέσσερις εκπροσώπους της στο ψηφοδέλτιο του Καρατζαφύρερ;
(οι "κύριοι" Βασίλης Κολιός, Μιχαήλ Παπαδημητρίου, Νικόλαος Σκάντζος και Ηλίας Παναγιώταρος) [6]

Έγινε συμπτωματικά ο ναζιστικός χαιρετισμός στο περασμένο συνέδριο του ΛΑ.Ο.Σ;




Ο εκτρωματικός φιλοναζιστής Κώστας Πλέυρης; Συμπτωματικά άνηκε κι αυτός στο ΛΑ.Ο.Σ.;

Συμπτωματικά φιλοξενούσε ο Καρατζαφύρερ στο κανάλι του, το τότε TELECITY, τα αντισιμητικά του παραληρήματα;


Ας σταθούμε σε αυτό το σημείο για λίγο στον εν Ελλάδι εκπρόσωπο του Αδόλφου Χίτλερ, Κ. Πλεύρη, ο οποίος εντελώς συμπτωματικά αποτελεί πολύ καλό φίλο του Κατατζαφύρερ και του Άδωνιδος Γεωργιάδη (κατά δήλωση τους).

Αν και όλοι γνωρίζουν για το τι εστί Πλεύρης, θα κάνουμε μια πολύ μικρή περιγραφή:

Κώστας Πλεύρης
  • Ιδρυτής της ελληνικής ναζιστικής ομάδας «Κόμμα 4ης Αυγούστου»
  • Γραμματέας και σύμβουλος του αρχιχουντικού Ιωάννη Λαδά
  • Απολογητής του ρατσισμού και του εθνικοσοσιαλισμού
  • Ορκισμένος εχθρός της δημοκρατίας
  • Υποψήφιος του ΛΑ.Ο.Σ στις βουλευτικές εκλογές του 2004 στην Α’ περιφέρεια Αθηνών

Και για να πάρετε μια καλύτερη εικόνα, ιδού μερικά αποσπάσματα από ομιλία του στο ξενοδοχείο President τον Ιανουάριο:




Και ιδού ορισμένα αποσπάσματα από το βιβλίο του "Οι Εβραίοι, όλη η αλήθεια":
  • «o Γιόζεφ Γκέμπελς ήταν ένα από τα φωτεινότερα πνεύματα του αιώνος» (σ. 885)
  • «τα Ες Ες και μάλιστα τα μάχιμα (τα Βάφεν Ες Ες) υπήρξαν οι ιππόται της σύγχρονης εποχής... Στις τάξεις των Ες Ες συγκαταλέγεται το εκλεκτότερον μέρος της Αρίας Φυλής» (σ. 871)
  • «Κρίμα. (Οι ναζί) έπρεπε να είχαν απαλλάξει την Ευρώπην από την εβραιοσιωνιστικήν παρουσίαν» (σ. 1204).
  • «Ο Μουσολίνι στα πολλά του λάθη προσέθεσε και το ότι δεν είχε σκοπό να εξοντώσει Εβραίους» (σ. 496)
  • «Ο Χίτλερ απέναντι της Αγγλίας δυστυχώς ετήρησε ιπποτικήν στάσιν» (σ. 826).
  • «Ο Χίτλερ υπήρξε εξαιρετικώς ευαίσθητος και εκ χαρακτήρος ηρνείτο να θυσιάση αμάχους, έστω και με αντάλλαγμα τη νίκη. Η ιστορία της ανθρωπότητος θα καταλογίση στον Αδόλφο Χίτλερ τα εξής:
    1. Δεν απήλλαξε, ενώ ηδύνατο, την Ευρώπη, από τους Εβραίους.
    2. Δεν εχρησιμοποίησε τα ειδικά χημικά όπλα, που μόνο η Γερμανία διέθετε, διά να νικήση» (σ. 882).


Θα ξεσηκωθούν βέβαια (και δικαιολογημένα ίσως) οι οπαδοί του ΛΑ.Ο.Σ./ΝΕ.Ο.Σ και θα πουν, ότι ο Πλεύρης διεγράφη από το κόμμα. Σωστά ως εδώ.
Στην ερώτηση, γιατί διεγράφη; Εκεί παίζει το σημείο της κασέτας που λέει: "Επειδή έχει ακραίες θέσεις..."
Σε αυτό ακριβώς το σημείο ο κάθε νοήμων μπορεί να αντιληφθεί το μειονέκτημα του να είναι κάποιος "οπαδός". Διότι η κατάντια του οπαδού, είναι το γεγονός ότι έχει θέσει εκτός λειτουργίας τον εγκέφαλό του και ακολουθεί υποστηρίζοντας τυφλά και παπαγαλίζοντας κάθε είδους ουτοπική βλακεία ή ψέμα που θα ξεστομίσει ο αρχηγός τους, δηλαδή στην προκειμένη περίπτωση ο "τρισένδοξος" Καρατζαφύρερ.
Και αυτό το λέμε, διότι ακούγοντας το "Επειδή έχει ακραίες θέσεις...", στον κάθε νοήμονα γεννιούνται αυτομάτως ορισμένα εύλογα ερωτήματα, όπως για παράδειγμα το παρακάτω:
Όταν ο Καρατζαφύρερ ενέταξε στο κόμμα του τον Πλεύρη, δεν ήξερε ότι ο καλός του φίλος είχε ακραίες θέσεις;
Δεν ήξερε ότι πρόκειται για ρατσιστή, φιλοχουντικό και φιλοναζιστή;


Η απάντηση είναι, ότι ασφαλώς και τα ήξερε όλα αυτά. Το ότι διεγράφη ο Κώστας Πλεύρης από το κόμμα, αυτό έγινε χάριν της επιχειρήσεως "Παράλλαξις του φασιστικού προφίλ του ΛΑ.Ο.Σ.". Διότι με το εν λόγω φασιστικό προφίλ το ΛΑ.Ο.Σ. ποτέ δεν επρόκειτο να ξεκολλήσει από το 2%, ήτοι το ποσοστό που του αξίζει στην πραγματικότητα, δηλαδή το ποσοστό των ψηφοφόρων που εκφράζεται από το ποιόν αυτού του κόμματος.
Διαγράφοντας λοιπόν τον Πλεύρη (και ίσως και άλλα φασιστόμουτρα του αυτού είδους) και φορώντας μέσω τηλε-φτηνοκολπαδόρικου λόγου το αριστερούν προσωπείον άρχισε να επιχειρεί να προσελκύσει τα δυστυχώς ουκ ολίγα κορόιδα των διαφόρων πολιτικών χώρων. Κορόιδα όπως πχ κάτι "αριστερούς" σαν τον μίστερ τρικυμία εν κρανίω παπα-Τσάκαλο.

Ο φιλοναζιστής Κ. Πλεύρης είναι στην ουσία αυτό ακριβώς που εκφράζει τον μέσο οπαδό του ΛΑ.Ο.Σ. και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από την τεράστια απήχηση που έχει στον εν λόγω πολιτικό χώρο.
Και αυτό δεν το λέμε μόνο εμείς, το λέει και αυτός που έχει ανεβάσει σχεδόν όλα τα βίντεο με τον Πλεύρη που κυκλοφορούν στο YouTube, ο κ. sakisathens:



Ο οποίος κ. sakisathens δεν είναι κάποιος τυχαίος. Δεν είναι κάποιος για τον οποίο θα μπορούσε διαχειριστής του φόρουμ του ΝΕ.Ο.Σ. -όπως ο κ. ΑΝΤΕΥΣ τις προάλλες- να μας πει ότι τυχαίνει να έχει ακραίες απόψεις με τις οποίες το ΝΕ.Ο.Σ. δεν συμφωνεί και διάφορες άλλες δικαιολογίες.
Ο κ. sakisathens είναι στο επίσημο φόρουμ της νεολαίας του ΛΑ.Ο.Σ. εγγεγραμμένος με το ψευδώνυμο VIDEOMIX, ο οποίος VIDEOMIX δεν είναι άλλος από τον κ. Θανάση Ζαχαριάδη:



Εκτός αυτών, ο κ. Ζαχαριάδης υπήρξε πρόεδρος της νεολαίας του ΛΑ.Ο.Σ. (ανατολικής Αττικής) και είναι συντάκτης στην εθνικιστική και ξενοφοβική ηλεκτρονική εφημερίδα του Μάκη Βορίδη "Ελληνικές Γραμμές", όπου παίρνει κατά καιρούς συνεντεύξεις από διάφορους γραφικούς, όπως τον Άδωνι Γεωργιάδη, το είδωλό του Κ. Πλεύρη, κτλ. http://www.e-grammes.gr/article.php?id=2626

Δεν αποτελεί έκπληξη, ότι στην προ ΛΑ.Ο.Σ. εποχή η ψήφος του κ. Ζαχαριάδη πήγαινε στην παράταξη:



Ο φιλοπλευρισμός (=ρατσισμός/αντισημιτισμός) του φαίνεται άλλωστε πεντακάθαρα από το παρακάτω σχόλιό του:



Όσο για τον πολιτικό του λόγο (όταν ο κ. Ζαχαριάδης ενεργεί "μασκαρεμένος"), η κοσμιότητα και το ήθος του, θα λέγαμε ότι είναι αντάξια του ήθους του τέως ΕΠΕΝίτη και φασιστοτραμπούκου δάσκαλού του, κου Μάκη Βορίδη:


(για κακή του τύχη, το σχόλιο αυτό το έκανε στη φωλιά του λύκου, δηλ. στο κανάλι μας στο youtube)


(κλικ)



Επιστρέφουμε ξανά στο βίντεο που ανεβάσαμε πιο πάνω με τα αποσπάσματα από τη χυδαία ομιλία του ναζιστή Πλεύρη στο ξενοδοχείο President.

Τα ακούσατε τα χειροκροτήματα και τους αλαλαγμούς;

Αυτά τα σιχαμερά αποβράσματα που διψούσαν για ρατσισμό και χειροκροτούσαν και χασκογελούσαν στο άκουσμα περί εξοντώσεως των Εβραίων τα ακούσατε;


Από ποιόν πολιτικό χώρο νομίζετε ότι εκφράζονται όλοι αυτοί;


Ποιόν νομίζετε ότι θα ψηφίσουν όλοι αυτοί στις εκλογές;

Μένει κανείς άλλος εκτός από τον Καρατζαφύρερ και τον
ΛΑϊκίστικο Οπισθοδρομικό Συντηρητισμό;

Εκτός αυτού, επί του θέματος, βρήκαμε στο επίσημο φόρουμ της Νεολαίας του ΛΑ.Ο.Σ και τα εξής ενδιαφέροντα:




Η διαφήμιση του πλευροblog φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει από το φόρουμ της νεολαίας του ΛΑ.Ο.Σ.:



Του οποίου πλευροblog δημιουργός ανακαλύψαμε, προς έκπληξή μας, πως είναι ο δημοκρατικότατος φίλτατος vetdino. Και η ανακάλυψη αυτή έγινε διότι ο φίλτατος έκανε το λάθος να χρησιμοποιήσει και τους 2 blogger-λογαριασμούς του (vetdino & pleyrisvideos) μέσα από τον ίδιο server "ugent.be" (=Universiteit Gent=Πανεπιστήμιο Γάνδης), δηλαδή τον server του Πανεπιστημίου όπου σπουδάζει.
Ιδού και δυο σχολιάκια στο youtube για 2 από τα βίντεο με τον Πλεύρη που ανέβασε ο sakisathens (=Θανάσης Ζαχαριάδης):





Ερωτούμε:

Είναι συμπτωματικό που ο τέως Πρόεδρος του ΝΕ.Ο.Σ. (ανατ. Αττικής) και νυν υποψήφιος του ΛΑ.Ο.Σ. αποτελούσε ψηφοφόρος και αποτελεί λάτρης και υποστηρικτής του φιλοναζί Πλεύρη;

Είναι συμπτωματικό που έχει τεράστια απήχηση στους οπαδούς του ΛΑ.Ο.Σ. κάποιος που υποστηρίζει φανατικά την αναγκαιότητα της δολοφονίας όλων των Εβραίων;

Είναι συμπτωματικό που οι οπαδοί του ΛΑ.Ο.Σ μας μιλάνε συνέχεια για καθαρές φυλές και καθαρά αίματα;

Είναι συμπτωματικό που στο επίσημο φόρουμ της νεολαίας του ΛΑ.Ο.Σ. γίνονται επί σχεδόν καθημερινής βάσεως τέτοιου είδους σχόλια:



(περί του καλαθοσφαιριστή της Εθνικής: Σχορτσιανίτη ο "λόγος")


Κάθε είδους πολιτικός χώρος και δη επίσημος κομματικός που έχει τις στοιχειώδεις Αρχές και Αξίες, σε απειροελάχιστο χρόνο, θα είχε σβήσει το παραπάνω ξέρασμα.
Ο λόγος για το οποίο αυτού του είδους τα σχόλια φιλοξενούνται στο εν λόγω φόρουμ, είναι διότι αυτά ακριβώς είναι που τους ενώνουν, αυτά αποτελούν τον κοινό παρονομαστή της έκφρασής των συναγωνιστών.

Γρυλίσματα και γαβγίσματα κατά παντός "εχθρού".

Δεν είναι τυχαίο που ο Καρατζαφύρερ μουγκάνιζε μέσα από το φασιστοκάναλό του παροτρύνοντας κάθε ελληνική οικογένεια να προμηθεύεται το "Στόχο". [6]
Και δεν είναι τυχαίο διότι απλούστατα ο ''Στόκος" παρέχει πλουσιοπάροχα αυτού του είδους τα γρυλίσματα και τα γαβγίσματα.
Ιδού ένα μικρό κομμάτι από εξώφυλλο που επιλέξαμε τυχαία:



Αλήθεια, που είναι οι αριστεροί που τόσο πολύ διαφημίζουν πως έχουν οι οπαδοί του ΛΑ.Ο.Σ. στις τάξεις τους;

Ποιός αριστερός θα άντεχε έστω και μισό δευτερόλεπτο μέσα σε αυτόν τον οχετό του ρατσισμού, του φιλοναζισμού, του φασισμού και του φιλοχουντισμού;


Και όταν λέμε αριστερούς, ασφαλώς και δεν εννοούμε "αριστερούς" σαν τον παπα-Τσάκαλο που θέλει να ασβεστώσει "αράπηδες".

"Όλους εμάς ενώνει η Ελλάς" τσίριζε και συνεχίζει να τσιρίζει ο Άδωνις Γεωργιάδης και το fan club του.

Όχι κύριοι! Η Ελλάς του Πολιτισμού, των Επιστημών, της Τέχνης, της Φιλοξενίας, του Σεβασμού στο Διαφορετικό ΠΟΤΕ δεν υπήρξε ενοποιητικό στοιχείο για ξενοφοβικούς ημιβάρβαρους. Και αυτό διότι κάτι τέτοιοι ποτέ δε μπόρεσαν να καταλάβουν τι εστί Ελλάς.

Αυτό που ενώνει τους συναγωνιστές δεν είναι η Ελλάς, αλλά η πολιτική βρωμιά, ο μισανθρωπισμός, ο ρατσισμός και ο φασισμός.

Επαναλαμβάνουμε και θα συνεχίσουμε να το επαναλαμβάνουμε μέχρι την ημέρα των Εκλογών, ασχέτως και αν στο τέλος η προσπάθειά μας αποδειχθεί άκαρπη:

Το ΛΑ.Ο.Σ ΔΕΝ πρέπει να μπεί στη Βουλή των Ελλήνων!

Δεν πρέπει αυτός ο όχλος που υποστηρίζει τα καθαρά αίματα και τη δολοφονία των Εβραίων να αισθανθεί δικαιωμένος!

Δεν πρέπει αυτός ο όχλος που μιλάει για "σκυλάραπες" και για "βρωμοαλβανιάρηδες" να επιβραβευθεί για τις αρρωστημένες του απόψεις!

Διότι απόψεις σαν αυτές που εκφράζουν αυτό τον όχλο, αποδεδειγμένα σκοτώνουν την Ανθρωπότητα.

Κάθε ψήφος στο ΛΑ.Ο.Σ. είναι μια σφαίρα στην καρδιά του Ανθρώπου!



Καλούμε όλους τους bloggers που δεν επιθυμούν την παρουσία της σκοταδιστικής κλίκας του ΛΑ.Ο.Σ. στην Ελληνική Βουλή, αν θέλουν, να μοιραστούν μαζί μας το κάτωθι banner:



Ο κωδικός για να το βάλετε στη σελίδα σας:














Πηγές:

[1] Σχόλιο ανωνύμου αναγνώστη
[2] http://www.epohi.gr/2632006_issues_greek_right_bitsaxi.htm
[3] http://www.iospress.gr/ios2002/ios20020609a.htm
[4] http://tovima.dolnet.gr/print_article.php?...;m=A44&aa=1
[5] http://www.iospress.gr/mikro2002/mikro20020706.htm
[6] http://www.iospress.gr/ios2002/ios20021020a.htm
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή