20 Απρ 2014

Πρωτογενές πλεόνασμα σκατοψυχιάς στη Νέα Δημοκρατία

20 Απρ 2014 , 3:07 μ.μ.
Πρόκειται πάλι για το γνωστό μέλος της Νέας Δημοκρατίας, που τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει με το σπαθί του η εκφώνηση και μόνο του ονόματός του να ισοδυναμεί με προσβολή της δημοσίας αιδούς. Μιλάμε φυσικά για τη Χριστίνα Σιδέρη (μετά συγχωρήσεως).

Λίγες μέρες πριν τη «γιορτή της αγάπης» και βράζοντας ως συνήθως μέσα στο ίδιο της το μίσος, δημοσίευσε στο facebook ένα σχόλιο που θα ζήλευαν μέχρι και οι πιο χυδαίοι χρυσαυγίτες:


Γιατί πολύ απλά δεν μιλάει για οποιουσδήποτε μετανάστες. Η μισανθρωπιά της εστιάζει συγκεκριμένα στους χαροκαμένους γονείς του νεκρού Σαχζάτ Λουκμάν, που είδαν και έπαθαν για να έρθουν στη δίκη των δολοφόνων ομοϊδεατών της και στους επίσης χαροκαμένους μετανάστες που γλύτωσαν από τη δολοφονική μανία του βαρβιτσιώτικου Λιμενικού, όχι όμως οι γυναίκες και τα παιδιά τους.  

Το ηθικά χαμερπές αυτό άτομο, εκτός του ότι αποτελεί ντροπή όχι μόνο για την ελληνική αλλά και για οποιαδήποτε άλλη κοινωνία, είναι άλλη μια ζωντανή απόδειξη ότι ο Μπαλτάκος ήταν μόνο η κορυφή του παγόβουνου στη σαμαρική Νέα Δημοκρατία. Η οποία έχει πραγματικά καταντήσει ένα κόμμα με πλεόνασμα από μέλη και στελέχη που δεν είναι άλλο από «σοβαροί» κοστουμαρισμένοι χρυσαυγίτες.   




____________________


Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή